Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » pon říj 25, 2010 11:59 pm

+Celé to pro něho byla hra, kterou hrají oba stejně nadšeně, ale teď mu dochází že se asi přepočítal. Pustí Neferet jakoby se o ni spálil. nechtěl jí nějak ubližovat, zranit jí nebo něco horšího. Přestane se tvářit arogantně, povíšeně, vlastně skoro docela nevypadá jako Spike kterého každý zná. Odtáhne se od ní tak daleko aby se mohla posadit. V podřebu sedí opřený o linku a pozoruje jí smutnýma, zmatenýma modrýma očima+ Ublížil jsem ti? +zeptá se najednou tak provinile a šeptem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 12:16 am

+jakmile má možnost odtáhne se, v tý malý uličce nemá moc kam, takže to vypadá jako by se jen vytáhla do sedu a opřela o linku. zaměří chvíli svoji pozornost na krvácející zranění. teprve až když Spike promluví si uvědomí, že něco neni jak by mělo být. zvedne hlavu a podívá se na něj. když ho tak vidí nemůže se na něj zlobit, jelikož místo vzteku jí bodne u srdce, že vypadá tak smutně jako kdyby ublížila ona jemu+ Ne... +zakroutí nakonec hlavou, povzdechne si a rozhlédne se, hledajíc něco čím by zastavila krvácení, zatím má na rankách položenou jen ruku+ Měla jsem to říct dřív. +zakroutí hlavou, najednou však praští pěstí do dvířek vedle sebe a zakleje v cizim jazyce, zhluboka se nadechne aby se zase uklidnila. měla mu dát svolení a ještě teď bude mít další jizvičky, o které prozatím nestála+ Je to moje chyba. +řekne nakonec+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 12:22 am

+Natáhne se zasebe po celé ruli papírovích utěrek a podá jí je se stále provinilím výrazem na tváři+ Neřeklas mi že nesmím +přitiskne jí několik utěrek na ranky, které ale už rychle přestávají krvácet+ Byla to jen hra +obhajuje se jako malé děcko co vylilo pití, dokonce se tak i tváří. Těžko říct jestli si důsledky svého jednání uvědomuje, u něho člověk nikdy nepozná jak moc svou nechápavost předstírá+ Není to nic věžnýho
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 12:33 am

Seš snad nějakej pes, abych ti říkala, že nesmíš kousat? +zavrčí rozčileně, ale hned nato se uklidní, povzdechne si a potřepe hlavou+ Máš pravdu, neřekla jsem, že nesmíš. +řekne už klidněji a vezme si od něj utěrky+ Hra... příště se zeptam na pravidla. +zavrčí a opře si hlavu o skříňku+ Tady nejde o to jestli je to vážný nebo ne. +zakroutí hlavou+ Tady jde o to, že zůstanou jizvy, který každýmu kdo je uvidí řeknou, že někomu patřim. +co na tom, že jim patří i bez kousnutí, bez něj si mohla nalhávat, že jejich rozhodně není+ A já nechci někomu patřit jako kus nějakýho... nábytku. +nejspíš má u nich upíří kousnutí jinačí význam+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 12:38 am

+S hlavou mírně nakloněnou jí poslouchá. Trochu se zamračí+ To je trochu jako u nás, ale ty nejsi můj majetek +sedne si na zadek a zvedne kolena do vzduchu, opírá se přitom o chodidla+ Jsi moje družka, kdybych mohl tak bych ti dal napít svojí krve. Tak se to u nás dělá +pozoruje jak si Neferet tickne utěrky na ranky, které už skoro nekrvácejí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 12:46 am

+trhne hlavou k němu, když řekne že není jeho majetek, to jí trošku uklidnilo+ Tvoje družka? +překvapeně zamrká, tohle skutečně nečekala+ Mohl... nemohl... +zatřepe hlavou+ Tuhle část nechápu. +přizná se zmateně+ Ty chceš, abych pila tvoji krev? +zkontroluje ranky a jelikož už tolik nekrvácejí přestane si na ně tisknout utěrky, ale jelikož neví co s rukama začne si s nim pohrávat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 12:50 am

+Svraští obočí v přemášlení. Neví jak jí ot přesně vysvětlit+ Tak si prostě upíři u nás projevují důvěru a náklonost. Bzájemně si pijou krev, tedy pijou si jí vzájemě taky když je jeden druhýmu podřízenej a neopak, ale tohle by bylo něco jinýho +zamračí se ještě víc+ Prostě to tak je. Já vim že to nepochpopíš, si přeci jen člověk i když ne úplně +položí si bradu na kolena+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 12:57 am

+přemýslí nad tím, na tváři trochu podmračený výraz, hlavu nakloněnou na stranu+ Měl si mi o tom říct dřív. +řekne prostě+ By bylo... +zopakuje tiše a přemýšlivě, nakonec se k němu přisune o něco blíž, trošku zkoumavě na něj kouká+ Chceš, aby to tak bylo? +něco mezi otázkou a konstatováním, jako by se nemohla rozhodnout, jestli to chápe nebo ne+ Co pro to mam udělat? +zeptá se najednou anižby sama znala všechny důvody co jí k tomu vedou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 1:13 am

+Trochu nechápe co mu nabýzí+ Co? +je zmatený+ Cheš snad pít mou krev? +ptá se pro ujištění. V obličeji se mu míhá celá řada emocí od překvapení, přes nevěřícnost a radost až k podmračenému zamyšlení+ Nemůžu to přijmout, protože je tu... +pohne hlavou směrem nahoru ke schodům tam někam do útrob Hyperionu kde je Angel+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 1:27 am

+přikývne na to jestli by chtěla pít jeho krev, sleduje proměnu emocí v jeho tváři+ Proč? +položí ne zrovna inteligentní otázku a přisune se k němu ještě o něco blíž+ A on moji může? +zeptá se a kývne stejným směrem jako on+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion