Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 9:49 pm

Až za chvíli.... Zavrní a jazykem polaská místečko za uchem. Když ho konečně ucítí v sobě, nedokáže potlačit zasténání. Ach ano...Sténá a nehty mu přejíždí vzadu na krku. Divoce mu vychází vstříc, nohy ovinuté kolem jeho pasu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob lis 06, 2010 10:23 pm

Charlie: *jednu ruku vsune pod ni a chytne ji za zadeček, druhou si ji drží za rameno a s příslibem začne pravidelně přirážet, zprvu si ji bere pomalu, ale dlouhé odloučení udělalo svoje a chce ji opravdu moc. Z hrudi mu jde bublavé mručení a oči má přivřené*
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 10:27 pm

Sama má co dělat, aby se ovládla, zakloní hlavu a přitiskne se k němu, jakoby se chtěla stát jeho součástí. Sevře kolem něj své svaly a jak cítí přicházející orgasmus, znovu přitiskne rty na jeho krk a snad po celé věčnosti znovu ochutná jeho krev, což ji definitivně pošle přes okraj vyvrcholení a s tlumeným výkřikem se udělá.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned lis 07, 2010 12:38 am

*Pevně ji obejme, že mezi nimi není ani milimetr volného místa a stahy jejího těla ho vyprovokují k ještě silnějším přírazům. Ostré zouby a krátká bolest je vzápětí vystřídána přívalem rozkoše a s chraptivým výkřikem ho odpálí do orgasmických výšin* Becs!
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 07, 2010 3:25 am

Pomalu zklidňuje divoce bušící srdce, čelo opřené o jeho rameno a rukama ho objímá kolem krku. Miluju tě Charlie... Zašeptá a vtiskne mu lehký polibek na rameno. Pak se odtáhne a podívá se mu do očí. Už mě neopouštěj...prosím. Dotkne se prsty jeho tváře a něžně, pomalu a s veškerými city, které k němu cítí ho dlouze políbí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv lis 18, 2010 7:07 pm

(ehm, té mezihry nad si nevšímejte, ti už tady jako nejsou:))

*dojde s ním, tady a zadívá se na něj* k čemu konkrétně ji tedy potřebujete? Jen jako takovou osobní pojistku bezpečí nebo máte na mysli něco speciálnějšího...můžu v případě potřeby nechat upravit jak zbraň tak náboje...jsme docela zvyklí, že běžné střelivo ve zdejších podmínkách nemusí někdy..až tak účinkovat..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » čtv lis 18, 2010 9:30 pm

Manori: +Jde za ní a postupně odpovídá na vše, na co se ona mladá dáma ptá.+ Jsem z Itálie. Tedy konkrétně ze severu. Mé sídlo leží asi 40 kilometrů severně od Janova. A myslím, že mi budou - tedy doufám stačit obyčejné náboje. Byl jsem v hostinci, kde jsem se ubytoval informován o ..ehm...zvláštnostech zdejšího světa. Leč zbraň, kterou hodlám zakoupit by měla mít účinnost jen na prostého zbabělého ..ani snad nemohu říct člověka.Ten podlý červ pojal za choť jistou mladou dámu v době, kdy jsem byl mimo domov. Podle mých zpráv se k ní dost ohavně choval. Mám v úmyslu nalézt oba. + Z nějakého důvodu dámě důvěřuje a sděluje jí důvod, proč je tady.+ A pochopitelně tu nádhernou dívku odvést s sebou domů.
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » čtv lis 18, 2010 10:10 pm

*trochu zasněně ho vyposlechne, pak trochu omluvně mrkne* bydlívala jsem ve Španělsku..tak proto mě to tak zaujalo...slunné kraje mi tak trochu v pošmourném Londýně chybí...*malinko pokrčí rameny* tak tedy klasickou zbraň...nebude to vaše první nebo druhá zbraň, předpokládám...*když zjistí důvod, tak jen kývne* ach tak...tak pokud se k ní opravdu choval nehezky, jak říkáte..možná vám přibalím pár ostřejších nábojů navíc...*zamračí se* sebou domů. To znamená tady nebo zpátky do Itálie...*a mezitím už projíždí jednotlivé regály, co by mu tak... *taak...co třeba para ordnance...hodně přesná ve střelbě, pokud byste potřeboval přesnou mušku na větší vzdálenost...máme ji tady v limitované sérii...z Kanady
Obrázek
nebo je hodně spolehlivý a používaný i v ozbrojených složkách německá Heckler-Koch, záleží kolikaranný zásobník...maximum je u něj 18 kulek, ale to je trošičku jiný typ...u něj je výhoda velkého příslušenství...
Obrázek
a nebo Sig sauer super match, to je takový můj oblíbenec...vytáhne posledního "miláčka na pult" 8+1 kulka v zásobníku, ráže .45
Obrázek

všechny slušně odvedou svou práci, jako muž je unosíte určitě...*pošoupne je k němu a čeká*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » čtv lis 18, 2010 10:33 pm

Manori: Ve Španělsku? Nádherná země...miluju její vůni! +Usmívá se jejímu snění a se zaujetím prohlíží nabídnuté kousky.+ Ne, není to rozhodně ani má první ani druhá zbraň a počítám, že na toho lidského červa mi bude stačit jedna kulka, ale ten Sig sauer je opravdu nádherný. Rád bych ho vyzkoušel. Krásně drží v ruce...+rozplývá se nad pistolí.+ Rád bych tu ženu odvezl do Itálie, i když není jejím ale mým domovem. Jsem tu teprve krátce a nevím, kde hledat. V hostinci jsem dostal kontakt na jistou detektivní kancelář, ale rád bych kontaktoval nějaké ministerstvo pokud ho tu máte. Ale pracovat by se nemělo pořád. Byl mi též doporučen jistý podnik, kde se schází lepší společnost - a ona dívka z takové pochází. Opravdu dobrá rodina.
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » čtv lis 18, 2010 10:53 pm

*přikývne*ano, stýská se mi po ní...*usměje se široce* jsem věděla, že tenhle krasavec najde uplatnění...*koukne na sig sauera* vyzkoušet je ho možné, máme tady střelnici...sice je tam právě náš externista, ale myslím, že se tam na jednu dráhu na pár cvičných vejdem a nesní nás tam..*zamrká* tak...někdy není ani tak důležité kde, jako spíš s kým...*malinko si povzdychne, ale pak se zase usměje* tak detektivní kancelář...to bude Eternity a spol, že? ti najdou i to, co není...*kývne a pak se musí rozesmát* promiňte, ale..myslím, že je nakonec přece jen dobře, že jste trefil na mě...ministerstvo tady máme, kouzelnické, pravda...*a když se na něj podívá, tak jen zatřepe hlavou a dodá už normálně* rozumějte, nejsem jen tady v Guns, ale především jsem bystrozorka, tedy něco jako policie, na tom ministerstvu. Takže pokud potřebujete něco tam, stačí říct...*trochu se nad sebou zamyslí, jestli přece jen není trochu násilnická...zbraně, bystrozorka..mno...mno...* To by nemělo...*přikývne na tu práci* a kterýpak vám doporučili? *zatváří se zvědavě a sbírá zatím SIGa*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins