Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 10:11 pm

Pohlavnímu čemu....?! +má s toho nekontrolovatelný záchvat smíchu+ Používáš taky takoví ty slova jako "vulva" "vagína" nebo "pochva"? +ptá se, zalikaje se smíchy až to hezký není. Usměv mu ale rychle spadne+ Nemysli si o mě holčičko že jsem nějakej plyšíček +zavrčí+ To že mám duši neznamená že nezabíjím z radostí.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 10:21 pm

+nesměje se, ani trochu se nesměje, spíš se tváří tak, že to vypadá, že brzo někoho zabije nebo přinejmenším přizabije, po jeho slovech se k němu přesune tak rychle, že to vypadá jako by se před něj přemístila+ A ty si zase nemysli, že jsem nějaký koťátko na hraní. +zavrčí zpět a vzdorovitě mu hledí do obličeje+ To že miluju neznamená, že si necham všechno líbit.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 10:29 pm

+Přestane se úplně ušklíbat, tedy pobaveně ušklíbat a nasedí spíše perverzní úsměv. Olízne si rty a špičku jazyka stiskne na okamžik mezi zuby. Sjede jí pohledem, oči přimhoužené. Trochu poklesne v kolenou, aby měl rozkrok kde Neferet klín a přitáhne si ji za boky těsně k tělu. Pusu má v úšklebku mírně pootebřenou a cení zuby+ Měla by ses víc zlobit lásko +čumí jí do vístřihu na prsa+ vypadáš pak děsně sexi a mě to rajcuje +naklání hlavu trochu na stranu+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 10:41 pm

+zavrčí a protočí oči, když vidí ten jeho perverzní úsměv, snaží se tvářit pořád naštvaně, když si jí k sobě tak přitáhne a kupodivu se jí to daří+ Přestaň mi čumět do výstřihu, když se mnou mluvíš. +zavrčí, nějak jí to znovu rozčílilo a to natolik, že mu jednu vlepí, neni to moc, člověka by ta facka jen štípla a aby to nebylo tváři líto vlepí mu facku i na druhou tvář. chvíli se na něj jen rozčileně kouká, než se prozměnu vrhne na jeho ústa. je to dravý, vášnivý polibek, který u ní ještě snad nezažili+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 10:50 pm

+Už si chce stěžovat na její zacházení když mu ucpe pusu jazykem. Tahle hra se mu rozhodně líbí, protože je přesně podle jeho gusta. Zvedne ní, čímž jí donutí obtočit mu nohy kolem boků. Ponejprv ho napadne přirazit jí k lince, nebo na ní posadit, jenže ta je pro ně dva moc visoká, takže jí jednoduše položí na zem, nebo spíše sní na tu zem spadne. Košili trhnutím rozevře. Odpoutá rty z dravého polibku a zakousne se jí do prsa, naštěstí jen lidskými zuby, ale i tak to bolí, zejména proto že na nich má pořád modřiny. Stejným snadným trhnutím utrhne i knoflíček na kahotách a roztrhá zip. Hrubě jí šáhne do klína, dokonce tak aby jí to spůsobovalo něco mezi bolestí a rozkoší+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 11:05 pm

+obtočí mu nohy kolem boků, jelikož ani nemá moc na výběr. zasyčí, když se jí zakousne do prsa. bolí to kor když se jí tam stále skvý tak hezké modřiny, ale rozhodně nehodlá nijak prostestovat, alespon ne slovně. hlavou jí prolítne myšlenka, že teď nemá nic na sebe, když jí tak roztrhá zip a urve knofliček. zalape po dochu, když jí tak hrubě sáhne do klína, částečně bolestí i rozkoší a prohne se proti němu. jednu ruku mu položí na záda a pořádně ho poškrábe, nejspíš i do krve ať si trochu tý bolesti taky trochu užije, potom mu nehty zatne do boku. druhou rukou mu vjede zezadu do vlasů a přinutí ho aby nechal její prso prozatím napokoji, zavrčí na něj a vrátí se k líbání a nezapomene ho sem tam aspoň trošku kousnout+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 25, 2010 11:13 pm

+Odtrhne se od ní. Hluboce zavrčí, skoro vztekle. Nedovolí jí vsát kdyby se oto pokusila. Kalhoty jí prudce skoro strhá z boků, jen zázrakem to přežíjí, takže je odhodí stranou. Panenky se mu žlutě zalesknou jak vypustí démona na povrch. Nezaváhá ani okamžik a zaboří ostré tesáky do vnitřní strany jejího stehna, kousek od třísela. Ne do žíli, ale spíše do masa. S tichým vrněním začne olizovat krev která ze dvou ranek prýští ven. Zatíný přitom prsty do její kůže+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 25, 2010 11:28 pm

+zkusí se mu vykroutit, ale nemá šanci, vlasntě se ani moc nesnaží. nevadí jí, že vypustil démona napovrch, nevadí jí jeho druhá tvář, ale když si uvědomí co chce udělat je už pozdě zareagovat+ Ne... +stačí jen vykřiknout, když se jeho tésáky zaboří do stehna. snaží se odtáhnout, uniknout, ale pokud nepoužije svoji moc nemá šanci, kor když jí tak zatíná prsty do kůže. má vztek, kvůli tomu, že si dovolil něco takového udělat, bez jejího svolení, bez jejího vědomí. jiného by za to zabila, jemu však nedokáže pořádně ublížit+ Pusť mě! +zavrčí rozkaz, nejraději by mu hned jednu vrazila+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 25, 2010 11:43 pm

+Dost dlouhou dobu na její rozkaz nereaguje protože je plně zaujatý její teplnou, hutnou magií prosicenou krví, ale nakonec přeci nej zvedne hlavu+ Promiň lásko +myslí si že se jí nelíbí že se věnuje jen její krvi. Přitáhne si ji po podlaze blíž, nakloní se nadní a zatím co jednou rukou rozepíná kalhoty, druhou jí vplete do vlasů a v polibku jí dá ochutnat její vlastní krve+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 25, 2010 11:52 pm

+tak trochu doufala, že aspoň na její rozkaz nějak zareaguje. nezdá se jí, že by omluva byla míněna tomu, že jí kousl bez jejího svolení. chce se od něj odtáhnout, ale dřív než se jí to povede začne jí líbat, i když se snaží obličej odvrátit. cítí na jazyku vlastní krev a kousku jejího já se to líbí, zatlačí ho do pozadí, chce být naštvaná za tohle musí být naštvaná. položí mu ruce na hruď a chce ho od sebe odstrčit+ Pusť mě! +zopakuje, když se konečně může nadechnout. v očích se jí leskne vztek, vzdor i zklamání+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion