Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 29, 2010 9:51 pm

Jason: bohužel. Je to v jistých případech dost otravná vlastnost kouzelníků. Ušklíbne se. Jo, něco v tom smyslu. A co ve svých dcerách vidí jen skvělou možnost, zvýšit si prestiž a konto v bance. Zatváří se jakoby snědla něco fakt hnusnýho. No ono mi toho vydrželo víc, než jen vysedávání po hospodě. Jen se to snažím tajit. Mrkne na něj a spokojeně se k němu přitulí. Hlavně na vlky...ti jsou nej. Pousměje se a upije, už radši pomaleji. Ať fakt pod tím barem nezkončí:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 29, 2010 10:09 pm

Styx: (Nesmrtelný se rozdvojil aby se mohl věnovat oběma dámám) +Je pobavený když mu argumentuje zrovna tímhle. Dělá to asi proto že o něm nic neví a netuší že rozhodně není milí muž na kterého vypadá+ Není nic čím bych byl pohoršen. Není nic čím byste mě mohla vyděsit. Není nic co by mě jen tak překvapilo +nakloní trochu hlavu na stranu+ Takže ano, chci. Povídejte. +napije se+ Mrknutí oka sice ne, ale tak hodinka civění do prázdna.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Spike » pát říj 29, 2010 10:21 pm

Neferet píše:Spike: Pff... +odfrkne si, ona rozhodně neni třeštitrdlo, trošku zrůžoví, když tak na ni mrká, ale usmívá se přitom+ Moc o tom chlapovi nevím, jediný čím jsem si jistá tak tím, že démon to nebyl. +zamyslí se nad tím+ Vlastně o něm nic nevím, ale nebyl čas něco zjištovat. +pokrčí nad tím nakonec rameny a udělá si poznámku, že se musí Tonyho zeptat jak to s Assassinem dopadá+

Takže običejnejš člověk? +podiví se+ To se sním srala celá kavalerie? +poukazuje na to kolik u toho bylo lidí+ Vjel vám do baráku snad s tankem a uzzi v rukou? +pochechtává se+

Styx píše:No jen aby +uculuje se+ Jak ti mohu věřit, jestli v tom není nějaká droga? +rozesměje se, jako by na ni opravdu nějaká působila+

Vlastně lásko kdyby byla, klidně ti to řeknu +odloží cigaretu a začne se hrabat v kapsách, nakonec vytáhne pytlíček kde se na dně krčí asi tak na malíček zelené drti+ Jenže tohle je všechno co mi zbylo ze zásob +zaklepe se sáčkem a zase ho strčí do kapsy+ Bej tebou tohle téma bych nenačínal... +varuje jí a kývne hlavou k Angelovi. Dlouze potáhne a vyfoukne to ze zamyšleným výrazem ke stropu+

Angel píše:Spike: +znechuceně na něj koukne+ Podle sebe soudím tebe, že? +zeptá se+ Jedinou mou halucinací seš ty, protože jinak si nedovedu vysvětlit že jsem tě ještě nechal naživu. V kanceláři mi chcípá begonie, myslím že tvůj popel by jí mohl docela prospět +vrčí jako naštvaný medvěd, kterému je taky při své víšce a rozložitosti podobný+

+zasměje se+ Kdybych pokaždý co mi takhle vyhrožuješ dostal čtvrťák už sem bohatší než Řecko +vida, vyzná se v politické situaci to by do něj jistě nikdo neřekl+ Jenže víš co je blbý na planejch výhružkách lásko? Že sou planý!
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát říj 29, 2010 10:27 pm

Neferet píše:Angel: +usměje se na něj, když s ní proplete prsty a ruku mu lehce stiskne+ Já vím... +myslí to, že je to nebezpečné+ Jak jsem řekla byl to jen člověk, myslím, a nebyla jsem tam sama. Byl tam Tony, Lana a Wenai. +vyjmenovává, že tam skutečně nebyla sama+ Hmn... +zamyslí se nad těmi kruhy+ To bych skutečně neklasifikovala jako halucinace... +tváří se jak nějaký profesionál a v očích jí vesele blíská+

Nef: +zamračí se, on se totiž pořád mračí+ Nikoho z nich neznám +podotkne se sklenou u pusy+ Neposledy jsem měl "halucinace" když mě navštívil První +zamumlá+ To jsem viděl svoje oběti, které mě pronásledovali a nutili se zabít

Styx píše:Blond vlasy má spousta žen, tak proč právě já? +usměje se+ Složité vztahy? Takže nějaká zlobivá přítelkyně?

+Něco zamručí+ Jste jediná tady v tomhle podniku +podotkne, protože pokud je tu nějaká jiná nevšiml si jí+ Ona není "zlobivá přítelkyně"! +zavrčí celí naježený, o Buffy před ním nikdo nebude mluvit tímhle spůsobem+

Spike: CO kdyby ses zbalil a do toho Řecka navždycky odjel +navrhne mu zle. Styx mu snížila náladu pod bod mrazu+ Pokud možno se tam jel opalovat.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 29, 2010 10:40 pm

Styx: Hele i to je možný. +zasměje se a mrkne po očku na oba dva kluky+ No já tak úplně nekouřim... cigarety. +uculí se+ Jen jsem to teď zkoušela. Tenhle ten... +kývne ke Spikeovi a rovnou se na něj vesele zašklebí+ ...mě tak trochu ukecal. +dokončí, poslouchá její rozzpravu s Angele, podívá se na ni a lehce zakroutí hlavou a výrazem jí prosí, aby tohle téma dál nerozebírala, tuší o kom je totiž řeč+ Tak mě napadá... co Remus? Jak to s vámi dvěmi vypadá? +změní téma+

Spike: Nevim jestli přímo obyčejnej, ale unesl Styx. +řekne prostě+ Nemohli jsme jí najít. +řekne tak trochu smutně a zamračí se tomu, jak se pochechtává, sleduje sáček v jeho rukou+ Teď už chybí jen rockenroll. +zamumlá+

Angel: Když budeš chtít, můžu tě s nimi seznámit. +navrhne mu, ale moc nevěří, že by chtěl, když říkal, že nemá seznamování rád, zatváří se víc jak omluvně, když jí řekne o těch "halucinacích" nevěděla o tom a nechtěla mu to připomínat. když se tak naježí kvůli rozhovoru se Styx stiskne mu ruku, spíše konejšivě, aby ho trošku uklidnila+ Angele... +řekne měkce, aby mu připoměla, že Styx netuší o kom se mluví a neví nic o jeho vztahu k té blondýnce+ Nechceš na chvilku na vzduch? +navrhne mu samozřejmě myslí to tak, že by šla s ním+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát říj 29, 2010 11:11 pm

Nef: +pochopí, co jí naznačuje a ukončí s Angelem téma neznámé blondýnky+ Remus? Je to moje zlatíčko. Je docela v pořádku po té bitvě, tak jsem moc ráda, že se z toho tak rychle dostal.

Spike: Co to je? +nahlédne zvědavě do pytlíčku a ucítí známou vůni+ Díky, nechci. Tohle si můžu zaobstarat u jednoho pána. A vysoce kvalitní, kdybych chtěla. Jakože nechci.

Angel: Nemyslím tím jenom tento podnik, myslím to všeobecně. Víte, co běhá po světě blondýn? To vám ji každá připomíná? To potěšmerlin +uvidí, jak se Angel naježí, když se mluví o té jeho krásné neznámé+ Nezlobte se, nechtěla jsem ji urazit, to opravdu ne. Omlouvám se +víc se o ní bavit nechce+

Nesmrtelný: Tak... například... co si myslíte o mně? Jaká jsem? Řekl byste, že bych třeba mohla zabít člověka? Že bych stála na straně zla? Nebo, že když je to nutné, dokážu být nelítostná a krutá? Řekl byste něco podobného na mně? +usmívá se na něj s andělskou tvářičkou, oči jí vesele planou a na rtech se jí usídlil jemný úsměv. Nic, co by nasvědčovalo tomu, co mu právě teď prozradila+ A jaký jste vy?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 29, 2010 11:31 pm

Nef: Tak to nevím co to bylo zač, ale spíš bych typoval že vy ste byli dost neschopný +mluví jako největší machr světa co všechno zvládne+ Tak zrovna ty RockanRonloví roky mi nechyběj, ale hipíci byli fajn. Na Woadstoku jsem jednoho vysál a pak sem se šest hodi koukal jak hejbu rukou +uchechtne se+

Styx: (Ono to ještě voní? Kdo ví jak dlouho to v těch gatích tahá:-D) +pokrčí rameny+ Čím kvalitnější, tím spíše se po tom člověk zblije... teda prej. Já nezvracím, takže nevim +usměje se a sjede jí pohledem+ Ale v něčem máš pravdu lásko. Nedovedu si tě představit zhulenou, vlastně ani ožralou, zato tady Neferet... +koukne na ni+

Angel: Já ti povídal že si nemáš hrát z vybrátorem tý jeptišky. Kdo ví jestli si ho nemyla ve svěcený vodě +dělá si z něj neskutečnou prdel+ A tebe to teď palí v zadku.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát říj 29, 2010 11:37 pm

Styx: Ano, všechny mi jí připomínají +zamručí a kopne dosebe další sklenku. Zachvíli bude naprosto ožralej a budou ho muset tahat dom oni, ne on je+ To nic +pomyslně nad tím mávne rukou. Co by taky měl dělat jiného. Praštit jí nemůže je to žena a zlobit se na ni je zbytečné když jí prakticky nezná+

Spike: +Neví jestli se má vztekat, brečet, nebo to nadobro vzdát, tak to opět zapije+ Myslím že ti narvu kolík do zadku a až do srdce a bude pokoj +podotkne. Už z něho na veřejnosti lítají sprostá slova, takže se opravdu blíží k hranici totálního ožralectví+

Nef: Ty mě vyhazuješ? +to zní nevěřícně, ba až šokovaně. dokonce přitom tak roztomile vykulí oči, jak to umí jen on. Asi největší projev citu za celí večer+ Co uděláš příště? Vykopneš mě z postele? Ale víš co +vstane+ já klidně půjdy. Nebudu někde kdo o mě nestojí +urazil se, což je taky jeden z jeho silný povahovích rysů+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 29, 2010 11:47 pm

Styx: Zabíjet dokáže každý +řekne ledabyle+ Nemyslím že je dobro a zlo, jsou prostě jen ti co mají moc a ti co jí nemají. Někdy ti mocní dělají věci které jsou pro blaho většiny a někdy zase ne. A potom je tu peklo a jeho zplozenci. To už je pak ale něco jiného, to jsou démony. Vy jste člověk +objasňuje svůj náhled na dobro a zlo+ Nelítostnost a krutost je také běžná lidská vlastnost. Nic vyjmečného, čím bych mohl být překvapen. Pokud jde o to zda-li byste toho byla schopna vy... +podívá se na ni+ pokud jste normální člověk, tak ano. Určitě +napije se svého džusu. Ne a ne a nebude pít+ Úplně stejný jako vy.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pát říj 29, 2010 11:48 pm

Styx: Tak to jsem ráda, že je v pořádku. +usměje se na ni+ A co ten druhý? +zamyslí se+ Regulus? +neni si jistá jestli se tak jmenuje+

Spike: +jen protočí oči nad jeho řečma a při zmínce o hipícich jen zakroutí s úsměvem hlavou+ Co? +podívá se na ni, když řekne, že si jí dovede představit ožralou i zhulenou+ Ožralou si mě už viděl. +zamručí+ A snad po mě nechceš, abych se zhulila, že ne? +povzdechne si, když začne Angela urážet ještě víc+ Spikeu... +potichoučku zaúpí, začíná jí to připadat moc+

Angel: +překvapeně na něj kouká, netušila, že by mohl tak reagovat+ Ne. +vyskočí na nohy, kdo ví co přesně myslí tím "ne", tváří se dost ztraceně+ Já tě přeci nevyhazuju... Jen jsem myslela jestli se nechceš projít... +snaží se to vysvětlit, těká pohledem po jeho tváři+ ...se mnou. +dokončí větu potichu, ví, že jí moc dobře uslyší, skloní přitom lehce hlavu, jakoby se kála na tváři vepsaný smutek a zmatení, nechce aby odešel ani nechce aby byl uraženej a neví jak ho přesvědčit, že to tak nemyslela+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre