od Styx » čtv pro 02, 2010 7:19 pm
+ve tváři se jí objeví nadšený výraz+ Tak pokud mám tu výsadu, určitě to využiju a přijdu sem meditovat. Alespoň se zdokonalím v ovládání svého těla a myšlenek. Někdy to vážně potřebuji +uchechtne se a pak se malinko začervená+ Hm, jsem si vědoma toho, že je to velice neskromné přání... ale je to silnější, než já. Přece si nemyslíš, že bych si nechala ujít tu příležitost vidět tě při předvádění boje beze zbraně +usměje se šibalsky a přemýšlí, který z těch zvířecích stylů by jí nejvíc vyhovoval+ Jsem si jista, že ovládáš všechny dokonale. Zajisté máš pohyby a chování zvířat v boji detailně vypozorované a není pro tebe žádný problém je napodobit... +zarazí se uprostřed věty, když si Postrach rozepne košili, protože při tom pohledu úplně ztratí nit. Rychle se stáhne, aby si nevšiml, jak na něj zírá. Přimhouří oči, aby jí ostré světlo tak neřezalo do očí a ona si mohla nenápadně prohlédnout ten kousek nahé hrudi, který jí tak laskavě poodhalil+ Bylo by to ode mne moc troufalé, kdybych si přála, abys mi ukázal postupně všechny styly? +hledí na něj nevinně jako andílek+ Já bych třeba mohla hádat, které zvíře zrovna předvádíš...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)