Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Angel » čtv lis 04, 2010 12:25 am

+Kývne, což je určené Spikeovi a pronne si naražený nos do kterého ho Neferet nechtěně praštila. Nestěžuje si, protože ví že za to hnědovláska nemůže+ Vpořádku? +zeptá se trochu hloupě, protože je jasné že Neferet vpořádku není+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 04, 2010 12:31 am

+zmateně a rychle se otočí po hlasech, těká očima z jednoho na druhého. chvilku jí trvá než jí do mozku doputuje ta důležitá informace o tom, že je v Angelově pokoji a ti dva co leží v posteli jsou Angel a Spike+ Jo... jo... v pořádku. +řekne trochu zaraženě a možná i trošku zmateně, znovu se otočí zády k nim a klesne zpět na postel, hledíc do stropu+ Tohle nesnášim, vždycky mam tendenci je hledat. +zamumlá a unaveně si přejede dlaněmi po obličeji+ Nevzbudila jsem vás?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 09, 2010 3:45 pm

+zakroutí hlavou jako že je neprobudila a krátce se podívá na Spikea který je v polohehu vedle něj. Neříká nic, protože si je jist že Spike se zeptá za ně za oba+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 09, 2010 3:55 pm

+Tváří se jakoby Neferet spadla z měsíce+ Ná lásko nespali, copak se vedle něhoho kdo kňučí a svýjí se dá spát? +položí řečnickou otázku+ Co nebo koho hledáš? +přesune si hlavu na Angelovu hruď jakoby to bylo něco naprosto přirozeného. Má tak k Neferet blíž+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 09, 2010 4:06 pm

+při jeho řečnické otázce se na něj podívá, tedy na oba dva, s omluvou v očích, ale nic neříká, při Spikeově dalším dotazu si povzdechne a zahledí se do stropu+ Rodiče. +odpoví po chvíli a ne zrovna dvakrát nahlas+ Zemřeli před sedmi, osmi lety, ale tyhle vzpomínky na jejich smrt jsou... jako by se to stalo včera. +smutně nad tím lehce zakroutí hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 16, 2010 10:31 pm

+Netuší co by na to měl říct, když šlo o Buffy tak ta mu všechno jednoduše řekla, nebo otom odmítla mluvit. Nikdy to z ní nemusel nějak páčit. Povzdechne si+ Chceš o tom mluvit? +zeptá se inteligentně+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 16, 2010 10:35 pm

+Pozvedne nad dotazem staršího upíra oči v sloup jako že je to naprostý debil+ Nevšímej si toho vola lásko a hezky mi to všechno pověz +dožaduje se odpovědí ještě neotesaněji než Angel+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 16, 2010 10:42 pm

+lehne si na bok, rukou si podloží hlavu těkajíc pohledem mezi těmi dvěmi, jak přemýšlí+ Spikeu... já... +podívá se na jmenovaného+ ...nechci o tom mluvit. +řekne nakonec a pak se podívá na Angela+ Ne dneska, ne když jsem tak unavená. +možná má i strach z toho, že by mohla díky unavě říct něco co by jinak neřekla+ Někdy jindy ano? +ale to už je spíš zamumlání jelikož se jí oči začnou opět zavírat, nespala tak dlouho a ten sen jí vzal zbytek energie, zachvilku už spí, trošku stočená do klubíčka+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 16, 2010 10:58 pm

+Vrhne na Angela pohled říkající " za to můžeš ty" uraženě se otočí a taky jde dělat že spí, aby se nemusel bavit z nikým. Nakonec taky usne+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 16, 2010 11:01 pm

+Zatváří se zoufale, jako že už tohohle má vážně víc než dost, protože takhle se k němu chovají furt. Jelikož leží natlačený mezi nimi na bok se otočit nemůže, tak zůstane na zádech z rukama složenýma na prsou. I on časem usne.+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion