Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » úte čer 02, 2009 6:43 pm

tak co bych ti tak... +udělá jí horkou čokoládu navch dá šlehačku a k tomu jí dá čokoládovej zákusek - Pohádku+ taaak... to by mělo být akorát +ucul+

no.. jinak je to fajn... až na ty akce.. +kývne ke dveřím jak tam kluci běželi+ to mi nahání strach.. +zamračí se+ a co ty?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » stř čer 03, 2009 2:36 pm

*napije se čokolády a zakousne se do dortu* Díky, je to výborné, to jsem potřebovala*usměje se*
*koukne ke dveřím* něco jsem slyšela, ale nebyla jsem u toho, co se přesně děje?*obrátí se tázavě na ní*No já nic extra*ušklíbne se*Máme doma trochu problémy...
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » sob čer 06, 2009 11:09 am

co přesně se děje.. no..možná by ses měla zeptat někoho povolanějšího +nechce se jí o tom moc mluvit+ problémy? ale japakto?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » sob čer 06, 2009 6:56 pm

Fajn, pak se někoho zeptám, ty vypadáš dost vyjukaně a oni zas moc odhodlaně*ušklíbne se* Ale....odmítla jsem jezdit na dvůr za Roibenem, protože mě opravdu nebaví se koukat na tu jejich zvrhlou zábavu, a on se urazil něco v tom smyslu "jsou to moji poddaní, měla bys jejich způsoby respektovat..."*napodobuje Ironicky Roibenův hlas* Takže jsme uraženi jeden na druhého...*vezme se šálek a dopije čokoládu na jeden dech* To bylo vynikající...*olízne se*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pon čer 08, 2009 10:00 am

počkej... zvrhlá zábava? +zaujatě+ jak přesně zvrhlááá? +udělá jí ještě jednu čokoládku+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » sob čer 13, 2009 2:31 pm

No , tak třeba mi nepřijde normální bavit se tím, že silnější mučí slabšího a pak si z něj všichni utahují, ale takovým hnusným, skoo až masochystyckým způsobem...jim to tam přijde normální, Roiben ví, že by s tim ani nic neudělal, jsou to prostě jejich zvyky, a to mi přijde nechutné*trochu se otřese, dá si další sousto dortu a vezme si čokoládu* Děkuju. Mimochodem, neviděla si někdy v poseldní době Haldira? hrozně dlouho jsem ho neviděla*usměje se*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Amon » sob čer 13, 2009 4:57 pm

+vejde tam otře si trochu zasraný gumáky do koberca a sedne si ke stolku+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » ned čer 14, 2009 1:11 pm

Emma: fakt? tak to je síla, to je docela hnusný +zakroutí hlavou+ Haldir se staví občas u mě ve Francii. Tady se moc nezdržuje, jenom když se domlouváme na víně pro hospůdku.

Amon: +přiběhne k němu kotě - asi se u něho mělo minule dobře - a vyskočí na stůl+ ahoj, čemu vděčíme za návštěvu? Co si dáš?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned čer 14, 2009 5:54 pm

(to zní, jako by to kotě mluvilo...)

+kotě si vezme, drbe ho za ouškem a zírá do jídelního lístku+ nazdar... +zadívá se na ni jako na debila+ došel sem si nechat ušít sako asi, ne? +bodne prst do jídelního lístku+ svíčkovou. a pivo.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » ned čer 14, 2009 6:06 pm

(lach, taky jsem si říkala...)
amon: no tak denně sem nechodíš.. +zapíše si to+ jo, dneska je svíčková famooozní. Garantuju ti že si přidáš +usměje se na něho a letí to obědnat a natočit mu pivo+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince