Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
Rebecca Altamirano píše:Nechá se štelovat a tváří se naprosto vážně. Tss..tak ujde a neznalý... Přimhouří bojovně oči. A ty jsi znalý, či neznalý? Zatváří se zamyšleně, ale koutky jí cukají.
Asher píše:Pozvedne obočí. Tak to nás zajímá...zabavit... Přivře oči a podívá se na ni, že by o jisté zábavě taky věděl. Co kdyby ji ale pak chtěli spapat tím spíš... Nakloní se k ní, až má tvář kousek od ní, prsty jí zlehka přejede zboku po stehně vzhůru, nedotýká se jí úplně, je to spíš dráždivý náznak a chvějivý pocit z jeho moci, která je tak znatelná, jako drobné jehličky, přestože dál od něj nepronikne ani kapka.
Styx píše:Remus: Tak přežila? +zděsí se, co se to tady chystá+ Já jsem už téměř v pořádku, takže mě teď může otrávit jedině Snape svým výrazem, anebo nějaká jedovatá mořská ryba na tvém stole. Co se nepovedlo Assassinovi, hravě zvládne jedna nevinná večeře +zavtipkuje+ Naštěstí ti bezmezně věřím +dodá s úsměvem a něžně ho políbí+
Jason píše:*kouká na ni mile* no co myslíš...nějaké ehm..zkušenosti..se mnou máš, tak si to můžeš z toho vyvodit, ne? *zamrká a tváří se jakoby nic*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků