Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » čtv říj 21, 2010 10:50 pm

Před chvílí bylo asi před dvěma hodinama +řekne a vtančí sní do kuchyně, kde jí posadí na linku, protože stůl a židle jim tu chybý+ Tak co si dáš? +trochu bezradně se rozhlíží+ Vařit teda jeko neumím lásko, na to je tu ženuška +pohodí hlavou ke dveřím aby bylo jasné že myslí Angela+ Ale udělám ti čaj +navrhn a hned se vrhne na varnou konvici, protože čaj je asi to jediné co umí uvařit+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 10:56 pm

To mě teď budete krmit každý dvě hodiny? +zasměje se a pohodlně se na lince usadí+ Náhodou ta slanina byla vynikající. +usměje se+ Kdyžtak nad tím přemýšlím, tak jsem mu ještě nepoděkovala. +přemýšlivě si naoko promne bradu a vypadá to, že nad tím "poděkováním" přemýšlí, ale hlavně chce pozlobit trošku Spikea, jelikož se jí vesele leskne v očích+ Jasně čaj. Ten si dam ráda. +usměje se na něj+ A nějak jogurt nemáte? +zeptá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv říj 21, 2010 11:11 pm

No lidi potřebujou hodně jíst +podotkne+ Teda já sem nikdy moc nejed, měl sem totiž hromadu duševní práce +poklepe si prstem na hlavu+ Kurva proč furt chceš žrát jen jogurty? +zamračí se na ni+ Jo, já je mám smíchaný s krví taky rád, ale žrát je furt bych nechtěl +jako správnej angličan vytáhne konvici, nasipe do ní čaj a přikryje sítkovím výčkem+ To snad držíš dietu? +sjede jí hodnotícím pohledem+ Jestli jo, tak bys toho měla nechat, protože seš už hubená dost +zaleje vařící vodou čaj v konvici+ Cukr? Mlíko?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 11:19 pm

No to sice musej, ale snad to neni až tak často. +usměje se+ Většinou jim až když mam hlad. +pokrčí rameny+ Jakou zas dietu? +zašklebí se+ To tedy nedržim, ale jogurty jsou to jediný co jsem tady vyjma dnešní snídaně viděla a můžu sníst. +zamručí+ Cukr, hodně cukru. +pokývá lehce hlavou+ Tak co jinýho vyjma jogurtů tu máte? +zeptá se+ Zbyla třeba slanina a houska by k tomu byla ideální. +vykouzlí úsměv+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv říj 21, 2010 11:27 pm

To si stačí dojít nakoupit +poučí jí jakoby byla neadrtálec+ Samobsluha je rovnou na rohu ulice, dokonce se do ní dostaneš i z kanálů. A o prachy stačí říct +pokplepe si na kapsu kalhot+ nebo to štípni a řkeni aby si to šli srovna ke mě nebo k Angelovi +naleje jí do hrnuku čaj a zašklebí se+ Tady to máš +postrčí jí hrnek po lince a zaním i cukřenku+ Jo, slanina určitě ještě zbyla, možná bych moh dát vařit i vejce +uvažuje nahlas. Vytáhne z ledinice balíček slaniny a s chlebníku pytlík housek. Postrčí jí i to+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 11:37 pm

Nikdy si neříkám o peníze. +zamručí, natáhne se k cukřence a osladí si čajíček, aby byl nádherně sladkej+ Díky. +rozbalí si slaninku a vyndá housku z pytlíku+ Jestli se ti do nich chce. +usměje se na něj a nandá si na housku pořádně slaniny, nejdřív si vezme samotnou slaninu, ale nakonec se pustí s chutí i do housky+ Tak já pak zajdu na nákup. +řekne nakonec, když spolkne první sousto+ Říkals na rohu? +mávne neurčitě rukou+ Asi tam nebudete chtít něco vzít? Nebo někde jinde, když už budu venku?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv říj 21, 2010 11:49 pm

Tak si to zaplať z vlastního +pokrčí rameny, je mu to jedno, vlastně naopak, když bude platit ona bude to pro něj výhodnější+ Natvrdo, nebo mám skusit naměko? +ptá se, o smažení ani neuvažuje, to by mu jistě vzplanulo+ Hlavně toho netahej moc, aby siss zas něco neudělal s kotníkem +podotkne starostlivě+ Mě přines kdyžtak lahev vodky, nebo tak něco a bručoun si dá čokoládu. Jestli ho teda chceš potěšit +zašklebí se, aby bylo jasná že on by ho jen tak nepotěšoval+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 11:56 pm

Klidně natvrdo. +uculí se, kdo ví na co zase myslí, samozřejmě že na vajíčka... od slepic+ Neboj se. Koupim jenom tolik kolik unesu. +slíbí mu, i když kecá, určitě si trošku bude muset vypomoct magií, ale kdo by to rozkecával+ Dobře... +přikývne a ukousne+ Vodku a čokoládu. +zamumlá+ Dáš si? +nabídne mu, jestli si taky nechce ukousnout+ Do kolika tam maj otevříno?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 22, 2010 12:04 am

+Blíske po ní pohledem, moc dobře její narážku pochopil+ Chceš to tvrdym natvrdo? +plesken jí obracečkou do kousku zadku na kterém nesedí+ Tak se brzo uzdrav +dodá už vážně a dělá že nic neřekl+ Ham! +ukousne si kousek housky+ To je non-stop lásko +zahuhlá s plnou pusou. Nalije do hrnce vodu a hodí tam tři vejce, potom to dá na velkej plamen na sporák+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 22, 2010 12:12 am

Hej! +ohradí se proti tomu jak jí ubližuje a když se nekouká vyplázne na něj jazyk jak malá, strčí mu housku do pusy, aby si ukousl a pak si ukousne sama+ Hmn... +zamručí a předstírá jak je zaujatá houskou+ Trochu to stáhni. +doporučí mu+ Aby ti neutekli. +uculí se na něj, hodí nožku přes nožku a napije se čaje, je sice hodně horkej, ale asi jí to moc nevadí+ Ještě? +natáhne k němu ruku s houskou+ Kde mam vlastně kabát?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion