Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » stř lis 17, 2010 11:18 pm

+potichu si odfrkne, tyhle jejich věci týkající se dominance jí někdy lezou krkem+ Nebo bych si taky mohla říct někomu jinýmu. +lehne si na záda, ruce si založí za hlavou jako Spike a kouká do stropu+ Teď někdy by se měl stavit Marius, vsadim se, že v opravě zdí a malování je machr. +dělá že se nad tím zamýšlí jako by tam Spike ani nebyl+ A jemu by určitě stačilo, kdybych měla spodní prádlo. Jsem si jistá, že by byl přímo nadšený z toho, že by mi mohl za takovou odměnu pomoci. +dokonce to vypadá, že to skutečně udělá a skutečně by to i dodržela+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř lis 17, 2010 11:24 pm

+Nějak se mu nepozdává kam jejich rozhovor spěje a hlavně co to Neferet plánuje+ To nepadá v úvahu +řekne přísně a raději se přesune taky do postele, tedy na její okraj protože Nef se Spike zabírají celou plochu, a usadí se na okraj+ Pokud tak moc trváš na tom opravení salónku tak si na to někoho najmeme.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř lis 17, 2010 11:26 pm

Hele! Hele! Jakej Marius? Jaký chození v prádle před cizim chlapem?! +vystartuje hned jak stíhačka. Je to žárlivec+ Není to navíc náhoduo upír? +když mu to Angel objasní, pleskne se do čela+ Jo tak voto tady kráčí! +zasměje se+ Se ti zachtělo nás nahnat do práce a sama jen spovzdálí pozorovat jak se potíme, dřeme a sota popadáme dech +ukáže na Angela+ Souhlasím se svalovcem. Někoho si najmem a pak ho sežerem, abysme nemuseli platit.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř lis 17, 2010 11:34 pm

+vytáhne se do sedu, když se k nim Angel přidá, blbě by se jí s nim mluvilo, kdyby ležela+ No Marius... +mimoděk si promne pravý zápěstí s jizvičkama+ Jo Spikeu, přestav si, že je to upír. +odpoví klidně i na jeho další otázku a jen se pousměje, když vidí jak žárlí+ No... +protáhne+ Ale jo máš pravdu, tak nějak mě nadchla představa, jak oblečení do půli těla odnášíte ten těžkej bordel a svali se vám pod tou námahou napínají... +trošku se zasní no, ale kdo by se nezasnil+ Mimo to se stejně nepotíte a dejchat nepotřebujete. +zatváří se jak nevinost sama+ Samozřejmě že bych vám poskytovala psychickou podporu. +dodá, aby se neřeklo, že by nic nedělala+ Jedině kdyby sebou donesli něco k jídlu, abych nezůstala odhladu. +zašklebí se+ Ale proč si někoho najímat, když bychom to zvládli sami? +podívá se z jednoho na druhýho, možná je schopná to dokonce udělat sama+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř lis 17, 2010 11:40 pm

+Nejprve jí znechuceně poslouchá, ale jak tak mluvímjeho výraz se mění na zákeřný, načež obrátí svůj pohled na Angela a hezky ho přejíždí očima+ Tak to nenů vůbec špatnej nápad +nasadí anprosto nevinný úsměv když ho Angel spraží pohledem+ Daly bychom si cigaretku, vínečko nebo whysku + naprostou samozřejmostí si hodí nohy na Angelův klín, aby jim nechtěl zdrhnout+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř lis 17, 2010 11:43 pm

Já si myslím že to není dobrý nápad abychom to dělali my +přemlouvá Neferet. Temně se podívá na Spikea jak plánuje že by se sám válel a jeho by zapřáhl do práce+ Pravda. Nebo bys mohl vyfasovat monterky, hasák a jít opravovat vodovodní trubky +nehezky se ušklíbne. Jen zvedne ruce, aby mu je Spike nepřesednul když si k němu strčí nohy+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř lis 17, 2010 11:52 pm

Nemyslim, že je to špatnej nápad. Aspoň bychom zjistili jesti spolu dokážeme vycházet i mimo postel. +řekne naprosto klidně, i když vlastně opakuje jen Angelova slova+ Nemysli si, že by si v tom Angela nechal samotnýho. Tvoje svaly chci taky vidět. +svůdně se na něj usměje+ Ale to vínečko není špatnej nápad. +dodá jako by nic+ Ale to je skvělý nápad. +podívá se na Angela, když mluví o těch vodovodních trubkách+ Apropo teď jsem si vzpoměla. +řekne, jakoby si skutečně na něco právě vzpoměla, i když se jí to honí hlavou už delší dobu+ V kuchyni tak nějak trochu kapou trubky. +řekne vážně jakoby skutečně neměla postraní umysly+ Potřebovali by trochu utáhnout a já to neumim, nerada bych vám vyplavila kuchyni. +zatváří se zoufale a stočí pohled na Spikea+ Říkala jsem to Angelovi, ale ten mi prý s tim nepomůže, ale tvrdí, že přes trubky si machr. +snaží se zahrát na jěho mužskou ješitnost+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv lis 18, 2010 12:06 am

Výte že ste oba pěkně perverzní? +obviní je dotčeně. Říká to ten praví+ Očumovat těžce pracující instalatery v práci navíc bez příplatku je pěkná sviňárna. Jak oni k tomu přijdou? +nasadí plačtivý ton+ Já že jsem přes trubky machr? +podiví se+ Pokud vím tak tady Angelus má dobrej stisk ruky když jde o dlouhý kulatý... trubky +trochu zvážní+ To bude docela těžkej úkol lásko. Miluju tě, ale co se týče nás tří +odmlčí se+ Nás dvou +ukáže na sebe a na Angela+ do našeho... vstahu si přinesla akorád sexuální náboj, jinak se dál nesnášíme.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 12:08 am

+Stěží potlačuje smích, dokonce i když Spike mluví o dobrém stisku, ale pak stejně jako mladší upír zvážní+ Má pravdu. To že spolu my dva spíme je jen tvoje vina +řekne neutrálním hlasem.+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 12:16 am

+jí se narozdíl od Angela smích nepodaří potlačit, takže se chvíli směje+ Ale no tak lásko, kdo říká, že bys nedostal odměnu? +culí se vesele, ale úsměv jí začne mizet z tváře už když mluví o dobrym stisku, jelikož jí před očima vyvstane jistá vzpomínka a o ruce nešlo, ošije se a pak zvážní stejně jako oni+ To jsem si už stihla všimnout. +řekne s trochou sarkasmu v hlase, ale jenom s kapkou+ Pořád si pamatuju, jak to dopadá, když spolu někam vyrazíme. +objasní proč si toho stihla všimnout+ No jasně, hoďte to na bezmocnou, křehkou dívku. +postěžuje si na nelehkej osud či co, když Angel řekne, že za to může ona a sjede do lehu, takže jí dokonce deka zakreje i část obličeje, o tom jak moc bezmocná a křehká je by se někdy dalo diskutovat+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion