od Manori » čtv lis 18, 2010 10:53 pm
*přikývne*ano, stýská se mi po ní...*usměje se široce* jsem věděla, že tenhle krasavec najde uplatnění...*koukne na sig sauera* vyzkoušet je ho možné, máme tady střelnici...sice je tam právě náš externista, ale myslím, že se tam na jednu dráhu na pár cvičných vejdem a nesní nás tam..*zamrká* tak...někdy není ani tak důležité kde, jako spíš s kým...*malinko si povzdychne, ale pak se zase usměje* tak detektivní kancelář...to bude Eternity a spol, že? ti najdou i to, co není...*kývne a pak se musí rozesmát* promiňte, ale..myslím, že je nakonec přece jen dobře, že jste trefil na mě...ministerstvo tady máme, kouzelnické, pravda...*a když se na něj podívá, tak jen zatřepe hlavou a dodá už normálně* rozumějte, nejsem jen tady v Guns, ale především jsem bystrozorka, tedy něco jako policie, na tom ministerstvu. Takže pokud potřebujete něco tam, stačí říct...*trochu se nad sebou zamyslí, jestli přece jen není trochu násilnická...zbraně, bystrozorka..mno...mno...* To by nemělo...*přikývne na tu práci* a kterýpak vám doporučili? *zatváří se zvědavě a sbírá zatím SIGa*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-