Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 12:54 pm

+Obrátí oči v sloup, ale bez protestů skopne boty a vleze si do postele. Kupodivu ne na stranu vedle Neferet, ale vedle Angela. Složí si ruce za hlavu+ Proč jí tohle čteš před spaním? Bude mít hnusný sny +řekne, ale docela veselím hlasem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 1:00 pm

+trošku jí zamrzí, že si vlezl z Angelovi, ale bez řečí stáhne ruku zpět a zase se u Angela uvelebí+ Poprosila jsem ho o to. +odpoví za Angela, trošku zívne, zavrtí se a o trošku víc se k Angelovi přitulí+ Horší sny než už mam, mít snad už nemůžu. +oči má trochu přivřený, jelikož jak usínala, tak jí trošku světlo bodá do očí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 1:30 pm

+Připadá si jako matka čtoucí svým děte, nebo něco podobného když tu leží mezi těma dvěma a oba je tak jakoby zaštiťuje+ Jak tam jsem přišel, říci nedovedu, tak plný spánku byl jsem v oné chvíli, když minul jsem se pravé cesty sledu. +pokračuje dál svým hlubokým hlasem+ Leč ka patě vršku jak má nohy pílí, tam, tmavý tento údol kde se tratí, jímž v srdce mé se tolik bázně chýlí +odmlčí se, protože mu připadá hloupí takhle předčítat+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 1:32 pm

No když si to chtěla +zamumlá těsně předtím než začne Angel zase předčítat. Obrátí se na bok, obě dlaně si složí pod hlavu, jak to mají vezviku spíše děti a poslouchá ho. Tak nějak se mu z obličeje a s držení těla, nebo možná s aury vytratí všechna ta arogance a domýšlivost a nahradí jí něco co by se klidně dalo nazvat zranitelností, zároveň také pohodou+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 1:39 pm

+oči zavře úplně a opět se zaposlouchá, vypadá tak mírumilovně, zranitelně i dokonce možná roztomile. je hodně unavená, takže když se zaposlouchá do tak milovaného hlasu netrvá jí dlouho a skutečně usne. Angela si tak nějak přitom drží, jak se k němu tulí. chvilku spí klidně, ale netrvá nijak extra dlouho, než se začne mračit a sem tam se zavrtí. nakonec dokonce začne ze sna kňourat, jakoby jí někdo ve snu ubližoval, sem tam sebou trhne a po tváři jí steče slza+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 2:35 pm

+Přestane číst když Neferet usne a zahledí se do stropu. Dokonce uvažuje že by začal povídat s evidentně trochu podřimujícím Spikem, když sebou začne Nef škubat. Zamračí se nad tím+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 2:38 pm

+Rozloupne jedno oko a koukne na Neferet+ Říkal sem ti že s toho bude mít špatný sny +zamručí šeptem. I přes ty sny jí nechce probudit protože spánek je zdraví+ Neměli bychom ji probudit? +navrhne. On sám má sny často, ale buď se z nich probudí sám, nebo ho probere Angel, nikdy se nestaral o nikoho kdo je měl+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 2:40 pm

+Kone na něj, ale neříká nic na jeho obvinění, protože si nemyslí že za to může ta kniha+ Neferet? +jemně jí sevře rameno+ Neferet vzbuď se +zatre se sní trochu víc a doufá že se neprobudí s tím že mu dá do zubů+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 2:58 pm

+většina snů co se jí kdy zdá je o tom, co se jí v životě stalo, ale vždycky znovu prožívá jen ty nejhorší vzpomínky až do nedávna, kdy se jí začali přeci jen zdá i hezké sny, ale tenhle sen jím rozhodně neni. kňourání se zvýší tím, jak dýl spí. vždycky má problém se ze snů probudit, vždycky si je vyžere hezky až do konce. někde okrajově vnímá známý hlas, ale probere jí, až když s ní Angel zatřeše. probere se prudce, nezvykle na člověka, ale vždycky se tak ze zlých snů budí+ Otče.... +vykřikne, jak byla zasněná, vyletí do sedu, je udýchaná jakoby běžela a těká očima po pokoji, vzpomínajíc kde je, je trošku dezorientovaná, očekávala, že před ní otec bude stát+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv lis 04, 2010 12:23 am

+Je rád že se předtím stáhnul jinak by teď dostal loktem do obličeje+ Co? +zeptá se protože si není jistý co že to Neferet říkal+ Mluvila o svym otci? +zamumlá směrem k Angelovi tichounce aby mu to potvrdil+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion