Zašívárna v nejvyšším patře

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Zašívárna v nejvyšším patře

Příspěvekod Manori » pát lis 05, 2010 4:06 pm

*jen si významně povzdychne, že kostkované sukně nebudou* že jsem to tak nějak čekala...ale tak..vždyť jsou dlouhé...a nosí se k tomu takové..ty...*přimhouří oči z jednoho na druhého* no dobře, dobře...tak na kilt zapomenu, fajn...*vzdá to po chvíli, když se na ni jen dívají, mávnutím rukou a stočí se na pohovce dál, kolena pod bradou a chvíli trucuje, že Mem tedy Vyšší v kiltech nepřivede* historického?* je skoro vidět, jak se jí to v hlavě rozjede na plný plyn*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pát lis 05, 2010 8:36 pm

Pozoruje její trucování s mírně pobaveným úsměvem na rtech. Máš to s námi, ale těžké, že lištičko? Počastuje ji účastným pohledem. No ano, historického. Pousměje se a zalétne pohledem k J-C. Nepochybuje, že ty nanejvýš luxusní kousky ze Států vlekl s sebou. Nebo se pletu? Otáže se, jakoby mezi nimi proběhl rozhovor na telepatické úrovni:)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 05, 2010 9:09 pm

*mrkne na Ashera* no, nepleteš..*připustí, samozřejmě, že určité stylovky vleče kamkoliv* ale zatím nevím, jestli půjdu..já ..*protáhne* jsem se nevsadil....*pokrčí neurčitě rameny, v očích jiskřičky*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát lis 05, 2010 9:12 pm

jo..mám..*fňukne* že jsou všichni chlapi na sukni alergičtí..a přitom takový skot v sukni...*schválně se zasní* ale na historické bych byla docela zvědavá...*prohlásí nakonec a přimhouří zlobně oči na J-C* na to ani nemysli..že se z toho vyvlečeš...*koukne na Ashera, že ho tam musí dostat, kdyby ho tam měl za šos dotáhnout*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pát lis 05, 2010 9:31 pm

Samozřejmě, to chápu...Ono není kdoví co, předvádět se před zdejšími kráskami, vést společenskou konverzaci a takové ty snobské věci... Pokýve chápavě hlavou, že ho to tedy taky nebaví. A navíc si určitě nemusíme dělat menší reklamu... když jsou teď Slast nominované v LOScars. Jistě pro nás bude někdo hlasovat i bez toho... Jde na něj přes podnikání, sám zvědavý jestli to zabere. Už ztratil cvik v přemlouvání ho k něčemu:P
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 05, 2010 9:43 pm

*zadívá se na něj dlouze* nemám zapotřebí se předvádět.*kecáá:D*..ani před zdejšími dámami...většinou to není zapotřebí..* pokrčí rameny a pak povytáhne obočí* myslíš, mon chardonneret, že jedna návštěva vynahradí celé měsíce práce v klubu? *ale je vidět, že tady se trefil do černého* no nevím, nevím...*nechce se vzdát tak lehce* proč bych to měl udělat..propagaci máme zajištěnou i tak..takže...to mě k návštěvě soukromé akce asi nepřesvědčí...*zavrtí hlavou*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát lis 05, 2010 9:46 pm

*kouká jak na tenise, co z toho vyleze*

(asi je zase půlnem, chudááky:D tady se mi to "přemlouvání líbí" muheh, ale historický šos bych asi nechala na jinou příležitost...to by do moderního interiéru Mem moc nezapadli :D a hlavně nemám picture:D)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pát lis 05, 2010 10:10 pm

Neřekl jsem, že vynahradí, ale když myslíš... Pokrčí lhostejně rameny. Nemůžu Vládce k ničemu nutit. A kromě toho... Podívá se na Man, natáhne ruku a pohladí ji po tváři. My si s lištičkou vystačíme i sami, že? Mroukne a s úsměvem. Ale kdyby sis to rozmyslel... Podívá se na něj, v očích mu uličnicky zablýskne.

(heh jasný, já to plácla z nedostatku inspirace:D)
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 05, 2010 10:51 pm

to ti došly přesvědčovací metody hodně rychle, chardonneret* zapřede poněkud zklamaně* třeba bych se nechal i přemluvit...*otočí to trochu* ale když ne, tak si opravdu budete muset vystačit sami, jak říkáš...*zvedne se z opěradla, že tedy půjde* přesvědčil jsem se, že jediný zlý únosce je tady lištička..takže..*pokrčí rameny, trochu v tom zazní podtón, že je rád, že se jim opravdu nic nestalo, přece jen mu zmizli pod nosem beze stopy...*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát lis 05, 2010 10:54 pm

*zavrčí na Ashera za ten kilt, ale pak se mu k ruce přitiskne a přestane trucovat* kam...proč...jdeš?*vypadne z ní, když se j-C zvedne, a kouká jak ztracené lišče*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins