Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 30, 2010 1:52 pm

Jason: Vážně? Pozvedne pobaveně obočí. To ale nemusíš, protože Patroni jsou ztělesnění radosti a štěstí. Vykouzlíme je jen když si vybavíme velmi silnou, šťastnou vzpomínku. Jsou jediná obrana proti...dost hnusným bytostem našeho světa. Oklepe se při představě mozkomora. Myslím, že jedněm z nejhnusnějších, jaké u nás jsou. A ano, vyčarovat Patrona se postupem času naučí všichni kouzelníci. Ale myslím, že fyzického, tedy Patrona v podobě nějakého zvířete, nemá každý. Někdy je to jen jako štít, nebo mlha, ale fyzický Patron je nejsilnější, navíc jak jsi viděl, můžeš po něm posílat vzkazy. Je to rychlé a spolehlivé. Usměje se a dopije skleničku, hned si zas dolije.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 30, 2010 2:03 pm

Remus: Nebudeš kulhat. Je to ještě čerstvé zranění, ale brzy se to zahojí. Jsem si tím jista a ty tomu věř taky. Jsi silný a odolný a hlavně jsi vlkodlak, který se rychle regeneruje +vlévá mu naději do žil+ Když ty jsi na tom parketu tak rozkošně přešlapoval... opravdu jsi mi připomínal tučňáčka +rozesměje se a pak se skloní k jeho uchu a zašeptá mu tajemství+ Byl jsi hrozně roztomilý... úplně k sežrání +zase se odtáhne+ Pro mne ale budeš vždycky vlkem +pak rychle odběhne a než se Remus stačí vzpamatovat, je zpátky s vychlazenou vodou, džusem a dvěma sklenkami skotské s ledem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 30, 2010 2:12 pm

Styx:*jen ji s úsměvem pozoruje, jak přesvědčuje jeho i sebe* to je fakt...jen mi trochu znepříjemnilo život, že se ten boj konal po úplňku...*a chytí si ji s úsměvem* tak ty nepřestaneš, s tím tučňákem..*zavrčí se smíchem a jen se rozesměje víc, jak se k němu nakloní a jen za ni bezmocně kouká, neschopen ze sebe nic vypravit...*ty víš, co máš donést...*usměje se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 30, 2010 4:09 pm

Remus: Nechce se mi věřit, že by to Regulus udělal schválně. Určitě si neuvědomoval, že je úplněk, když vybíral termín +přisedne si k němu do klína a obejme ho kolem krku+ Na to, že jsi byl v nevýhodě, jsi bojoval opravdu statečně +políbí ho+ Chtělo by to nějakou odměnu +mrkne na něj+ Co by sis nejvíc přál? Samozřejmě to, co je v mé moci, ne třeba zákaz diskriminace vlkodlaků, nebo tak +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob říj 30, 2010 4:41 pm

Beccy: *zatváří se* kdo to měl tušit, že se z toho vyklubem takový dobíječ energie...*vzpomene si, že jak je drak obletěl, že mu fakt bylo líp* tak to bych asi to, proti čemu je používáte, vidět nechtěl...*malinko se oklepe, jak si hned představí to nejhorší...oslizlý hnijící pařátek..což není moc daleko od pravdy, že a kouká chvíli jak puk po té přednášce* aha...a ty tedy umíš vykouzlit vlka...*usměje se na ni spokojeně...jednak že vlka a jednak, že se sem žádná z mozkomořích potvor nedostane* ale jako pošta je to dobrý...*uzná* ale nejsou stříbrní...jako ze stříbra..*napadne ho ještě, ale pak to zavrhne, že to by sem asi Man vzkaz neposílala...po stříbře:D*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 30, 2010 4:45 pm

Styx: nevím..neptal jsem se ho, takže ti nemůžu říct..on si zase může myslet, že jsem tam dotáhnul Siriuse schválně, takže jsme si vlastně kvit...*obejme ji kolem pasu tlapkama* hm..statečně..možná až neurvale..*připustí, když si uvědomí, že se nechal strhnout* tak odměnu? *zbystří s úsměvem* to nevím..musím si to promyslet...abych takovou možnost nepromarnil nějakou hloupostí...*zamrká na ni*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 30, 2010 6:19 pm

Jason: To jo, pro neznalé to může působit napoprvé dost zvláštně. Pousměje se. Ne to bys vážně nechtěl, věř mi. Děsí mě taky, jako máloco. No jo, hnijící pařátek...bleee...na všechno co hnije a žije (se to rýmuje:D) jsem vysazená. Přesně tak, vlka. Někdy ti ho vyčaruju, když budeš chtít. Mrkne na něj. Nee, nejsou... vlastně se jich nedá ani dotknout (myslím:P). Jsou jako taková zářivá mlha nebo tak něco... Snaží se to trochu srozumitelně vysvětlit, sama ale o tom takhle do hloubky ví kulový:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 30, 2010 6:26 pm

Tak jen přemýšlej, ale ne dlouho, abys nepřišel o tu odměnu +napije se džusu, předpokládá, že tohle Remus pít nebude a jemu přistrčí vodu nebo skotskou+ Nejsi ještě unavený, miláčku? +koukne na něj starostlivě+ Obdivuji tě, co toho vydržíš ve svém stavu+pohladí ho něžně po tváři+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 30, 2010 7:19 pm

Styx: *vezme si sklenku a upije* dobrá, pokusím popstrčit mozek, aby něco vymyslel rychleji...*usměje se* abych pravdu řekl, za dnešek toho na mě bylo docela dost...*přizná, ale nerad*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jason » sob říj 30, 2010 7:21 pm

Beccy: hm, když to říkáš ty...*přikývne a očka mu zasvítí* Jo? to jsem zvědavý...*a oddechne si* tak to jo...mlha je v pohodě...snad.*zamyslí se, ale už mu to moc nejde*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre