Spike píše:Angel: To se mám teď jako podělat strachy? +zeptá se uštěpačně+ Ale pán se nám zase urazil! Ty si fakt jak bubertální holka. Jen fňukat, zamilovaně civět na Buffyin obrázek (říká ten praví) a urážet se +provokuje ho+
Spike: Jdi do prdele! +odbude ho, protože vážně nemá náladu se hádat+ Stejně si stejně ufňokaná malá.... +zarazí se, jelikož chtěl říct co poslední doubou Spike dělá poněkud sprostým slovem. Stručně řečeno chtěl mu říct že je lehká holka+
Neferet píše:Angel: +překvapeně na něj kouká, netušila, že by mohl tak reagovat+ Ne. +vyskočí na nohy, kdo ví co přesně myslí tím "ne", tváří se dost ztraceně+ Já tě přeci nevyhazuju... Jen jsem myslela jestli se nechceš projít... +snaží se to vysvětlit, těká pohledem po jeho tváři+ ...se mnou. +dokončí větu potichu, ví, že jí moc dobře uslyší, skloní přitom lehce hlavu, jakoby se kála na tváři vepsaný smutek a zmatení, nechce aby odešel ani nechce aby byl uraženej a neví jak ho přesvědčit, že to tak nemyslela+
Nef: +Nechápe to. Tedy chápe smysl romantických procházek při měsíčku, ale že by na ni zrovna teď byl čas+ Nejlepší by bylo jít domů +podtokne chladně+ Chtěla sis zatančit a netančíš. Tak proč tu ještě tvrdneme? +bohužel to nemyslí v přeneseném slova smyslu, alespoň u sebe ne+