Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Styx » pát říj 29, 2010 5:29 pm

Remus: Jsem klidná, miláčku, protože vše, co uvaříš, budu jíst nejenom já, ale i ty. A co zvládne tvoje mlsná pusinka, tak moje fajnová určitě taky +uculí se lišácky+ Tak mě napadlo, když je to taneční klub, zvládl bys jeden taneček? Žádné skákání... jenom tělo na tělo +pošeptá mu do ucha+ Mám chuť se k tobě tisknout.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 29, 2010 5:54 pm

Styx: hm..tělo na tělo říkáš? *usměje se lišácky* to bych mohl zvldánout...pokud mě u toho neklepne..*přejede jí prstem po paži, zvedne se a natáhne k ní ruku* smím prosit, má lady?*zazubí se na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 29, 2010 6:12 pm

Jason: Tatínek bohužel stále je, naštěstí už mi to ale žíly netrhá. Ušklíbne se. No je to starý otravný despota. Sice už nemá takový vliv jako dřív, ale rodině dokáže ze života udělat solidní soukromé peklíčko. Zamračí se. Byla a vlastně pořád jsem černá ovce rodiny. Nejdřív tím, že jsem se dostala do, pro otce, naprosto nevhodné koleje na škole a pak věčným utíkáním, vysedáváním po hospodách a odmítáním podrobit se příkazům drahého otce. Vysvětlí a pořád se trochu mračí. Tak si radši naleje další skleničku a hned půlku vypije. Prostě klasicky otravnej život holky ze starý kouzelnický rodiny. Pokrčí rameny.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát říj 29, 2010 6:36 pm

Nesmrtelný: "Myslím, že väčšina ľudí si chráni svoje tajomstvá. Teda aspoň tí, čo majú čo skrývať." položí prázdny pohár na pult. Pri tej predstave sa musí zasmiať. "Uznávam, že je to zaujímavá predstava, ale keď som študovala ja, mali sme tam zopár spolužiakov vo vašom veku." zarazí sa. "No možno nie vo vašom veku, ale vo veku, na ktorý vyzeráte." opraví sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát říj 29, 2010 6:56 pm

Remus: Neboj, neklepne. Slibuji, že budu hodná +mrkne na něj+ Vy smíte vždy, můj pane +přijme jeho ruku a nechá se odvést na parket+
(dál parket)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát říj 29, 2010 7:09 pm

Beccy: tatínek má tuhý kořínek taky?*zamrká*á, takže takový ten typ, co si potrpí na erby, sbírku zdechlin pověšenou na zdech, co jí říká trofeje a tak..?*nakrčí nos* nesprávné koleje?*pozvedne obočí* hm..ale vysedávání v hodpodě ti vydrželo..*přejede si je pohledem, jak tam dřepí na baru s lahví před sebou a objeme ji hřejivě kolem ramen* tak to jsi má krevní skupina..*stiskne ji, ťukne si s ní* na černé ovce rodiny..a vlky...*mrkne na ni*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 29, 2010 8:35 pm

Memory: Když o člověku řeknete že má co skrývat, je to většinou myšleno ve zlém +podotkne, ale nevypadá to že by se zlobil nebo byl uražený. Ale kdo a jak to u něj pozná když se neustále tváří jako budha+ V mém skutečném jistě ne +pousměje se+ Když už jsme v tanečním klubu, nebudeme přeci celí večer sedět +svižně vyskočí, sklapne podpadky lakýrek a s mírnou úklonou, kdy si dá jednu ruku za záda Memory nabídne druhou ruku+ Smím prosit dámu o jeden tanec?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pát říj 29, 2010 8:45 pm

Nesmrtelný: "To nemala byť narážka na vás. Skôr som to myslela tak obecne. Mám pocit, že väčšina tunajších obyvateľov niečo skrýva." povie okamžite, aby si nemyslel, že ho uráža. Keďže z jeho výrazu sa nedá vôbec nič vyčítať.
"Smiete." zasmeje sa. Podá mu ruku a postaví sa. Aj keď už čosi vypila, nie je to také zlé, aby nedokázala stáť rovno.

(tak asi presun parket, čo?;))
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 29, 2010 9:08 pm

Memory: Pak se těším až je všechny poznám +podotkne. Krátce jí líbne na ruku a odvádí si ji na parket+

(Jo, jo. máš přednost)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » pát říj 29, 2010 9:45 pm

Nesmrtelný píše:Styx: +Nemyslel že má hled teď, ale když už mu dáma jídlo podstrčila, tak si vezme+ Děkuji +poděkuje samozřejm, to je totiž základní slušnost+ V tom případě byste mohla zase vy mluvit o věce které jste zažila v nynější době. Jak vy jí vidíte. Co byste změnila a podobné věci. Jsem tak zvědaví člověk že jsem celí nervozní když o vás nic nevím +vypadá opravdu nervozně když tak poklidně jí jídlo a pije pití+ Když už jsem byl ve válce tak jako velitel něčeho, občas jsem dělal politika a vlastně docela často jsem odjel někam kde se neválčilo. Většinou ozbrojený konflik netrval dýl jak třicet let.

Kdybych mluvila o tom, co jsem zažila já, možná byste se divil, kolik toho bude vzhledem k mému mladému věku +zasměje se+ A možná je i dobře, že o mně nic nevíte. Třeba by se vám něco nemuselo líbit, nebo byste s něčím, co dělám nesouhlasil. Nejsem žádný andílek +uculí se+ Ještě pořád chcete o mně něco vědět? +rozesměje se+ Třicet let? Tak to je pro vás jedno mrknutí okem.
Neferet píše: Styx: +usmívá se na ni, jako že to bere navědomí, zasměje se, když tak rychle cigaretu típne+ Jen to, že jsem po nich nějak podezřele veselá. +usměje se+

Jsi si jistá, že jsi veselá po té cigaretě? Nebude to po něčem jiném? +uculuje se+ A propo... teď mi to došlo... odkdy kouříš? +žasne+
Spike píše: Styx: +s pobavením sleduje jak rychle típne cigaretu+ Je to v tom jen tabák lásko +co říká i Neferet+ To jen tady to třeštidlo +kývne hlavou bokem+ se zbláznilo +sám taky pokuřuje jako Styx+

No jen aby +uculuje se+ Jak ti mohu věřit, jestli v tom není nějaká droga? +rozesměje se, jako by na ni opravdu nějaká působila+
Angel píše:Styx: +Trochu zakroutí hlavou+ Máte blond vlasy +řekne na vysvětlenou+ Ne, nejsem s ní ve sporu.... máme složité vstahy +vrátí se k pití vodky, protože se evidentně hodlá tentokrát opít i na veřejnosti+

Blond vlasy má spousta žen, tak proč právě já? +usměje se+ Složité vztahy? Takže nějaká zlobivá přítelkyně?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre