Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pon čer 22, 2009 5:03 pm

+veme misku a donese kotěti taky omáčku s masem, a dá mu to na židlu kde kotě sedí+ taaak napapuškej se, pusinko.. + kotě to vybagruje během vteřiny+ jooo to dělal ten novej maďar, je šikovnej

Ahoj Eillen! +chvilku je sleduje jak debatujou o Kranzovi, páč o tom nic neví+ dáš si něco?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon čer 22, 2009 5:24 pm

yohannka: Dala bych si Rulandské šedé, k tomu neperlivou vodu a k jídlu grilovanou rybu se zeleninou. Díky moc.

Amon: Jo, už se to blíží. Přišla jsem si na chvíli odpočinout. Trošku mi z toho už hrabe. To víš, histerická ženská, která musí všechno organizovat dělá si ze sebe legraci A za toho Kranze fakt díky. Než přivezli kluci zprávu, že je o něj postaráno, nedokázala jsem klidně usnout. Bohužel mi na něj i tak zůstane památka dotkne se jizvy na rameni
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Amon » úte čer 23, 2009 12:14 pm

+tak kotěti přilepšuje knedlama od sebe, ale maso nedááá+ Maďar...+potřepe hlavou+ to může snad vymyslet jen Beatrix...+mrmle si pro sebe+

Eill: "Organizace". Na to ste všechny profíci... +ušklíbne se+ Prosímtě..+mávne rukou+ jedna jizva...do svatby to sice nezmizí, ale stejně si nebereš nikoho novýho, to přežije. Takhle kdyby ti urval celou ruku...+uvažuje+ to by byla jiná!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Eillen » úte čer 23, 2009 12:59 pm

Amon: Abych se přiznala, tak já na organizaci profík nejsem. Podívej, jak dopadla moje organizace poslední párty. A na svatbu bych toho měla taky dost ještě domluvit, ale nějak na to nemám sílu. A s tou rukou máš recht. Nebudu se nervit. pousměje se Můžu tě na něco pozvat?
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte čer 23, 2009 2:03 pm

Eillen: +donese jí víno a vodu+ rybka bude zachvilku... tak co, nervoozní před svatbou?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eillen » úte čer 23, 2009 2:10 pm

yohannka: Jak si na to přišla? Já jsem absolutně klidná. A ten tik v oku a třesoucí se ruce, to se ti jen zdá směje se Ale popravdě. Trošku se bojím. Jsem hrozné tele, takže už vidím, jak někde slítnu. Navíc zatím nevím, kdo mi povede k oltáři. Asi poprosím Alexe. Tedy, pokud bude chtít přijít
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Amon » čtv čer 25, 2009 9:11 am

Eillen: mě? pozvat? tady? +trochu se tomu zasměje+ no proč ne...

+dojí a odstrčí talíř, kotě dožere zbytky a vyblíže talíř - a málem ho taky sežere+
Amon
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv čer 25, 2009 1:34 pm

Amone, zdravím. Je tu někde Bea? +usmívá se a rozhlíží kolem+ Já jsem fatamorgana. Eternity maká, ale byla zvědavá, jaké to tu máte. Tak poslala mě. Že pozdravuje, i vás, dámy. +přemýšlí, koho z povědomých jmen to zrovna vidí+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » čtv čer 25, 2009 2:01 pm

Amone, no, tak kde jinde, že? Do čajovny mi asi nezavítáš, tak mi nic jiného nenapadá. Ale necháme to asi na jindy. Musím ještě zařídit pár věcí +dopije víno, poprosí yohannku, aby tu rybu zabalila, že si jí vezme domů. Zaplatí útratu, nechám tam dýško a odchází+
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Amon » čtv čer 25, 2009 3:20 pm

Eillen: víš co? pošli mně dom flašku...+mávne jí na rozloučenou+

Fatamorgana: +sjede ju pohledem+ Obávám se, že nejsem ten, koho byste se měla ptát na Beatrix. Slečno. +kývne na ni ať si přisedne+ Ale že ste to vy, prozradím vám krutou skutečnost - není tady, kašle na hospodu a zase se někde fláká s tím svým cucákem. Pak se diví, že je v Pentagramu bordel.. Co si dáte? +mává na yohannku aby je došla obsloužit a dopije svoje pivo+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince