Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jason » úte říj 26, 2010 11:28 pm

Rebecca Altamirano píše:Jason: Takže z toho vyplývá, že na tebe mám špatnej vliv. Uculí se a cikne svou sklenkou o jeho. Tak na další nepřekonatelný podnikatelský záměr Jean-Clauda. Pousměje se a hned trochu upije.

jo..přesně tak...*píchne do ní prstem a přitukne si* ale na tohle se musíme napít...jak se nově otevřený podnik pořádně nepokřtí, tak to nosí smůlu...*kopne to do sebe a poručí si další*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 11:29 pm

Jednou jí to nic neudělá lásko +zavrčí na Angela. Kdo ví kdy mu začal taky říkat lásko a kdoví jaktože to staršímu upírovi nevadí+ Skusit se má všechno+ Hlavně se tim snaž nezadusit +vloží jí cigaretu mezi do ruky hezky tak jak se má+ Nemoh bych tí dát umělí dýchání +utahuje si zní+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 11:32 pm

Asher píše:Ano, něco hodně soukromého... Velmi výstižné. Zablýskne mu v očích. Pozvedne obočí. To jsem tak průhledný? Měl bych víc trénovat. Potřese hlavou, jakoby byl sám sebou velice zklamaný.

(bože Man, ty dneska teda perlíš:D se tu zas dusím, s hlavou na stole:D)

(:D já se hlavně snažím uhlídat své rozuteklé nakrájené schízy po celém podniku :D:D..pak ze mě nemaj padat koniny:))

*koukne na ni a pak na něj* no...byla by ho škoda, že...bon, u něj uděláme výjimku...*zadívá se na Ashera*ne..ani bych neřekl...ale mám tak trochu náskok před ostatníma co se týče tvých...*znovu si ho sjede pohledem* myšlenek..*dořekne nevinně*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 26, 2010 11:33 pm

Memory: Já si naopak myslím že neměla +odporuje+ Váš život je velice krátký na to abyste jej nevyužila ze všemi jeho radostmi. Alkohol k nim taky patří, stejně jako muži a co si budeme povídat i ty drogy +není jasné jestli to myslí jako vtip, či ne+ Hrál jsem si s ostrými věcmi a jednou skvělou šermířkou. Nebyl jsem dost rychlí +vysvětluje když vidí její pohled+ Je to jen škrábnutí. Nešlo to ani do masa, ledva to šmrnclo kůži.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte říj 26, 2010 11:33 pm

Jason: A to by nám nemuselo být odpuštěno. Uculí se a neprodleně ho napodobí, takže hned před ní přistane další kámoš Jack.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 11:34 pm

Asher: *se zaraduje a spokojeně pohladí Ashera po ruce, že jí byl "povolen"..upije ze sklenky a má co dělat, aby se nezakuckala* jo..myšlenek..*sleduje J-C*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Lanevra » úte říj 26, 2010 11:36 pm

°Trochu se lekne když na ni Ares promluví. Je tu prostě moc upírů na to aby byla klidná° Já jsem přeci vždycky sama °podotkne trochu překvapená tím že to neví° Moc lidí tu pořád neznám a sama se nikomu představit neumím. Společenská konverzace není to co ovládám °vysvětluje° Kdyby se tu divoce tancovalo bez oblečení tak se seznámením nemám problém °ponoří se trochu do vzpomínek°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 11:37 pm

+zašklebí se na Spikea a docela i vesele, i když stejně to nejspíš dělá na truc, kvůli tomu jak Angel řekl, že se domluvili, že jí budou držet dál od určitejch věcí+ Třeba by se našel někdo, kdo by mi ho s radostí poskytl. +zlobí ho s úsměvem, když si z ní tak utahuje, chvilku na cigaretu kouká, než si jí přiloží ke rtům a trochu potáhne, samozřejmě se jí nepovede nic jiného než se lehce přidusit, když tak začne kašlat, ale hned jak popadne dech se začne smát+ Je to hnus. +zkonstatuje nakonec, ale očividně se chystá to zkusit znovu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte říj 26, 2010 11:38 pm

Nesmrtelný: "Ja si zas hovorím, že úplne všetko vyskúšať nemusím." skôr naráža na tie drogy, lebo muži a alkohol....mno, kto by to nemal vyskúšať, však?
"Asi to nebude len také škrabnutie, keď vám to nedá pokoj a musíte to stále kontrolovať." zahľadí sa naňho prísnym pohľadom, aký používa u nespolupracujúcich pacientov. "Môžem sa na to pozrieť?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte říj 26, 2010 11:44 pm

Styx píše:+dopije poslední sklenku a zvedne se k odchodu. Všimne si najednou Remuse, kráčejícího po schodišti dolů. Vyjde mu vstříc, kdyby si ji náhodou nevšiml a bedlivě ho pozoruje. Když se setkají, chvíli mu hledí zkoumavě do tváře+ Och, Remusi +řekne tiše a obejme ho kolem pasu, nedbá na lidi kolem+

*dojde až k ní, vrací ji pohled, pak se pousměje* tak jsem tady..jak jsem ti slíbil...*šeptne a obejme ji, lidi kolem něj jsou mu ukradení*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre