Neferet píše:Spike: +jen protočí oči nad jeho řečma a při zmínce o hipícich jen zakroutí s úsměvem hlavou+ Co? +podívá se na ni, když řekne, že si jí dovede představit ožralou i zhulenou+ Ožralou si mě už viděl. +zamručí+ A snad po mě nechceš, abych se zhulila, že ne? +povzdechne si, když začne Angela urážet ještě víc+ Spikeu... +potichoučku zaúpí, začíná jí to připadat moc+
Nef: No však proto říkám...! +mávne rukou s cigaretou. Asi tady někoho za chvilku popálí+ A proč ne pudlíčku? Bude to zábava. Vážně! +přesvědčuje jí, to už je samo osobě podezřelé+ Můžeme si dát vodnici... +navrhuje z dokonale neviným úsměvem+
Styx píše:Spike: +chvilku na něj kouká, co to má za výrazy, není na to zvyklá, ale pak jen pokrčí rameny, asi si tak hladí své ego+ Tak mně bys zhulenou +použije jeho výraz+ opravdu nikdy neviděl. A ožralou? +další jeho výraz+ To častokrát +zasměje se+
Styx: Tak to ybch chtěl vidět +sjede jí zkoumavím pohledem, kupodivu v tom není nic nemravného. Opravdu by jí chtěl vidět+
Angel píše:Spike: +Neví jestli se má vztekat, brečet, nebo to nadobro vzdát, tak to opět zapije+ Myslím že ti narvu kolík do zadku a až do srdce a bude pokoj +podotkne. Už z něho na veřejnosti lítají sprostá slova, takže se opravdu blíží k hranici totálního ožralectví+
Angel: To se mám teď jako podělat strachy? +zeptá se uštěpačně+ Ale pán se nám zase urazil! Ty si fakt jak bubertální holka. Jen fňukat, zamilovaně civět na Buffyin obrázek (říká ten praví) a urážet se +provokuje ho+