Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 1:30 am

+Neví jak jí to vysvětlit, ještě nikdy neslyšel o situaci kdy by byli tři upíři kteří jsou si všichni vzájemně druhy, nebo že by jeden upír měl dva druhy+ Nikdy jsem neslyšel o situaci v jaké teď jsme. Záleží na tom jak on tě bere, jak ty bereš jeho, jak bere mě a jak já beru jeho +ještě víc to zamotává+ Jestli tě bere stejně jako já tak teď +koukne na její nohu+ by na to asi měl mít právo +není poznat co si otom myslí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 1:37 am

+zatváří se trochu ztraceně, jak jí to ještě víc zamotá+ Aha. +zdá se že se nad tím docela zamýšlí, koukne na svoji pokousanou nohu, kterou má trochu od krve, jak si ranky nejdřív držela rukou a pak si nohu neotřela+ Natáhni ty nohy. +poprosí ho a tak trošku ho donutí, aby se narovnal a nohy natáhl, aby si k němu mohla sednout, tedy spíš si sednout obkročmo na jeho nohy, aby ho mohla obejmout a tak se k němu přitulit+ Nevadí mi, když mě sem tam kousneš... +řekne nakonec, po uvážení všech faktů+ ...jen mi zatím nedělej další jizvy. +poprosí ho+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 1:43 am

+Trochu neochotně jí poslechne a enchá aby se mu usadila na klíně. Obejme jí rukama kolem boků a opře si hlavu o linku+ Budu se snažit lásko... +slíbí neurčitě se přitom mračíc+ Si říkám co uděláme až to Angel uvidí... +přejede jí rukou po stehně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 1:49 am

+přikývne na znamení, že bere jeho slib na vědomí, hlavu má přitom opřenou o jeho rameno+ Hmn... +zamyslí se+ ... asi záleží na tom jakou bude mít náladu a v jaký situaci si toho všimne. +řekne nakonec+ Ale myslim, že by nám neprošlo kdybychom řekli, že jsme si jen hráli. +dokonce se tomu i pousměje+ A taky záleží na tom, jestli bude chtít taky. +samozřejmě myslí to jestli si bude chtít taky kousnout+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 1:56 am

+uchechtne se+ Ne to by asi fakt neprošlo +souhlasí a zároveň uvažuje jak by se Angel mohl zachovat+ Třeba to bude prostě repektovat, navíc... +vážně se na ni podívá+ Ty si mou krev nepila, takže to tak docela není platný... Tenhle význam myslím +spustí ruce na zem+ Potřebujem nakoupit lásko +přejde zničehož nic k jinému tématu+ ale já už sen plochti nebudu +zatváří se jako anděl+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 2:01 am

Nevim... +zakroutí hlavou+ ...neznam ho tolik jako ty. +pokrčí lehce rameny+ Hmn.... +zamručí zamyšleně+ Nakoupit? +narovná se a pak si povzdechne+ Tak já tedy půjdu.... nakoupit. +řekne nakonec a vstane+ Dostanu nějakej nákupní seznam? +zeptá se a trošku mu rozcuchá účes, když se tváří jak anděl+ Kde mam kalhoty? +rozhlíží se kolem, zatímco si zapíná košili+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 2:07 am

+Ke vstávání s enemá+ Támhle na zemi +ukáže na hromadu látky+ ale moc ti k ničemu nebudou. Asi sem roztrh zip +přizná se nokp kajícně+ Vem si nějaký u Angela, já už myslim žádní čistý nemám +namáhavě se zvedne a konečně si zapne poklopec+ Jen ti budou asi trochu velký, nebo +potutelně se usměje+ si vezmi nějaký jeho boxerky. Na tobě budou vypadat jako kraťasi a tady je přes den venku horko. Všera hlásili že bude dneska tak osumatřicet +zděluje jí škodolibě, protže on se nemůže spotit+ Nakup co tobě libo +opře se o linku+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 2:19 am

+vezme do ruky kalhoty a povzdechne si+ Roztrhl zip a urval knoflík. +zakroutí nad tím hlavou+ Osumatřicet? +téměř zakňourá+ Skvělý. +vzdychne nakonec+ Asi mu šlohnu boxerky... +zašklebí se celkem vesele+ ...stavim se v nějakym krámě a koupim si nějaký oblečení a..... boty. +v kozačkách v těch vedrech lítat nebude+ Doufam, že nějakej takovej krám najdu. +narve roztrhaný kalhoty do pytle s odpadem+ Dobře... jen abys toho pak nelitoval. +uculí se na něj+ Počítam, že mi ty nákupy budou trvat trochu dýl. +přejde k němu+ Kdyby něco, stačí zavolat... +políbí ho na rozloučenou+ ... a já tu budu co nejdřív. +usměje se a vyrazí do Angelova pokoje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 2:26 am

+Jen tak nějak přikyvuje protože ho ostatně nezajímá co si Neferet koupi nasebe. T jsou ženské záležitosti+ Hlavně nezapomeň na pití! +zavolá zaní když už je prakticky pryč. Skoukne jak vypadá kuchyně, včetně těch nesnědených vajec, které rovnou nasipe do odpadu a zapne drtičku. To je tak všechno k čemu se uvolí, zbytek nechá na uklizení Neferet nebo Angelovi a odebere se do svého pokoje+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 10:36 am

po několika hodinách úmorného nakupování a lítání po krámech, taky když už vylezla ven, tak proč neprozkoumat okolí se doplouží do zpět do kuchyně, vypadá jak ježíšek, jak táhne hromadu papírovejch tašek a sáčků nebo do čeho jí ty nákupy nandali. nějak se jí to dokonce i sype, takže to co nejdřív odloží na linku. tuhle chytá jabko, který vypadlo ze sáčku a honí po lince brambory, sice netuší proč je vůbec kupovala, ale můžou se hodit. další hodinu jí trvá než se orientuje po kuchyni a všechno uklidí, umyje nádobí a poklidí. dokonce ani nezapoměla na pití, jak jí připomínal Spike a koupila i čokoládu pro Angela. nakonec se dostane k oblečení, který si musela koupit, vybalí ho a kriticky si ho prohlédne. není to zrovna její styl, ale jelikož jsou tu takový vedra tak nějakou minisukni snese, pořád lepší než aby lítala v Angelových trenýrkách, ty nosí jen když jí nikdo nevidí a teď z nutnosti. vybere si z tý nový hromádky černo-červenou kostkovanou sukni a obleče si jí místo Angelových boxerek, vybalí dokonce i nový boty s podpadkem. zbytek oblečení naskládá zpět do tašky, do druhý ruky vezme čokoládu a vyrazí do haly+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion