Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 7:34 pm

náásilí..*pískne a stáhne ruku* to se bude hlásit...*zašklebí se* jako kdo...my? MY?*tváří se naprosto nechápavě, jak ho vůbec tohle mohlo napadnout...ale pod modrým pohledem trochu uhýbá*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 7:51 pm

Zasměje se. Touché, mon ami. Potřese hlavou. Zatváří se absolutně nevinně, že by mu to člověk i sežral. My? Mrkne na Man. Copaky my dva vypadáme, že bysme se mohli proti tobě paktovat? Non...to prostě není možné. V očích mu uličnicky blýská a jak vidí, že Man není z toho pohledu úplně fit, tak se přesune k ní a přitáhne si ji do náruče. Přitulí si ji zády k sobě a koukne přes ni na J-C. Hmm, co myslíš? Nevypadáme jako ztělesněná nevinnost? Zeptá se ho úplně vážně, dokonce ani koutky mu necukají smíchy. Jen oči ho trochu zrazují.

(heh no to asi měli:D Já už rozpůlila i Beccu, tý to ale neva, stejně je už asi schizofrenní:D nebo spíš...trpí disociativní poruchou osobnosti, jak jsem se dnes dočetla:D tím vlastně asi tak trochu trpíme všichni:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 8:04 pm

*bleskově se přesune Asherovi do náruče, sková se u něj a přes jeho paže se kouká na J-C a snaží se tvářit jako andělíček* jak bychom vůbec mohli...*přidá se, u Ashera jí otrnulo, nebojí se, že z ní bude límec:)* hodný upír...*málem se udusí, když to vysloví a kouká se přitom na Ashera, ale povede se jí to říct* a bystrozorka, strážce magického zákona...ts..neblázni.. *zavrtí hlavou* čistí jako bílý papír...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 8:08 pm

*když mu Ma prchne z náruče, tak si založí ruce na prsou a sleduje je, jak mu tam hrají divadýlko* oui, vy dva....*a musí s úsměvem zavrtět hlavou* docela dobrý proslov..ale poznám, když mi někdo lže...a ani ty o tom, co říkáš, nejsi přesvědčena, lištičko...*sjede si je pohledem, jak se k sobě tulí* ale musím uznat, že je na vás rozkošný pohled...*zablýskne se mu v očích*

(ok, tak já pak písnu J-C do DM, že tam jako hromadně dojdou...cha, jo, rozpůlení nevadí...běžně se čtvrtím:D)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 8:48 pm

Potřese rezignovaně hlavou, na rtech pobavený úsměv. Lži někomu, kdo pozná i tu nejmenší lež. Dělá jakoby to on nepoznal. Vážně? Přitulí si ji víc a lehounce jí okousne ouško, v očích ďábelské plamínky. Mám ale dojem, že se nám lištička v té vodě brzy rozpustí. A to bychom nemohli dopustit, nemyslíš, mon ami? Koukne na něj s úsměvem.

(čtvrcení je moje největší záliba:D)
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 9:57 pm

Vážně...*přikývne* tak to nesmíme dopustit...*zvedne se, vyleze z vany a natáhne k ní ruku* tak co...pustíš se svého zlatovlasého ochránce? *vábí ji k sobě*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 10:00 pm

hm...*zavrčí si, že jim to nesežral, pak polkne jak se zvedne a kouká na něj nahoru* no...já ti nevím*protáhne se Asherovi v náručí ostentativně, jak jí je u něj dobře* ale rozpustit se vážně nechci...*vzdá to a chytí se jeho nabízené ruky..a než mrkne je venku z vany u J-C*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 10:04 pm

Zatváří se ukřivděně, jako dítě, kterému sebrali lízátko. Že jsem něco vůbec říkal. Zamrmle si a vyleze z vany za nimi. Ještě si z vlasů vyždíme vodu, aby neudělal potopu. Vezme si velkou černou osušku a položí ji Man kolem ramen. Aby nám lištička nenastydla. Mroukne s úsměvem a políbí ji na krk.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 10:13 pm

*jen se uculí nad tím výrazem* já ti ji zase někdy půjčím, mon chardonneret...*dobírá si ho, sám si¨omotá osušku kolem pasu a vytřepe vodu z vlasů*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 10:15 pm

děkují...*zabalí se do osušky, natáhne se a vtiskne mu polibek na tvář*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku