Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce a vchod

Příspěvekod Styx » stř lis 17, 2010 7:25 pm

Když jsem byla na otevření obchodu, nestihla jsem si prohlédnout všechna oddělení. Vlastně ani nevím, co všechno tady máte +pokrčí rameny+ Ráda bych si ale prohlédla hlavně střelné zbraně. Možná bys mi i mohl doporučit něco vhodného pro mne. A pokud budeš mít se mnou trochu trpělivosti, mohl bys mě naučit i střílet. Tedy pokud máš dostatek času +zasměje se+

(oki, počkám, taky mám něco v plánu na sobotu;))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř lis 17, 2010 7:56 pm

Tak to v tom mumraji asi stejně moc dobře nešlo..*zasměje se* vlastně tady je docela široký sortiment, některé věci tedy nejsou přímo v budově...*dodá* ale kromě chladných zbraní, jsou tady právě střelné pro osobní ochranu, to by asi bylo něco pro tebe..a pak i větší kalibr...ten ti taky mohu ukázat, ale pochybuji, že bys chtěla něco takového domů...tak tedy asi začneme na střelnici...kdybys chtěla vidět i dojo, není problém...*koukne ještě na monitor s objednávkami* myslel jsem si to..zatím jsme volní...takže celý Guns je k dispozici..*a zamíří s ní tedy na střelnici*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » stř lis 17, 2010 8:44 pm

+následuje ho do střelnice, kde mu odpoví na jeho vyčerpávající přednášku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » čtv lis 18, 2010 12:12 am

+Vejde a podle instrukcí se posadí a kochá se pohledem. Uvažuje, zda skutečně bude zbraň potřebovat a proč si ji nevzal z domova, ale nakonec usoudí, že nějaký pěkný funkční kousek se bude do sbírky vždycky hodit. Rozhlíží se, zda bude obsloužen.+
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » čtv lis 18, 2010 6:36 pm

*vyjde z kanclíku, po cestě se rozhlídne, kde se jim ztratil zbrojíř, tak jen zavrtí hlavou a jde k novému zákazníkovi* Vítejte v guns...*usměje se a natáhne pravici* Jsem Manori Dauntless-Postrachová, spolumajitelka. Můžu s něčím pomoci? Vy nejste objednán, že..*přeměří si ho, že jeho tady ještě nikde neviděla*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » čtv lis 18, 2010 6:57 pm

Manori: +Přijme nabízenou ruku a galantně ji políbí.+ Velice mě těší, madam. Gianlucca Vialli. Promiňte, netušil jsem, že jest zde nutno se objednati. Jsem tu cizincem. Rád bych si zakoupil nějakou praktickou zbraň vhodnou k běžnému nošení. Obvykle chodím neozbrojen, ale momentálně se nacházím v situaci, kdy mi jistá ochrana může - leč nemusí - přijít vhod. Byla byste tak laskava a pomohla mi s výběrem?
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » čtv lis 18, 2010 7:04 pm

*usměje se víc* pán je z Itálie? Ne, není to nutné, samozřejmě se o vás postarám i bez objednávky...jen jsem se raději zeptala, někteří naši zákazníci si přímo vyžadují některé z nás kvůli určité specializaci, nebo jen osobním preferencím...takže pokud vezmete zavděk mnou...předpokládám, že míníte palnou zbraň? *nějak ho neodhaduje na šavli:)* pojďte se mnou, něco určitě vybereme...*vybídne ho a vede ho do obchodu - viz v daném tématku dále*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kristián » pon lis 22, 2010 6:14 pm

+Zaparkuje na parkovisku pred vchodom. Predtým než vstúpi dnu, zapáli si aspoň jednu cigaretu. Až keď ju dofajčí, vojde na recepciu a čaká pri pulte na obsluhu.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Zbrojíř » pon lis 22, 2010 6:38 pm

*a zbrojíř vzápětí přikluše* Dobrý den, pane...přejete si?
Seženeme vše...

~Love everybody, but don't sell your sword.~ P. Coelho
Zbrojíř
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kristián » pon lis 22, 2010 6:45 pm

Dobrý deň. +pozdraví zdvorilo.+ Počul som, že tu máte strelnicu, tak by ma zaujímalo, či je prístupná verejnosti, aleho slúži len ako skúšobňa kupovaných zbraní. Rád by som si totiž šiel zastrieľať. Ak by to bolo možné.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins