Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 12:16 am

+Pokusí se sto stáhnout, ale je defakto ozdě protože jedno vejce ve vodě vybuchne a ještě nedovařený bílek a žloutek se otvorem vyvalí ven, za chvilku ho následuje další+ Co to sakra...! +je vidět že vživotě nevařil ani ty vejce, protože jinak by věděl že se musí ve špičce naklepnout aby nepraskli+ Asi to budeš mít i z vodou +přitáhne sporák+ Je někde ve sklepě +ukáže palcem k zemi+ Davej +ještě si ukousne. Na upíra se hodně láduje kde čím+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 12:25 am

+při sledování jak Spike vaří vejce a ještě přitom jak se zatváří když mu prasknou to nevydrží a začne se smát div neslitne z linky+ Myslim, že máš po vejicích, lásko. +směje se, očividně jí to náramně pobavilo, musí odložit housku se slaninou, aby jí neupadla nebo se jí neudusila, takhle se nesmála hodně dlouho+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 12:30 am

+Zamračí se na ni jako tisíc čertů+ To je pěkný lásko +řekne kisele+ Od teď máš zákaz šahání na moje vejce +našpulí uraženě rty a pohodí hlavou. Vajíčka v hrnci zatím všechny popukala a obsah se vylil do hrnce, takže teď skoro vařen plave u hladiny+ Když už smě u těch vajec... nač potřebuješ kondom? +mrkne na ni koutkem oka+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 12:37 am

+trošku se uklidní+ Ale no tak lásko... +seskočí opatrně z linky, přejde k němu a zezadu okolo něj obtočí ruce+ Přeci bys mi nezakázal pečovat o tvá... vejce. +vybuchla by opět smíchy, ale naštěstí se umí v těch správných chvílích více méně ovládnout, takže se jen usmívá, zarazí se při jeho otázce+ Příště by to chtělo je trošku naťuknout a nedávat je na tak velkej planem. +radí mu doufajíc že jeho otázku zamluví+ Nejspíš už budou hotový.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 12:46 am

+Sundá vejce ze sporáku, vytáhne cedník a začne to cedit do dřezu+ Já si klidně na svoje vejce můžu najít někoho jinýho kdo se o ně bude starat, když ty si ho hledáš pro svou +koukne jí do klína+ kočičku +vybere nějaký přijatelný název, aby Neferet neurazil. Sleje vejce a kydne to na talíř+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 12:55 am

+odstoupí zase zpět k lince a úsměv jí při jeho slovech zmrzne na rtech+ Cože? +chvilku nechápe než se stačí naštvat+ O čem to zase zatraceně mluvíš? +rozčileně se na něj mračí+ Jestli si chceš někoho najít - fajn. +zavrčí+ Ale měl by si si dát pozor aby si o ty vejce nepřišel a nebo o tu slepičku... někdo by jí mohl zakroutit krčkem. +nezatváří se vůbec hezky+ Ale já si nikoho nehledam. +tenhle fakt, tedy to že si Spike myslí, že hledá jí asi pobouřil nejvíc+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 1:06 am

+Zamračí se. Oceňuje to jaké pěkné metafori používá, ale je moc rozčilený na to aby si hrál+ Ne? Tak proč sebou nosíš kondom? +složí si ruce na prsou. Vypadá trochu legračně vzhledem k tomu že je do půl těla nahý, ale alespoň vyniknou jeho napnuté svaly+ Protože já ani Angel ho nemusíme používat. Sakra +rozhodí rukama+ bych ani nevěděl jak ho nasadit!
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 1:16 am

A proč bych ho sebou jako neměla nosit? +zeptá se nakvašeně a založí si ruku v bok+ Zatraceně... +zakleje když vidí jeho postoj+ ... tak jsem ho před čtvrt rokem zapoměla vyndat. Vono většinou normální ženská, co je sama, nějaký kondomy má. +zavrčí+ Třeba by ses to měl naučit. +zní to dosti úštěpačně+ A ty nemáš právo se mi hrabat v kabátě. +přejde do protiútoku, když už je naštvaná+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 1:24 am

A proč si ho tam vůbec měla? +asi mu jeho namyšlenost namluvila že Neferet čekala jen a jen na něj, no a možná taky trochu na Angela, ale to by nepřiznal ani sobě+ Proč bych měl? +ušklíbne se+ Dávno už vímk že to proroctví je stejně jen vylhaná fraška +stále se tváří zarputile+ Já mám takoví práva lásko, jaký si sám vezmu +odpoví ledově klidně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 1:32 am

Proč jsem ho tam měla? +zeptá se nevěřcně+ Tak se na to podíváme. +promne si bradu+ K čemu se asi tak kondom používá? Oh... už to mam. Co třeba k pohlavnímu styku dvou lidí? +navrhne a zní to dost úštěpačně+ Třeba proto, aby si byl zas o něco chytřejší. +úštěpačnost jí stále neopouští stejně jako to, že je nehorázně naštvaná, že nemá zájem se zabývat nějakým proroctvím a už vůbec nemá chuť mu vysvětlovat, že by s ním taky mohla otěhotnět teoreticky+ Možná by sis měl dávat pozor kam šaháš, aby ti ty ruce někdo neurazil. +donutí se mu odpovědět stejně ledovým klidným hlasem+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion