Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Angel » ned říj 31, 2010 1:14 pm

Spike píše:Angel: To se mám teď jako podělat strachy? +zeptá se uštěpačně+ Ale pán se nám zase urazil! Ty si fakt jak bubertální holka. Jen fňukat, zamilovaně civět na Buffyin obrázek (říká ten praví) a urážet se +provokuje ho+

Spike: Jdi do prdele! +odbude ho, protože vážně nemá náladu se hádat+ Stejně si stejně ufňokaná malá.... +zarazí se, jelikož chtěl říct co poslední doubou Spike dělá poněkud sprostým slovem. Stručně řečeno chtěl mu říct že je lehká holka+

Neferet píše:Angel: +překvapeně na něj kouká, netušila, že by mohl tak reagovat+ Ne. +vyskočí na nohy, kdo ví co přesně myslí tím "ne", tváří se dost ztraceně+ Já tě přeci nevyhazuju... Jen jsem myslela jestli se nechceš projít... +snaží se to vysvětlit, těká pohledem po jeho tváři+ ...se mnou. +dokončí větu potichu, ví, že jí moc dobře uslyší, skloní přitom lehce hlavu, jakoby se kála na tváři vepsaný smutek a zmatení, nechce aby odešel ani nechce aby byl uraženej a neví jak ho přesvědčit, že to tak nemyslela+

Nef: +Nechápe to. Tedy chápe smysl romantických procházek při měsíčku, ale že by na ni zrovna teď byl čas+ Nejlepší by bylo jít domů +podtokne chladně+ Chtěla sis zatančit a netančíš. Tak proč tu ještě tvrdneme? +bohužel to nemyslí v přeneseném slova smyslu, alespoň u sebe ne+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 31, 2010 1:24 pm

Styx: Určitě bude zase brzo fit. +usměje se na ni, a když vidí, že se chce s Remusem odbrat pryč, rozloučí se s ní a dokonce se na ni i usměje, i když začíná mít mizernou náladu+

Spike: +povzdechne si+ Fajn, někdy, možná, časem... +jednoduše řečeno nikdy protože na to časem snad zapomeneš+ Cože to? +zvedne mírně obočí+

Angel: +pomalu začíná být naštvaná a po drážděná+ Jistě, chtěla. Jenže to jsem netušila, že Spike by si raději nechal narvat kolík do zadku a ty prostě netančíš netančíš. +řekne s jistou úštěpačností v hlase+ Taky ste mi to mohli říct dřív, abyste sem nemuseli chodit. +založí se ruce na prsou+ Ale víš co? Jen klidně jděte... oba... +kecne si zpět na zadek+ ...nikdo vás tady nedrží.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 31, 2010 3:28 pm

(sice jsem se už se všemi všeobecně rozloučila, ale než jsem odešla, ještě jsem stihla odpovědět těm, s kterými jsem poseděla:)

Nesmrtelný: Ano, tohleto jsou instinkty, které má člověk v sobě zakódované a použije je jenom v krajní nutnosti, například v ohrožení života. Někdy se nemusí celý život projevit a člověk prožije ten "hodný" život. Jsou ale lidé, a je jich opravdu dost, které zabíjení baví a přímo jej vyhledávají +uculí se, když ji zaradí do té "nehodné" poloviny+ Já k nim nepatřím. Ale nezapírám, že hájím zlo. Nevyhledávám ale zabíjení z rozmaru. Je to nutnost, moje práce, moje přesvědčení. Spíš obrana proti nepříteli. A hrdě se k tomu hlásím +podá mu sklenku vína, kterou vzala číšníkovi+ Nezlobte se, ale to víno si už s vámi bohužel nevypiju. Budu muset jít +ohlédne se na Remuse+ Slibuji, že až se příště setkáme, popijeme spolu +usměje se na něj a pak vstane, rozloučí se a odejde ke svému stolu+

Nef: Doufejme, že bude brzy v pořádku +vstane a obejme ji+ Zlato, budu muset jít. Dodně štěstí a pevných nervů +kývne významně ke klukům a pak se vzdálí+

Spike: Tak to budeš muset přijít na nějaký můj večírek, kde to vždycky pořádně oslavím a pak se ti to třeba poštěstí +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned říj 31, 2010 6:33 pm

+Skontroluje hodinky. Už sú tam na jeho vkus príliš dlho. Dopije pohár a nedbajúc na to, ako to bude vyzerať, vráti sa na parket. Podíde k Memory a Nesmrteľnému.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned říj 31, 2010 7:04 pm

Nakoukne taky pod bar. No doufám, že se vsákli bezodpadově, já to uklízet nebudu... Vlastně moment, tady nepracuju! Dojde jí a usměje se spokojeně. Tak to ať je po nich klidně bordel. Uculí se a taky dopije. No my, samozřejmě. Přikývne souhlasně a významně zamrká na barmana, jakože jsou na suchu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » ned říj 31, 2010 9:35 pm

nee.tady maká Theresa...tak můůže uklízet...*představí si ji s rejžákem v ruce a málem padne pod bar smíchy..jen naznačí šůrování podlahy a nosánek nahoru a dál nemůže*jasně, že my...barmane! kde to vázne...*rozhodí rukama, že nemaj co pít*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Spike » ned říj 31, 2010 9:38 pm

Styx: +pozvedne jejím směrem sklenku+ Budu se těšit lásko. Měj se.

Nef: +Spokojeně se ušklíbne. Pravděpodobně je jeho plánem naváz Neferet do všeho neřestného+ Vodní dýmka lásko. Jeden ze spůsobů jak něco vykouřit... samozřejmě něco co se při kouření zapaluje +dodá aby nedošlo k mílce+

Angel: Právě že tam nemůžu +skoro si dokonce snad i posteskne+ Dořekni to! Co sem?! +naježí se+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 31, 2010 9:42 pm

Styx: +jen na ni mírně kývne na rozloučenou. Nezačali moc dobře+

Spike: +zamračí se na něj+ Nic. Nech to bejt +mávne na něj rukou. nechce to sním probírat tady, protože to by se zaručeně porvali+

Nef: Neptala ses +odsekne+ Jen si pořád fňukala že sem chceš jít +složí ruce na prsou+ Tak jestli chceš, já si stebou zatančím +nezní to moc ochotně+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 31, 2010 9:51 pm

Styx: To je pravda, ale jsou tam. To nejpodstatnější na tom všem +neusmívá se, vlastně se netváří nijak+ Znal jsem lidi co začali zabíjet z ideologie, například té náboženské, a pak přešli k bohapustému masakrování a vraždění +podotkne+ Děkuji +vstane když Styx odchází a políbí jí ruku+ Bylo mi ctí vás zase vidět a těším se na další setkání +rozloučí se sni sedne si, pohrává s plnou sklenkou+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned říj 31, 2010 10:03 pm

Spike: Tak to mi došlo. +ušklíbne se, když dodá informace o tom zapalování+ Fajn... +povzdechne si+ ...vzpomeň si až bude mít dobrou náladu a možná na to přistoupím. +souhlasí nakonec+

Angel: Já sem nefňukala. +ohradí se+ Mimo to ste se mnou chodit nemuseli. Dost dobře bych to zvládla i sama. +zamručí, naštvaně se opírajíc o opěrku, zvedne k němu oči, když jí nabídne, že si s ní zatančí, mračí se, ale nakonec si jen povzdechne+ Jo, chtěla bych. +řekne už klidně a na tváři se jí usadí takový posmutnělý, ale nadějný výraz+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre