Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 1:57 am

+Vezme si od Spikea nabízenou cigaretu a zapalovač+ Jo zkoušet +zamumlá si pro sebe. nechce to nějak víc rozvádět, vlastně by tuhle debatu klidně ukončil+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 2:08 am

A co když někdo tu hranici najde, ale neni z nějakýho důvodu schopnej říct to "ne"? +dobře, ted už nejspíš mluví víceméně o sobě, jelikož ona klukům nedokáže nic odepříd, i když nic by mohlo být moc silné slovo, ještě s nimi toho moc nezažila, nějak jí ta debata lehce sebrala, přisune se blíž ke Spikeovi a z nějakého jí ne moc vysvětlitelnýho impulzu, mu sebere z úst cigaretu a sama z ní potáhne, nejspíš, aby se ujistila, že chut se odminule nezlepšila, takže mu jí do úst zase hezky vrátí a stoulí se u něj+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 9:37 pm

Když nedokáže říct ne, tak ještě není na hranici +odpoví, je otom naprosto přesvědčen. Jen pozvedne obočí když mu sebere cigaretu a sleduje jak si z ní potáhne. Pozvedne obočí když mu ji zase vrátí+ Nechutná? +zeptá se zvědavě+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 9:40 pm

+Zamračí se jak nad tím co Neferet říká, tak nad tím že si bere cigaretu+ Chtěli jsme mluvit o rekonstrukci salónku +snaží se vrátit k původnímu, bezpečnému tématu. Shodí Spikeovi nohy a vstane. Přejde ke skříni odkud si začne vyndavat oblečení na dnešní den+ A nekuřte mi v posteli +požádá je přitom jak se převléká+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 9:48 pm

+chvíli přemýšlí o tom, jestli bude existovat něco co by bylo její hranicí+ Je.... hořká a.... +nemůže přijít na ten správnej výraz+ ... ne moc mi nechtuná. +dokončí, stočí pohled k Angelovi, když se vrátí k tý rekonstrukci+ Jo to chtěli. +souhlasí a nahne se tak, aby měla na převlíkajícího se Angela lepší výhled, to že se musí trošku namáčknout na Spikea si ani moc neuvědomí+ Kdy se do toho pustíte? +zeptá se, úmyslině mluví jenom o nich dvou, stejně tu na práci nemá oblečení jen ty krátký sukně, jeho žádost přejde bez povšimnutí, jelikož ona jen ochutnala rozhodně nekouří+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 9:56 pm

+Kupodiuvu uposlechne Angelovu žádost, asi se nechce hádat, a típne cigaretu. Sice o stolek, ale co by starší upír všechno nechtěl+ Já sem rozhodně neřek že se budu vrtat v nějakým sto let starym bordelu +vymaní se z jejího obětí a jde si pohledat svoje oblečení+ Mi je fuk jak to tam vypadá +staví se k tomu dosti odmítavě+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 10:00 pm

+Sebere Spikeovi tričko a hodí mu ho+ A to ho mám uklízet já? +zavrčí+ Když se do toho pustím, tak mi pomůžeš +není to dotaz, ani rozkaz, jen prostá věta oznamovací+ Tak nekuř když ti to nechutná +říká ten kterému v popelníku na tolku doutná cigareta+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 10:06 pm

+nějak v posteli osiří, ale nechce se jí moc vylejzat z postele tak se chvilku ještě válí+ Hmn... +zamručí jen na Angelovo doporučení o cigaretách a vyleze z postele+ Pokud se vám to povede... +začne, zatímco se souká do županu, oblečení má totiž veškerý dole v hale+ ...tak bych mohla ustoupit co se týče toho... +semkne rty+ ...oblečení. +samozřejmě myslí ten kostým+ Pro oba. +dodá trochu neochotně, otočí se, aby neviděla jak se tváří a začne se obouvat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 10:15 pm

+Koukne na Neferet spoza pozvednutého obočí+ Bych si spíš než oblek služtičky pořídil monterky, rukavice a pohodlný boty. Nemysli si že my budeme makat a ty si budeš válet šunky +složí ruce na prsou+ Když chceš zrekonstruovat salónek, tak proč ne, ale pomůžeš nám +to se neptá, to jí nařizuje a nehodlá diskutovat+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 10:24 pm

+Naprosto souhlasí se Spikem, ale na rozdíl od něj je příliš velký gentleman aby to Neferet tak naplno řekl+ Déme ti nějakou lehčí práci +slibuje mluvíc jakoby to bylo samozřejmé že jim pomůže. Opře se o skříň a složí ruce na prsou+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion