Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 02, 2010 12:07 am

Pozoruje ho a přimhouří trochu oči. (to teda:D) Booože...ty jsi ale morbidní vlkodlak! Tváří se jak kdyby na takové nechutnosti fakt neměla žaludek. Ale ustřelit někomu ruce jí divný nepřijde:D Má to trochu jinak nastavený no:D Tak si radši doleje a kopne to do sebe. I když...kdyby to bylo naložený v tomhle... Zatváří se přemýšlivě a pak stejně koukne na něj. Nebo kdybys tam plaval ty... Blýskne jí v očích. Zas myslí na kdoví co:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 1:20 pm

+Podívá se do Spikeovích modrých očí které se an něj tázavě upírají+ Chce si stebou zatancovat +řekne ne vysvětlenou a vklouzne na svoje místo k lahvi vodky a své sklence. Naleje si. Opravdu se potřebuje opít, už zase+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 1:22 pm

+Pozoruje celou scenerii na parketu, nejdřív to vypadá že se ti dva dobře baví, pak jako když spolu debatují o něčem vážném a nakonec tam Angel nechá Neferet jak tak stát. Zamračí se a když starší upír dorazí ke stolu tázavě se na něj podívá, i když je mu jasné že se nedočká žádné pořádné odpovědi+ Jasně, už tam jdu +řekne, napije se, uhasí cigaretu do popelníku a vyrazí za Neferet+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 2:29 pm

+dojde se Spikem ke stolu a chvilku na Angela jen shlíží+ Jsem unavená... +řekne, nechce se jí najednou svádět to, že jdou pryč na něj+ Pojďme domů. +vyzve ho, počká až se pozvedá, odchytí čísníka, aby mu mohla zaplatit, udělá to tak nějak automaticky, často, když spolu někam jdou tak platí ona a odvede si je+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jason » úte lis 02, 2010 4:33 pm

to víííš...jsem hodně věcí...*zavlní obočím* hele, ty nádoby tam asi nebudou určený k vypití..*culí se* ale já neumím plavat čubičku...*napadne ho k jeho vlastnímu zděšení, co je to za vlk* a nemůžu ti..předvést plavecký výcvik někde normálně? *uculí se* ve vodě, radši?
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 02, 2010 6:31 pm

+doteď tam někde nasával u baru a teď se zvedne a přes šatnu, kde si vyzvedne své zbraně odejde ven a přemístí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 02, 2010 9:53 pm

Nejsou? Smutně nakrčí čelíčko. Tak to jsou nádoby naprd. Usoudí a napije se radši ze skleničky. Plavecký výcvik? Sjede si ho pohledem, jak si ho hned představuje v plavkách. Hmm, to je velmi zajímavý nápad... Přivře oči a pousměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » úte lis 02, 2010 11:17 pm

*culí se* jo, jak to nejde vypít, tak tě to nezajímá, co? *zamrká a zadívá se na ni přes sklo* hm..ale jedině, když se aktivně zapojíš...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř lis 03, 2010 12:24 am

Přesně tak, máš bod! Pochválí ho s úsměvem. Jsem upírka alkoholička no... Prohlásí jakoby to byla naprosto běžná věc. Neměla bych se přihlásit na takovou tu...noo jak se to..skupinovou terapii! Vzpomene si konečně. Jak by se asi tvářili, kdybych se tam postavila k tomu stolečku a řekla: "Ahoj, já jsem Rebecca a jsem alkoholička. A upírka." Blýskne zoubkama jako tečku na závěr. Zase si sedne a koukne na něj. Tak aktivně zapojím? Jako že bych měla dát lekci? V plavání? Dodá zbytečně, v čem asi tak jiným, žhee:D

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » stř lis 03, 2010 10:41 pm

no to je mi povedené spojení...akorát nevím, jestli by ten zbytek neprchl, v domnění, že jsi "alkoholička" ve směru červeném...že se neudržíš a musíš pořád někoho okusovat..*vysloví to poslední s úsměvem* noo..třeba..nebo se té lekce prostě aktivně zúčastníš...v plavání..*taky dodá s úculem*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre