Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 10:45 pm

Teď nevím, která varianta by byla lepší. +zamumlá olíbávání jeho krku+ Oh... +vydechne si jí prudce obrátí a zasměje se, když jí zvedne do náručí a začne s ní tančit a točit se, pevně se ho drží kolem krku+ Vždyť jsem jedla před chvílí. +řekne trošku zklamaně, když žádný hraní nebude+ Fajn. +zamručí, s nápaditym gestem si zapne kalhoty+ Košili... +zazubí se na něj a bleskově z něj stáhne tu jeho a obleče si jí, i když jí nechá rozepnutou a zamíří ke schodům, spíš pokulhává, ale když jí tak hezky podpírá, tak se taky ráda opře+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 2:21 am

+dojde do pokoje a hned zamíří ke skříni, tohle opravdu nedělá zrovna dvakrát ráda, to že jim bere oblečení, ale teď nemá navybranou. vytáhne ze skříně černý boxerky na straně maj dokonce i nějakýho hada, ale nějak extra to nezkoumá. natáhne si je a pak najde boty. ještě než se vydá na nákupy, tak pořádně ustele postel, jelikož jí nechali rozválenou a staví se pro kabát ze kterého si vezme peněženku a pak hurá na nákupy+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 7:59 am

+Zamyšlený, takže trochu zamračený vejde dovnitř. Převlékne se do pižama a zaleze do postele. Protože to vypadá že to může Neferet trvat trochu dýl vytáhne si s nočního stolku svou oblíbenou knihu a začte se do ní+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 8:57 am

+ani tak dlouho jí to netrvá, oblečená je za chvilku, jenom ty vlasy si ještě trošku sušila, chvilku váhá jestli zaklepat, ale když jí čeká tak dojde k názoru, že je to zbytečné a vleze dovnitř, co kdyby už spal, nechce ho budit, když vidí, jak je začtený, tak dojde k názoru, že neklepat, byl dobrý nápad, svlékne si župan, který přehodí přes stoličku u nohou postele, vleze si do postele, zachumlá se ležíc na boku a pozoruje ho, jak si čte+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 9:18 am

+Zvedno oči od čtení jen co vstoupí, přes okraj knihy jí pozoruje dokud si nelehne a neuloží se. Líbí se mu její jemné hedvábné pižamo, je vlastně docela podobné tomu jeho, akorád její má ženský střih. Nic jí k tomu ale neřekne a zase se zahledí do knihy.+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 10:24 am

+nemluví jen ho pozoruje dokud se jí pomalu nezavřou oči, přitulila by se k němu jenže to by mu zamezila dost dobře číst, nespí, hlavou se jí honí různý myšlenky, nápady a věci, sem tam otevře oči+ Asi bys mi nechtěl předčítat.... +zatváří se jak nevinost sama+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 11:08 am

+Neřekne nic, obejme ji a otočí na první stranu. Je už sice daleko vepředu, ale to ej jedno protože to stejně nečte poprvé+ V půl naší zemské pouti když se vkročil, já octnul jsem se v temavém, pustém lese, neb cesta pravá zmizela mi z očí. Ten popsati les, ruka má se třese; tak divoký byl, drsný, v stálém šeru, že vzpomínka naň nový strach mi nese. +předčítání mu jde rozhodně líp než zpěv, protože na to má dostatečně hluboký a znělí hlas+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 11:15 am

+Bez zaklepání vejde, ale nedělá přitom hluk. Žádný nástup s veškerou parádou. Přejde do spací části a zastaví se mezi stahovacími dveřmi+ Tak hořký, smrt že málem trpčí větru, leč chci-li dobro líčit z jeho středu, co shleď jsem v jiném, vypovím, též směru. +odrecituje zpaměti. Na verše on má prostě cit protože jisté básnické nadání se u něj přeci jen projevuje+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 12:07 pm

+přitulí se k němu a zaposlouchá se do jeho hlasu, oči zavřené a pomalu usíná, překvapeně oči otevře, když uslyší i Spikeův hlas, neuvědomila si, že přišel. zvedne trochu hlavu, aby se na něj mohla podívat a usmát se. natáhne k němu ruku, jestli se k nim chce přidat. nic neříká což u ní neni zrovna zvykem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 12:52 pm

+Zvedne pohled ke Spikeovi. Ani ho moc nepřekvapí že to umí nazpaměť. Ví že má mladší upír opravdu talent na poezi+ Hlavně mi nelez do postele v botech +zamumlá a azse skloupí pohled na stránky knihy+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion