Koupelna

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Koupelna

Příspěvekod Angel » pon lis 29, 2010 2:21 am

+Vidí kam směřuje Spikeův pohled, ale nic na to neříká. Nepředpokládá ani koutek mysli že by mladší upír nějak protestoval, byl to ostatně on kdo tuhle hru začal. Nad cigaretou se zamračí, aby kouřil v koupelně to už je moc. Chvíli ještě váhá ve vaně, nějak se mu nechce tu jizvu ukazovat na světle, když si jí teď Neferet všimla, ale nakonec se rozhoupá a vyleze. Potichu se otírá, než mu slova přejdou přes rty docela sama+ Chtěl jsem se zabít +řekne aniž by zvedl pohled od utírání ruky+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon lis 29, 2010 2:26 am

+přikývne, když jim Spike oznámí, že si jde zakouřit, slabě se na něj usměje a pak pokračuje v tichosti v utírání, noha jí trošku ujíždí po mokré podlaze, takže si vyskočí na pračku, neni to dvakrát pohodlné, ale sedí. stočí na chvíli k Angelovi zrak, když vyleze z vody, ale téměř hned se vrátí k utírání+ Proč? +zeptá se po chvíli, když si otírá prsa+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon lis 29, 2010 2:30 am

+ováže si ručník kolem pasu, opře se o zeď a založí ruce na prsou. Obrané gesto+ V dnešní době by se řekl že to byla demonstrativní sebevražda. Bylo mi dvacet... ani ne a chtěl jsem pozornost +temný závoj v jeho očích značí že za tím bylo ještě něco víc+ Můj přítel studoval medicínu... tedy bylo to v polovině osmnáctého století, takže nic podobného tomu co je dnes. Našel mě včas a zastavil krvácení +trochu se ošije+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon lis 29, 2010 2:36 am

+tiše ho poslouchá, než k němu zvedne zrak+ Nikdy v tom neni jen potřeba pozornosti. +poznamená tiše, jako by o tom něco věděla, ale pak jen skloní oči ke své hrudi, kterou vysušuje měkkým, příjmeným ručníkem+ Proč tam? +zajímá se dál+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon lis 29, 2010 2:40 am

+Zamyslí se nad tím a přitom si položí ruku na stehno+ Protože to dělá jizvy, to jsem věděl ač jsem byl opilí. Nechtěl jsem mít jizvi na rukou +přejede si po zápěstích kde by se mohl pořezat+ Nejsem moc chytrý. Nejsem skutečně statečný hrdina, když mě k tomu nenutí okolnosti. Neměl jsem nikdy skutečnou moc. Mou jedinou komoditou se kterou můžu pracovat byla a je moje krása +je to docela dost ješitný proslov, i když Angelus byl zván upírem z andělskou tváří+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon lis 29, 2010 2:45 am

+zvedne mírně obočí při jeho vysvětlení, ale nijak nedává znát, co si o tom myslí+ Kdyby si neměl v sobě aspoň trochu tý statečnosti, před těmi okolnostmi by si utekl nebo to vzdal. +řekne no možná i trochu měkce+ Kdyby si nebyl chytrý nezůstal by si tak dlouho naživu. +říct naživu je trošku scestný, ale co+ A pokud jde o tu komoditu... +lehce nakloní hlavu na stranu, když po něm přejíždí očima+ ...tak v tomhle bodě máš pravdu. +samozřejmě myslí tu krásu, jí se líbí a moc+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon lis 29, 2010 2:55 am

+Vydá zvuku jakou zoufalí povzdech+ Ta jizva snad neznačí že jsem to pod tlakem okolností vzdal? +ptá se, ale odpověď nečeká+ Nejsme chytrý, jen vychcaný +zamručí. Nad její poslední větou se jen mírně ušklíbne a zakroutí hlavou. Snaží se tvářit že je mu to jedno, ale ve skutečnosti je tak ješitný že mu to velmi povzbudilo ego. Přistoupí k ní, obejme kolem pasu a přitáhne si ji k tělu: Donutí jí tak obtočit mu nohy kolem boků, nebo spíše trochu níž, protože je dost vysoký+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon lis 29, 2010 3:05 am

+zakroutí hlavou+ Je to jen jizva stará přes dvěstěpadesát let, minimálně. +opře se dlaněma o vršek pračky+ Záleží na úhlu pohledu. +pousměje se té vychcanosti, jen na vteřinku lehce zvedne obočí, když k ní tak přistoupí, ale rozhodně nijak neprotestuje a poslušně mu obejme nohama boky, přitiskne se k němu klínem a dlaně mu zlehka položí na paže, než jednou sklouzne na jeho hrud, přejíždějíc po jeho svalech, ústa lehce pootevřená a čekající až se jich dotkne svými, nemluví a tak nějak poslušně čeká na to, co má v plánu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon lis 29, 2010 7:56 pm

+Vezme jí tvář do dlaní+Tenkrát nebo teď... je to pořád stejné +zahučí+ Nebavme se o tom už +požádá ji. Krátce přejede rty po jejích, přes tvář na krk, kde chvíli spočine. Rukama jí sjede po zádech, po bocích a dopředu ke klínu ze kterého jí sundá odložený ručník. Nejde mu sex, zajímá ho tentokrát něco jiného. Prsty vyhledá ranky od svých zubů na vnitřní straně jejího stehna a začne po nich přejíždět. Němě jí tak dává najevo oč mu jde, zatím co jí jemně olíbává krk+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon lis 29, 2010 8:03 pm

+má na to svůj názor, ale když jí požádá, aby se o tom už nebavili, tak se s ním nehádá. pootevře rty, když po nich přejde svými a nastaví krk jeho laskání. zachvěje se, když jí studenými prsty přejde do vodou rozehřátých zádech. možná až moc rychle jí dojde, co Angel po ní chce, když jí tak přejíždí prsty po rankách od kousnutí. chvilku ještě váhá, nejde spíš o přemýšlení jako o to ho trošku potrápit a vychutnat si laskání na krku, nakonec však přikývne a oddálí od sebe stehna, aby měl k rankám lepší přístup+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion