Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 28, 2010 2:51 pm

Asher píše:S úsměvem ji pozoruje a moc jí to teda neulehčuje. Rád si občas trochu pozlobí no:) Hmm pravda... Hned se toho neváhá chytnou. Jestli si myslí, že si tím nějak pomůže:P Ladně vstane a natáhne k ní ruku a mrkne na J-C. Vážně se dobře baví. Tak půjdeme? Vyzývavě se na ni zadívá.

(lach...ale jen at zlobí..ona to přežije..možná:D)

*jen ji s úsměvem pozoruje, jak si sama naběhla, taky vstane, protáhne se* jen jdi, lištičko..říkala jsi zabavit, tak do toho..*popíchne ji šeptem* nudící se upír je nebezpečný upír..vymýšlí pak samé ďábelské plány. *koukne po Asherovi s úsměvem* já si vás dole na parketu najdu...*zablýskne se mu v očích, jako by je mínil ulovit a pak zmizne, jde si nechat podat hlášení od Theresy, jak to vypadá s provozem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 28, 2010 2:54 pm

Asher: *jen mrkne, jak se toho chytil a jediné co ji napadne je z louže pod okap..přeměří si usmívajícího se J-C, pak tedy sleze ze stoličky,chytí se Asherovy ruky* tak mě veď...*co má taky dělat, když si vymyslela, že:D*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » čtv říj 28, 2010 2:56 pm

Rebecca Altamirano píše:Jason: no to jsi, o tom žádná. Přikývne s úsměvem a kopne to do sebe. Tímhle tempem bude za chvíli taky jak zákon káže:D

*zatváří se spokojeně a mávne na barmana, at jim tam nechá zas nějakou láhev, že v té z které nalívá toho už moc není* myslíš, že když padnem pod bar, že nás někdo odtáhne, abysme nezacláněli?*uculí se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Memory » čtv říj 28, 2010 7:19 pm

Nesmrtelný píše:Memory: +Pobaveně se pousměje jejímu přeřeknutí+ Jsitě... pouze z medicinského hlediska +je dost ješitný na to aby si myslel že rozhodně nevypadá zle+ Ono většinou záleží na prvním dojimu. S toho lidé usuzují otom jaká je celá osobnost toho či onoho člověka +taky se napije+ Klidne bych do toho šel, jen vidím problém v tom mém nedostatku magie. Sice se neštítím i tvrdé práce, ale přeci jen nechci skončit u vynášení bažantů.

"Prvý dojem, je určite dôležitý." je rada, ze sa z toho nejak vymotali. "Ale dosť často sa stáva, že prvý dojem býva dosť zavádzajúci." zamyslene pokrúti pohárom, čo má v ruke. "Aj keď nemôžem tvrdiť, že si človeka neotypujem hneď na začiatku, ale nie je to pre mňa smerodatné."
"U vynášania bažantov?" zatvári sa nechápavo. "Aj keď nemáte magické schopnosti, u Munga sa snažíme využívať aj niektoré mudlovské techniky. Taký mudlovský doktor by pre nás bol určite prínosom."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv říj 28, 2010 8:14 pm

Lanevra píše:°Zaškaredí se°To už mi taky říkala, než mi vrazili kudlu do zad °vodka už jí došla, tak si pro změnu obědná nějaký koktejl° chceš mi spůsobt srdeční rozběh? °vtipkuje s úsměvem° Jestli máš dostatečně pevné boty a trpělivost, tak klidně °z jejím tanečním uměním to vůbec není tak zlé jak dělá, vlastně to umí, jen se vymlouvá°

Boty mám pevné, trpělivost už tak pevnou nemám, ale pro tebe všechno, krásko. Jeho výraz je však takový, že by se o tom dalo dost pochybovat. Postaví se a nabídne jí rámě. Je si vědom, že tančit neumí, ale říká si, že to předci nemůže být nic těžkého.
Ares
Bůh

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 28, 2010 8:26 pm

Memory: +Pořád se tváří přátelsky a neutrálně, i když v duchu se směje. Je si moc dobře vědom že dělá dobrý první, druhý i třetí dojem, víc už normální smrtelník za život většinou nestihne+ A jaký jste měla ze mne první dojem? +zajímá se, chce vědět jestli byl stejný jako u všech ostatních+ Jaké konkrétně? Operaci srdce bych asi nezvládl, ale obstojně se vyznám v anatomii. Zašít a obvázat bych taky někoho dokázal.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 28, 2010 8:34 pm

+přistanou s Byronem na baru, culí se a mává na barmana+ Hele brouku, dej nám dvě tequily, velkou a ještě větší! +vyštrachá cigáro a zapálí si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv říj 28, 2010 8:38 pm

Ares: °Tiše se zasměje°To už vím dávno že si trpělivosti moc nepobral °vyskočí, dobře spíše pomalu vstane na malinko vratké nohy. Už delší dobu tady do sebe kope totiž krev z vodnou, nebo časem vodku s krví. Kritickým zrakem zhodnotí parket, načež se skloní a sundá si boty, které postaví na bar° Mám dojem že je trochu vlnitej °svěří se mu šeptem a ukáže bradou k parketu. Chopí se ho pod ramenom a nechá se odvést kam jemu libo°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv říj 28, 2010 8:52 pm

Styx píše: Spike: Loď? Tak to musela být jedině ta plavba po Rio Grande, že? Je mi líto, ale opravdu si tě odtamtud nepamatuji. Byl jsi vůbec na palubě? +pokrčí rameny a nechá si konečně zapálit+

Styx: +s pobavením sleduje jak rychle típne cigaretu+ Je to v tom jen tabák lásko +co říká i Neferet+ To jen tady to třeštidlo +kývne hlavou bokem+ se zbláznilo +sám taky pokuřuje jako Styx+ Jasně že sem byl na palubě. Vlastně sem ji málem podpálil jak mi tam blafla teqila, ale jinak jsem byl dole v podpalubí +mrkne na Neferet+

Neferet: Já si myslim něco jinýho pudlíčku +odvětí tonom že otom s ní už nehodlá diskutovat protože má pravdu+ Ruce a meč navíc se vždycky hodíl. Co to bylo za démona? +netuší že to byl pouhý člověk+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv říj 28, 2010 9:04 pm

Styx: +Trochu zakroutí hlavou+ Máte blond vlasy +řekne na vysvětlenou+ Ne, nejsem s ní ve sporu.... máme složité vstahy +vrátí se k pití vodky, protože se evidentně hodlá tentokrát opít i na veřejnosti+

Neferet: +Nestáhne ruku když mu na ni Neferet položí dlaň, vlastně jí za ručku vezme a proplete s ní prsty+ Hlavně dávej pozor. Z démony není žádná sranda, i když to jako zábava vypadá, pořád je to nebezpečné +pozvedne oči k neby+ Neměl. Jen jsem jednou snědl dvě krabičky za hodinu a měl před očima barevné kruhy.

Spike: +znechuceně na něj koukne+ Podle sebe soudím tebe, že? +zeptá se+ Jedinou mou halucinací seš ty, protože jinak si nedovedu vysvětlit že jsem tě ještě nechal naživu. V kanceláři mi chcípá begonie, myslím že tvůj popel by jí mohl docela prospět +vrčí jako naštvaný medvěd, kterému je taky při své víšce a rozložitosti podobný+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre