Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Memory » pát lis 05, 2010 11:49 pm

A Red Kilts zahrajú na želanie niečo pomalšie
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát lis 05, 2010 11:49 pm

+Dlouze se na ni podívá, trochu zakroutí hlavou a koukne stranou+ Muži oblékající se do ženského prádla je věř mi ta nejméně podivná postelová úchylka +asi už ochutnával s toho Spikeova sáčku, jinak by takhle naveřejnosti nemluvil+ To je docela dlouho...
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Bill Weasley » pát lis 05, 2010 11:50 pm

přijde ke kulečníku, v ruce sklenici skotské a sleduje Wenai jak hraje
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » pát lis 05, 2010 11:51 pm

Memory píše:Gabriel: Prekvapí ju, keď sa jej dotkne, ale nepokúsi sa uhnúť. Úľavne si však oddýchne, že nie je upír. "Tak za takých okolností súhlasím." a ako dôkaz ši ho lepšie prezrie. Jeho oči ju pri tom úpútajú. "Radšej sa pozerám ľuďom do očí. Väčšinou ich vďaka tomu môžem lepšie odhadnúť." usmeje sa.

V tom s vámi naprosto souhlasím. Dává jim to na můj vkus moc velkou převahu. Pousměje se. Mimochodem...tohle je pro vás. Becca sice říkala, že její dárek je za nás za oba, ale nejsem takový hulvát, za jakého mě asi má. Ignoruje Becyin jedovatý pohled. http://www.originalabsinthe.com/images/absinthe-gift-set.jpg Kdybyste chtěla, můžu vám později předvést, jak se má správně pít absinth. Mrkne na ni.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 05, 2010 11:52 pm

Memory píše:Becca: "Ďakujem. Tento štýl sa mi vždy veľmi páčil." spokojne sa rozhliadne. "To veľmi rada niekedy prídem." nadšene prikývne.

Prima, pak se domluvíme, až bude trošku klid. Nebudu tě zdržovat, vidím že jsi doslova na roztrhání. Mrkne na ni a jde si sehnat něco k pití.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pát lis 05, 2010 11:52 pm

+jelikož se tam někde motá, tak zahlédl důvěrný rozhovor Mem s neznámým mužem. Dojde si k baru a poručí si nějaký drink+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 05, 2010 11:54 pm

Bill: +když ho uvidí, tak se málem o to tágo přerazí+ Nazdar, co ty tady? Jo, vy se ještě neznáte. Bille tohle je Byron, skotský šlechtic. (za což dostane od Byrona pořádnej šťouchanec) Byrone, tohle je Bill, taky kouzelník.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát lis 05, 2010 11:54 pm

Memory: +docela se diví že takováhle poctivá, na první pohled milá dívčina přijala jeho dárek+ Však zrovna teď by se ti šiknulo bejt trochu... vúúúúvz! +zamává rukou jako když něco odlétá nahoru ke stropu+ Takovej otravnej lidí tady kolem. Jen já sem samozřejmě nejlepší společník v místnosti +vykouzlí sexi úsměv. Nějak se na Memory nelepil+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 05, 2010 11:54 pm

Mem: * vezme ji za ruku a naznačí polibek na hřbet ruky* potěšení na mé straně, mademoiselle...*v druhé ruce vyčaruje odněkud kytici* vyrozuměl jsem, že je to dvojitá oslava..tedy všechno nejlepší*podá ji pugét*..jsem rád, že jsem mohl přijít a tento malý nedostatek napravit...*pousměje se a tón hlasu ji ovine jako samet, ale jinak se drží hodně zpátky..jen když jí podal ruku, byla z něj cítit sršící energie...*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Fabien » pát lis 05, 2010 11:55 pm

Tir: +Taky legračně hopká do melodie a rytmu a pak popadne Tir a nějak se s ní zatočí, že málem smetou okolotančící.+ Ploužák? Nikdy? Jsem od přírody divoký typ, potřebuji divokou hudbu.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Loch house