Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Beatrix » stř říj 27, 2010 7:55 pm

Kris: Eee...to víte..ty správný kruhy.. Architekt! No jooo! Takže to bude spíš betoon! Taky způsob!

A nebooo...děláte pro nějakou tajnou službu..CIA..KGB? +zavlní obočím+
A..vaše matka? +opatrně+ Teda..nemusíte mi to říkat...jen..mě to zajímalo..+dopije rychle a přikývne, že chce to samý+

Změny...často vůbec nic nezmění. Nedá se začít znova, a nezbavíte se své minulosti. +nakrčí čelo a pohrává si s vajglem co típl do čistýho popelníku rudejma nechtíkama+ Vždycky tu bude, přinejlepším jen ve vaší hlavě. A taky má člověk tendenci dělat ty samý chyby. Nakonec proč ne, jen to musí ustát. +křivě se pousměje+

+tomu se musí pobaveně usmát+ No jáá bych vám štít dělat neběžela...asi..+zamumle pro sebe+ Na tohle mám k dispozici lidi. Spousta věcí de zařídit snadněji, než by si člověk myslel. Stačí kapitál...teda až na řidičák, ten mi nechcou vrátit už půl roku! +postěžuje si+ Prostě...stačí říct...+opráší si ruky a přejede mu prstíkem po pacce+ i když neřeknete...ale můžete mi to třeba napsat! +udělá vtipnej xicht, že na to vyzrála+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř říj 27, 2010 8:30 pm

Aubrey píše:(laach, doví..ale vzhledem k tomu, že je ted zásobuje Amon, bych se možná i báála:D)

tak já doufám, že se na podium zase dostanu..nerad bych tady hnil nevyužitý...*radši se rozhlídne, jestli je mimo doslech, ale přes tu hudbu..tak si oddychne* ne, nejíme...*trochu si povzdychne* což zrovna v těhle končinách..*mávnutím ruky zahrne tak nějak celý LoS a opře si ji ledabyle o zábradlí vedle ní* trochu zamrzí..*široce se usměje* á, že by měl někdo slabost pro hnědooké?*se zazajímá*

No to by byla moc velká škoda, kdybyste nevystupoval! +přikyvuje hned+ mmm to vám věřím,já kdybych nemohla jíst a pít... to by mě asi zabilo, jsem hroznej mlsoun +směje se.. taky na sebe všechno vykecá jak je opilá a zábradlíčka se radši přidržuje+ aleeeee +zrudne hezky+ tak trochu, nooo... ještě jsou moc pěkný zelený oči, ale k vám by nešly. A... +napadne ju+ vlastně bych si vaše oči mohla prohlídnout na nějakým obrázku, nebo spíš velkým plakátu... +koukne na něho esi nějakej třeba nemááá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř říj 27, 2010 9:29 pm

Vy a mlsoun? *podiví se* kam to jídlo všechno dáváte?*znovu si ji obhlídne, když má příležitost* tak trochu...*usměje se a mrkne* to vlastně můžete..*uvědomí si* není to úplně ono..*pokrčí rameny* ale lepší než nic...plakátů teď visí kolem spousta, jak běží ta kampaň v LOScarech...nebo vám nějaký pošlu..*uculí se*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » stř říj 27, 2010 9:52 pm

Mhmmm +culí se a pohladí si bříško+ noo pak to musím horkotěžko shazovat +zašklebí se+ a to mě nebavííí. Tak mě napadá...+chtěla by se zeptat jak je starej, ale to uzná i v opilosti, že se to nehodí+ noo.. asi.. sou nějaký jídla, co jste nejedl, že? Mmm co byste ochutnal nejraději? +oškrabkává nechtíkem zábradlí a poočku Aubreyho sleduje, esi ho nějak nenaštvala+
Jé vážně? +rozhlíží se nadšeně a de úplně vidět, že by moc ráda odběhla a šla si nějakej plakát urvat, ale nechce se od upírka vzdálit ani na krok, tak se ani nehne+ taak.. to kdybyste mi ho pak poslal, to by od vás bylo pěknýýýý...s podpisem a věnováním, prosím +dodá nenápadně a culí se roztomile+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř říj 27, 2010 10:20 pm

Tak to je třeba najít něco, co by vás bavilo..*blýskne po ní s úsměvem zoubky, ale bez špičáčků...má trénink...* myslíte něco z toho, co máte tady a co za mě nebývalo?*zeptá se a tiše se rozesměje, až jí ten smích na kůži kapku zabrní* vážně...ale beze všeho..to je to nejmenší...*mávne velkoryse rukou* a pro koho ho mám adresovat? *hezky nenápadně sonduje její jméno*

(muheh, mno, může to zkusit, se zeptat..nějak:D nic horšího, než že ji kousne a pošupajdí do rakvičky se nestane...)
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » stř říj 27, 2010 10:47 pm

no tojooo, tak.. existujou způsoby hubnutí, které jsou.. +cuknou jí koutky+ docela zábavné a příjemnéé. Mhm +přikývne+ tak něco.. +měla na mysli a dlaněma si otře ramínka a paže jak ju to zabrnělo lehce+ alee... ale, jestli o tom nechcete mluvit... +pípne, ale pak se zase rozmluví - sakra, je nějaká ukecaná, takovou ju neznám+ třeba jáá bych se neobešla bez čokolády.. a zmrzliny.. a hranolek.. řízků.. +nakrčí čelíčko, že je toho fakt hodně+
Ten plakát bude pro yohannku +dejme tomu, že ho na mýtince neviděla, jak jsi psala, že tam sou taky+ A pokud možno ho pošlete na Mýtinku.. nebooo kdybyste šel někdy kolem +nenáápadka a culí se+ pracuju tam.. teda jsem spolumajitelka +hrdě vypne hruď+

(cha.. snad bude mít holka pud sebezáchovy..)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř říj 27, 2010 11:37 pm

(ale néé, on bude dneska hodný...má tam dozor - šéfika a pobočníka na baru;) pampadam)

chytré děvče...to se mi líbí *protáhne provokativně* a ještě řekněte, že tohle všechno dohromady...*jak to tam jmenuje, pak se k ní nakloní* asi se budete divit, ale býval jsem na sladké...*prozradí jí, až jí jeho dech zalechtá na kůži, zase se narovná * když k tomu připočteme, že ledničky v té době nebyly...a nějaké bloky ledu nestály moc za nic...*pokrčí rameny*

*jj, řekněme, že dojedou teprv, pro ni speciálně podepsaný ;) * tak pro yohannku...*pohraje si s tím jménem*domluveno...*mrkne, jak se vyprsí* poslyšte, vy jste čím dál zajímavější...*usměje se*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » čtv říj 28, 2010 10:12 am

+usmívá se, tak nějak mile a spokojeně, že ju ještě nesežral+ no.. dohromady.. nooo.. +leze to z ní+ to úplně ne, ale po sobě tohle všechno jo a jako zákusek palačinky. Mmmhmm na sladké +zavrní skoro+ to jste můj člověk +zarazí se, že člověk asi néé+ no.. víte jak to myslím +omluvně+ aa.. +napadne ju+ můžete si krev třebaa.. docukrovat? +ta má nápady+ mhm, takže zmrzliny ste si moc neužil, to je ale škoda, zmrzlina je famooozní věc! A vůbec.. na mýtince máme spešl ledňáky, Mrože. Takový.. no originálně jsou z jahodové dřeně, ale ty naše...jsou trošku z něčeho jinéého +podívá se na něho významně, že by to mohl jíst i on+

jojo pro yohannku +usměje se na něho zářivě+ moc děkuju předem!.. Zajímavější? +culinká se+ na mě toho moc zajímavýho neníí.. spíš na vás...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » čtv říj 28, 2010 11:28 am

*jen ji pobaveně pozoruje a příkývne a pak se rozesměje* ne, to nemůžeme...*ale představa, jak si do sklenky sype krystal ho baví* spešl ledňáky?*tváří se zmateně, potom mu to dojde a zasvítí mu oči* opravdu? *z hlasu mu je jasně slyšet zaujetí* tak to se k vám budu muset zajet podívat...*nepatrně zavrtí hlavou* nebuďte přehnaně skromná...*pak nakloní hlavu na stranu* opravdu? a co by vás tak zajímalo? *zadívá se na ni upřeně*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » čtv říj 28, 2010 1:03 pm

ale tak.. amon to vaše pití taky různě přichucuje.. alkoholově a tak +zamyšleně, co všechno do toho dává+ (lach úplně to vidím, jak dostane ke skleničce krve dva cukříky jak ke kafíčku) mhmmm, já je teda nechutnala, ale prý jsou fakt dobrý! +usmívá se od ucha k uchu+ jenom přijeďte, my máme otevřený pořáád.
+usměje se mile na tu skromnost+ no... o vás? ale toho je hrozně moc +pokývá hlavičkou+ tak třebaaaa... +jak se na ni upřeně kouká, tak zas chudina těká vtipně pohledem a trochu se jí rozbíhají myšlenky+ eee.. třebaa rakve! spíte v nich? +zeptá se opatrně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre