Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Ares » čtv říj 28, 2010 9:19 pm

Lana: S nadzvednutým obočím pozoruje, jak Lana slézá ze židle a jak si pak zouvá boty. Při její poznámce se pobaveně ušklíbne. Jak dlouho už tady jsi? zeptá se a vede jí k parketu, přičemž jí radši chytne kolem pasu, aby mu tam neupadla.

(dál už tam)
Ares
Bůh

Příspěvekod Neferet » čtv říj 28, 2010 9:24 pm

Spike: Pff... +odfrkne si, ona rozhodně neni třeštitrdlo, trošku zrůžoví, když tak na ni mrká, ale usmívá se přitom+ Moc o tom chlapovi nevím, jediný čím jsem si jistá tak tím, že démon to nebyl. +zamyslí se nad tím+ Vlastně o něm nic nevím, ale nebyl čas něco zjištovat. +pokrčí nad tím nakonec rameny a udělá si poznámku, že se musí Tonyho zeptat jak to s Assassinem dopadá+

Angel: +usměje se na něj, když s ní proplete prsty a ruku mu lehce stiskne+ Já vím... +myslí to, že je to nebezpečné+ Jak jsem řekla byl to jen člověk, myslím, a nebyla jsem tam sama. Byl tam Tony, Lana a Wenai. +vyjmenovává, že tam skutečně nebyla sama+ Hmn... +zamyslí se nad těmi kruhy+ To bych skutečně neklasifikovala jako halucinace... +tváří se jak nějaký profesionál a v očích jí vesele blíská+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv říj 28, 2010 10:10 pm

Manori píše:Asher: *jen mrkne, jak se toho chytil a jediné co ji napadne je z louže pod okap..přeměří si usmívajícího se J-C, pak tedy sleze ze stoličky,chytí se Asherovy ruky* tak mě veď...*co má taky dělat, když si vymyslela, že:D*

Vezme její ruku do své hned si ji přitáhne blíž k sobě. Jak si dáma přeje... Pousměje se a zamíří k parketu. Přitiskne si ji k sobě, jednu ruku na jejích zádech, druhou hluboko pod pasem. Dívá se jí do tváře ze své výšky, zlaté prameny jeho vlasů mu přepadávjí dopředu a skrývají jizvy, ač už to nedělá vědomě. A před Man už vůbec necítí potřebu, cokoliv ze sebe skrývat.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 28, 2010 10:12 pm

Jason píše:*zatváří se spokojeně a mávne na barmana, at jim tam nechá zas nějakou láhev, že v té z které nalívá toho už moc není* myslíš, že když padnem pod bar, že nás někdo odtáhne, abysme nezacláněli?*uculí se*

Já myslím, že jo. Jen doufám, že se z toho delira ještě proberem. Zaxichtí se a kopne do sebe další skleničku. Novou láhev hned pokřtí tím, že oběma doleje plné skleničky.

(bože, ani nevíte jak bych se zrovna teď opravdu vožrala:D zítra asi padne ten zbytek červenýho, co tu máme:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 28, 2010 10:13 pm

Asher: *nechá se odvést na parket - dále v tématku vedle*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » čtv říj 28, 2010 10:22 pm

Beccy: (joo, to věřím..já už jsem na dně, tak mám taky smůlu:D) ale jo..to bych se nebál..tady do nás určitě někdo kopne, abysme vstávali...*zaxichtí se podobně* ale pod barem jsem neskončil..no..už hodně dlouho..chm..vycházím ze sviku nebo co..to se musí dohnat...*čapne sklenku*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 28, 2010 11:04 pm

Jason: No věřím, že někteří by si kopli i s chutí. Ušklíbne se. Jakoby s vypitým chlastem vystrkovala růžky zlobivá schíza:D No to já taky ne...ale kdybys mě viděl dřív...myslím jako, před tím, než... Blýskne zoubkama. To jsem byla zlitá raz dva. Abych vytočila tatíka, když mě moji "hlídací psi" našli a dovedli domů. Vysvětlí ochotně a zaxichtí se, je vidět, že jí to fakt leze do hlavy, začíná být ukecaná:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv říj 28, 2010 11:04 pm

Nesmrtelný píše:Memory: +Pořád se tváří přátelsky a neutrálně, i když v duchu se směje. Je si moc dobře vědom že dělá dobrý první, druhý i třetí dojem, víc už normální smrtelník za život většinou nestihne+ A jaký jste měla ze mne první dojem? +zajímá se, chce vědět jestli byl stejný jako u všech ostatních+ Jaké konkrétně? Operaci srdce bych asi nezvládl, ale obstojně se vyznám v anatomii. Zašít a obvázat bych taky někoho dokázal.

Chvíľu o tom premýšľa a hlavne premýšľa, kde sa to stretli prvý raz. Spomenie si, vtedy mala dost vypité, takže si ťažko vybavuje prvé dojmy. To však nebude predsa Nesmrtelnému hovoriť, však? "Ehm, noo...boli ste veľmi galantný, až neobvykle vzhľadom na dnešnú dobu. Myslím, že už vtedy som tušila, že nie ste celkom obyčajný človek. A môj druhý dojem..." na chvíľu sa odmlčí. "Myslím, že veľa vecí skrývate. Čo sa vašej osobnosti týka."
"Tak anatomia je základ, ale ak by ste sa do toho naozaj plánovali pustiť, určite by nebolo na škodu, urobiť si medicínu." nevinne naňho zamrká, akože to je len taký nenápadný návrh.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát říj 29, 2010 11:43 am

Beccy: *jen se smíchem přikývne.* to jo.*koukne na ni zvědavě* a tatík byl..?*nenápadně vyzvídá* tos tak zlobila a utíkala? *uculí se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 29, 2010 12:27 pm

Memory: +Nemílil se, odhadla ho přesně tak jak očekával+ Nemyslím že vyloženě věci tajím, jenom je neříkám každému na potkání. Člověk si musí získat mou plnou důvěru aby se je všechny dozvěděl +už nedodá kalik let je k něčemu takovému třeba+ Dovedete si mě představit v lavicích mezi samími mláďaty jak se šprtám z učebnice? +zeptá se pobaveně+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre