Knihovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Knihovna

Příspěvekod Memory » úte lis 23, 2010 9:25 pm

Z toho čo Nef hovorí veru nie je veľmi múdra. Ani len netuší, kto je to Drusila. Zakrúti hlavou. "Takto sa nikam nedostanem. Nemôžem Angelovi pomôcť, keď o ňom vôbec nič netuším...." otázka tiež je, či vôbec o jej pomoc stojí. Na chvíľu zmĺkne a zamyslene pozerá kamsi pred seba. "Čo myslíš, aká je šanca, že by mi Angel o sebe porozprával? Prípadne nepoznáš niekoho, kto by o ich druhu vedel viac?" opýta sa, keď na ňu opäť pozrie. Potom sa jej zrak zas zastaví na knihách. "Ale tie knihy by som si aj tak požičala, ak by ti to nevadilo."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 9:32 pm

Pokud bude mít příhodnou náladu, tak by si s tebou třeba i promluvil. +řekne nakonec+ Ale jediný koho znám a kdo by o něm věděl něco víc je Spike. Nikoho jiného bohužel neznám. +zakroutí hlavou+ Jasně, že nevadilo. +usměje se+ Klidně si je i půjč domů jestli chceš nebo jestli je budeš chtít studovat tady, tak řeknu strážcům, aby tě sem vždycky pustili. +nabídne+

(ať si z toho Mem nic nedělá, já sem taky trochu mimo, jak přemejšlim co ví Nef a co vim jenom já :D)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 23, 2010 9:43 pm

"Spike?" chvíľu nad tým premýšľa. "No je pravda, že by bol asi zdielnejší, než Angel..." tak trošku neisto pozrie na Nef, veľmi dobre si pamätá, ako po nej na večierku pozerala, keď sa vybavovala so Spikeom. "Nevadilo by ti to?" opýta sa potichu.
"Radšej by som si ich zobrala domov, ak by to navadilo. Tam mám predsa len lepší pocit. Teda, tvoja knižnica je naozaj úžasná, ale ten veľký priestor ma trochu desí."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 9:51 pm

+chvilku nechápe, proč se jí Mem tak ptá, než si to dojde+ Mem já... +začne+ ...chci se omluvit, jak jsem se chovala na tom večírku. +zastydí se za to+ Doteď jsem nikdy nežárlila a.... asi jsem to přehnala. +omlouvá se+ Jen si s ním klidně promluv. +pousměje se+
Jasně, klidně si je půjč. Jakýkoliv budeš chtít. +pohne lehce rukou do místnosti+ Nemam teď v plánu upíry studovat.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 23, 2010 10:01 pm

Jemne ju chytí za ruku a usmeje sa na ňu. "Nef, ja by som sa ti ich nikdy nesnažila prebrať. Zvlášť, keď vidím, ako ti na nich záleží. Navyše..." dodá so slabým úškrnom pri pomyslení na Krisa. "ja by som si asi s upírom ani začať nemohla."
"Ak mu pošlem sovu s odkazom, sova to prežije, však?" uistí sa radšej. "Dobre, ďakujem. Sľubujem, že ti na ne dám pozor." usmeje sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 10:26 pm

+usměje se na Mem i docela děkovně+ Já vím... +hlesne+ Ale Angel měl... blbou připomínku... v tu chvili sem měla strach. +tváří se velice omluvně+ Proč bys nemohla? +zajímá se+
No hele... něco mi říká že je velká pravděpodobnost, že ne. +zasměje se+ Pro jistotu jí pošli mě a já mu dopis předám. Kdo ví jestli by nedostal chuť na soví krev. +zašklebí se+ Neděkuj, jsem ráda, že můžu nějak pomoct.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 23, 2010 10:35 pm

"Dobre." zasmeje sa. "Tak ju teda radšej pošlem tebe." žmurkne na ňu.
Povzdychne si. "Neviem, či vieš, že sa ku mne nasťahoval môj brat...no a povedzme, že ten by to asi neniesol veľmi ľahko." pokrčí ramená. "Ale pravda je taká, že si to ani neviem celkom dobre predstaviť. Že by žil len v noci a cez deň by spal, prípadne by bol mŕtvy." opäť pokrčenie ramien.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 10:40 pm

Bratr? To je ten sympaťák jak si nás představovala na jednom večírku? +zavzpomíná jak se jmenuje+ Chris? +zní to trošku tázavě+ Jo to musí být zvláštní, když je přes den mrtvý, myslím skutečně mrtvý bez jakýhokoliv pohybu. +souhlasí+ Takhel oni kluci přes den neumíraj. Když spí vypadají jako mrtví protože nedýchají a jsou studení, ale když se něco šustne hned se probudí. +vysvětlí+ Jen tedy nesmějí na sluníčko.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř lis 24, 2010 12:26 am

"Kris." prikývne (Chrisa majú na Mýtinke). "Áno, to je on." Chvíľu vyzerá pri tej informácii prekvapene, predsa len, je už akosi zvyknutá na upírov zo Slastí, ale potom nad tým len zakrúti hlavou. "Jedni umierajú, druhí nie...kto sa v tom má vyznať. Zaujímalo by ma, prečo tento svet tak priťahuje rôzne druhy upírov."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř lis 24, 2010 12:48 am

Docela sympaťák. +poznamená s úsměv (vydiš mě jak si to pletu? :D)+ Jo je to divný. +souhlasí+ Člověk je celej život zvyklej na to, že upíři spěj přes den v rakvi a pak se ráno vedle jednoho probudí a on na ni z ničeho nic začne mluvit. +trošku se zašklebí, opravdu jí tenkrát překvapilo, že se Spike převaloval v posteli a něco mručel, když tenkrát utíkala pryč+ Možná to bude tím, že se tady nemusí skrývat. +navrhne+ A nebo je tu něco, co je přitahuje. +pokrčí lehce rameny+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor