Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 28, 2010 12:33 am

Styx: +Nemyslel že má hled teď, ale když už mu dáma jídlo podstrčila, tak si vezme+ Děkuji +poděkuje samozřejm, to je totiž základní slušnost+ V tom případě byste mohla zase vy mluvit o věce které jste zažila v nynější době. Jak vy jí vidíte. Co byste změnila a podobné věci. Jsem tak zvědaví člověk že jsem celí nervozní když o vás nic nevím +vypadá opravdu nervozně když tak poklidně jí jídlo a pije pití+ Když už jsem byl ve válce tak jako velitel něčeho, občas jsem dělal politika a vlastně docela často jsem odjel někam kde se neválčilo. Většinou ozbrojený konflik netrval dýl jak třicet let.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv říj 28, 2010 12:48 am

Remus: Tak přežila? +zděsí se, co se to tady chystá+ Já jsem už téměř v pořádku, takže mě teď může otrávit jedině Snape svým výrazem, anebo nějaká jedovatá mořská ryba na tvém stole. Co se nepovedlo Assassinovi, hravě zvládne jedna nevinná večeře +zavtipkuje+ Naštěstí ti bezmezně věřím +dodá s úsměvem a něžně ho políbí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv říj 28, 2010 11:31 am

Rebecca Altamirano píše:Nechá se štelovat a tváří se naprosto vážně. Tss..tak ujde a neznalý... Přimhouří bojovně oči. A ty jsi znalý, či neznalý? Zatváří se zamyšleně, ale koutky jí cukají.

*kouká na ni mile* no co myslíš...nějaké ehm..zkušenosti..se mnou máš, tak si to můžeš z toho vyvodit, ne? *zamrká a tváří se jakoby nic*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » čtv říj 28, 2010 11:34 am

Asher píše:Pozvedne obočí. Tak to nás zajímá...zabavit... Přivře oči a podívá se na ni, že by o jisté zábavě taky věděl. Co kdyby ji ale pak chtěli spapat tím spíš... Nakloní se k ní, až má tvář kousek od ní, prsty jí zlehka přejede zboku po stehně vzhůru, nedotýká se jí úplně, je to spíš dráždivý náznak a chvějivý pocit z jeho moci, která je tak znatelná, jako drobné jehličky, přestože dál od něj nepronikne ani kapka.

*pomalu s úsměvem koukne z jednoho na druhého* přesně tak, zabavit...*uculí se a tázavě se na něj zadívá, na co že to zas myslí:D* no, to by záleželo asi hodně na tom, jestli by se jí to "papání" *vysloví to jako něco lechtivého* líbilo...*oklepe se malinko*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 28, 2010 11:36 am

*nakloní se k ní z druhé strany* tak líbilo, říkáš...no, to by se při troše dobré vůle dalo zařídit, že Chardonneret...*usměje se*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » čtv říj 28, 2010 11:38 am

Styx píše:Remus: Tak přežila? +zděsí se, co se to tady chystá+ Já jsem už téměř v pořádku, takže mě teď může otrávit jedině Snape svým výrazem, anebo nějaká jedovatá mořská ryba na tvém stole. Co se nepovedlo Assassinovi, hravě zvládne jedna nevinná večeře +zavtipkuje+ Naštěstí ti bezmezně věřím +dodá s úsměvem a něžně ho políbí+

*rozesměje se* ano, Snape je jedovatý sám o sobě..možná by ho měli zařadit mezi chráněné druhy..*pochechtává se* neboj, jedovaté mořské potvory nejsou má parketa...*trochu se otřepe a oplatí ji polibek*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » čtv říj 28, 2010 11:47 am

Zablýskne mu v očích a rty mu zvlní jeden z jeho typických ďábelských úsměvů. Ano, to by se dalo zařídit velmi snadno... Zavrní a v očích se mu odráží příslib temných, ale tak lákavých rozkoší.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 28, 2010 11:52 am

Jason píše:*kouká na ni mile* no co myslíš...nějaké ehm..zkušenosti..se mnou máš, tak si to můžeš z toho vyvodit, ne? *zamrká a tváří se jakoby nic*

Pousměje se a potřese hlavou. Pravda, menší zkušenosti by se našly... Uculí se. A je pravda, že i ty mě znáš...Možná víc, než kdokoliv jiný. Na okamžik se tváří vážně, ale pak mrkne a je to pryč. Ty naše Příšerko... Uculí se. Moc pěknou kampaň jsi rozjel, jsem napnutá jak kšandy, kdo to vyhraje. Mrkne na něj. Tak na Příšerky! Pozvedne skleničku k přípitku a usměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 28, 2010 11:58 am

*trochu namáhavě polkne a malinko sjede po baru níž*tak v tom případě...nemůže mít lištička námitky...*zavrtí hlavou a trochu se schoulí, jak ji z jedné strany slabě píchá Asherova moc v místech, kde je jí nejblíž a z druhé strany chladí J-C moc jako vánek a snaží se honem vymyslet, jak z toho ven* a vůbec..nemá to být taneční klub?*napadne ji spásná myšlenka, když už se málem po d těmi pohledy topí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » čtv říj 28, 2010 12:02 pm

Beccy: Menší? Menší?!*naježí se s hraným rozhořčením, ale neujde mu její pohled* ts...já přece..jsem nejmilejší živá příšerka široko daleko...*prohlásí, asi mu ten alk leze na mozek, když opodál mu za chrbtem stojí celý zástup zubatých:D* Na příšerky...*přitukne si s ní*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre