Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 12:36 am

Náhodu já myslím že naše rande bylo super +projeví svůj názor a protože neměl svou raní dávku nikotinu kde si jí jde dát+ Neporavali sme se, dobře se najedli a z hospody nás taky nevyhodili za pobuřování +huhlá přes cigaretu že je mu jako vždy sotva rozumět+ My to na tě neházíme lásko, je to pravda. Jde oto že když spolu lidi maj takovej dlouhotrvající vstah jako my dva +kývne k Angelovi+ tak se jiskra vytratí. Když teda jde jen o občasnej sex +dodá aby bylo jasné že nejde o lásku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 12:38 am

+Stejně jako Spike ta trochu ignoruje Neferetino počínání a mlčí. Nechává mluvit mladšího upíra, protože narozdíl od samotného Angela nemá problém se o takových věcech, ať už o sexu nebo o citech, nemá problém vyjadřovat a mluvit. většinou. Angel by se do toho zamotal a asi by i začal koktat, nebo tak něco+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 12:47 am

Super... +zopakuje+ ...no rozhodně jsem se dozvěděla spoustu novejch věci. +zavzpomíná, ale pak si připomene, že za to ani tak sami nemůžou, když se k sobě tak chovají tak dlouho+ Takže mi chceš říct... +odhrne si z obličeje ten kousek deky+ ...že jsem tu jiskru zase zažehla? +dívá se přitom do stropu, takže ani jasně nejde říct jak se tváří a co si o tom myslí+ A kdyby nešlo jen o občasnej sex? +zeptá se, možná chce zjistit jak by jednou mohla dopadnout, kdo ví+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 12:58 am

Jo +souhlasí+ Si taková malá jiskřička. Něco neobviklého, jako třeba nějaký exotický koření nebo tak +uvažuje nahlas+ Nám to s Drů klapalo ještě po stu letech, pak řekla +znechuceně se ušklíbne+ že sem vyměk. Že už nejsem William Krvavíma velkej Spike. Tvrdila že se bojím přemožitelky a sem stejnej její psíček jako von +kývne k Angelovi+ Ale Dru byla Angelusova děvka, to ty nejsi.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 1:02 am

+Roztržitě přejíždí Spikeovi po holeni+ Ona byla hlavně bláznivá +připomene to nejdůležitější, už nedodá že Neferet je určitým způsobem taky "Angelusova děvka" když jí zná od počátků její sexuality a celou dobu si jí společně se SPikem pečlivě "trénují"+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 1:16 am

+přetočí se na bok, aby na Spikea viděla líp a zaujatě ho poslouchá, ani si to neuvědomí a chvíli se lehce usmívá, když mluví o tom exotickým koření+ Něco už jsem slyšela. +zamumlá vzpomínajíc na otevírání tanečního klubu+ Nejsem... +řekne tiše, jako by skutečně nad tím přohlášením uvažovala a moc s ním nesouhlasila, kdo ví co jí k tomu přivedlo nebo na co skutečně myslí+ Jak se pozná, že je někdo něčí děvka? +zeptá se najednou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 1:33 am

+Trochu sebou při jejím dotazu trhne. Je to jakoby mu četla myšlenky i když si je jistý že to nemohla a jeho obličej že nic nevypovídal+ Otázka není jak se to pozná, ale jestli chce +řekne filosoficky+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 1:34 am

+Chvilku pokuřuje a přemýšlí nad její otázkou+ To nevim. Prostě se to pozná. Vždyckly sem věděl že Drusilla je na Angeluse vysazená, běhá za ním jako štěně a tak +krátce na Angela pohlédne a rozvážně přikývne+ Pravda. Jinak je to cítit když chce a když nechce +souhlasí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 1:43 am

Když chce? +zvedne lehce obočí+ Ale jak má žena vědět, jak moc chtít, když nezná tu hranici? +samozřejmě se ptá teoreticky, vůůbec nejde o ní, ona sama pořádně neví co si o tom myslí, vůbec netuší co že je vlastně cítí, neptá se je si jistá, že bud by jí to nevysvětlili nebo by jí udělali v hlavě zase bordel novýma informacema+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 1:50 am

To se musí skoušet +odvětí ledabyle+ Každej má svou hranic ke který když se dostane tak řekne jednoduše "Ne" a je to +bez přemýšlení, naprosto automaticky podá Angelovi cigarety+ No... tedy je pár takovej co maj hranice tak daleko že je to stojí živat, ale i tak... +pkkrčí rameny jak jen mu to jeho pozice dovolí+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion