Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
Neferet píše:Spike: Pff... +odfrkne si, ona rozhodně neni třeštitrdlo, trošku zrůžoví, když tak na ni mrká, ale usmívá se přitom+ Moc o tom chlapovi nevím, jediný čím jsem si jistá tak tím, že démon to nebyl. +zamyslí se nad tím+ Vlastně o něm nic nevím, ale nebyl čas něco zjištovat. +pokrčí nad tím nakonec rameny a udělá si poznámku, že se musí Tonyho zeptat jak to s Assassinem dopadá+
Styx píše:No jen aby +uculuje se+ Jak ti mohu věřit, jestli v tom není nějaká droga? +rozesměje se, jako by na ni opravdu nějaká působila+
Angel píše:Spike: +znechuceně na něj koukne+ Podle sebe soudím tebe, že? +zeptá se+ Jedinou mou halucinací seš ty, protože jinak si nedovedu vysvětlit že jsem tě ještě nechal naživu. V kanceláři mi chcípá begonie, myslím že tvůj popel by jí mohl docela prospět +vrčí jako naštvaný medvěd, kterému je taky při své víšce a rozložitosti podobný+
Neferet píše:Angel: +usměje se na něj, když s ní proplete prsty a ruku mu lehce stiskne+ Já vím... +myslí to, že je to nebezpečné+ Jak jsem řekla byl to jen člověk, myslím, a nebyla jsem tam sama. Byl tam Tony, Lana a Wenai. +vyjmenovává, že tam skutečně nebyla sama+ Hmn... +zamyslí se nad těmi kruhy+ To bych skutečně neklasifikovala jako halucinace... +tváří se jak nějaký profesionál a v očích jí vesele blíská+
Styx píše:Blond vlasy má spousta žen, tak proč právě já? +usměje se+ Složité vztahy? Takže nějaká zlobivá přítelkyně?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník