Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 3:29 pm

Jako by vás těch pár kilo tížilo. +zamumlá+ Tak jo, tak jo. +zarazí ho+ Budu chodit po svých. +protočí oči+ Ale slyšel Memory. Dneska ho ještě nemam moc zatěžovat. +poťouchle se usměje a přitulí se k němu blíž a olíbne mu krk, jednou, dvakrát...., prostě neodolá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 20, 2010 3:45 pm

+Jen co se její rty dotknou jeho krku protočí oči k neby+ Já to říkal.... prej jen maztit +pochechtává se. Miluje když ho líbý na krk, protože ten má extra xitliví na dotek, takže se taky povzdechne+ S tímhle se odsud nikdy nevyhrabeš +vyhrožuje se smíchem v hlase. Rukama jí začne putovat po těle, vklouzne pdo košili a haldí její holá záda.+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 3:58 pm

Vždyť nic nedělám. +zamumlá a rty hledá nejcitlivější místečko na krku+ A kdo říkal, že se odsud chci vyhrabat? +zeptá se se smíchem+ Ovšem jestli si přeješ něco jiného. +odtáhne názorně od jeho krku, ale téměř okamžitě se k olíbávání vrátí+ Co bys chtěl Spikeu? +začne mu prsty lehce přejíždět po bocích+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 20, 2010 9:21 pm

Každej musí jednou ven. Já určitě abych si došel pro cigára a chlast +ujistí jí že on tu rozhodně nezůstana navždycky zavřený. Začne tiše vrnět jak je mu její laskání přijemné+ Toho by bylo hodně lásko +zavrní-Zajede rukou do jejích kalhot na pevný zadeček+ Tohle rozhodně neni jan mazlení pudlíčku +upozorní jí skoro vyčítavím hlasem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 9:26 pm

Neřekla jsem, že vůbec nevystrčim nos. Jen, že ho nevystčim teď. +upřesní+ A třeba příklad by nebyl? +navrhne mezi polibky na krk+ Ne? +zvedne hlavu+ A co to je? +zeptá se naprosto nevinně s úsměvem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 20, 2010 11:28 pm

+Přesune svoje ruce dopředu mezi jejich těla, kde začne rozepínat její poklopec u kalhot jakoby to během rozhovoru byla ta nejpřirozenejší věc+ Mohl bych například těmi elegantními pouty přivázat k postýlce +vyprává když jí stahuje kalhoty kousek z boků jak jen to v její pozici jde+ a potom bych si hrál se svíčkami +zableskne zubi v úsměvu+ Tohle je lásko totiž od tebe mučení +hladí jí po odhalené kůži včetně té co je pokratý chluopky+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 11:34 pm

+snaží se ignorovat jeho počínání s jejími kalhotami+ Se svíčkami? +podezřívavě se na něj podívá+ Pokud bys mě nepopálil, tak bych o tom mohla... uvažovat. +dokončí větu smyslným zašeptáním, holt má holka najednou dobrou náladu a chuť si hrát a učit se novému+ Mučení? +naoko nevěřícně vyvalí oči, ale unikne jí spokojené zamručení, když jí tak hladí+ To tedy nevim o čem mluvíš, jelikož já nikoho nemučím. +brání se s úsměvem a navzdory svým slovům se v jeho klíně zavrtí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 20, 2010 11:41 pm

+Tiše zasténá+ Jo se svíčkama +zamumlá přesouvaje svo pozornost k tomu aby jí sundal košili+ Popálil? +zeptá se, vypadá to že otom uvažuje, ale ne tak že by ho to zaujalo jí tak moc ublíži, nýbrž spíše proto že neví jak by na hrátky z voskem reagovala její kůže+ Myslím lásko že takoví věci dělaj i lid, takže bych ti neměl ublížit +otom co lidi dělají v posteli toho moc neví, málo kdy z nějakým spí. Sundá jí košili z ramen a hodí někam stranou+ Když budeš takhle provokovat, tak pak já dubu mučit tebe +přitáhne si jí blíž+ Dokážu tě držet jen kousíček od vrcholu tak dlouho až tě to bude polet +slibuje jí šeptem do ucha+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 11:50 pm

Hmn.... +uvažuje o tom+ Vem to čert. +zamumlá nakonec+ Dělej co umíš. +zašeptá mu svůdně do ucha a líbne na krk+ Jen by sis mě měl přivázat dřív než si to rozmyslím a uteču. +krátce hravě se zasměje v očích jí hrají plamínky, zatváří se stylem "já a provokovat? to není možné", srdce jí pomalu začíná tlouct rychleji než by normálně mělo+ Přeci bys mi něco takového neudělal. +zašeptá a opět se skloní k jeho krku hledajíc alespon trošku převahy+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv říj 21, 2010 10:35 pm

+Rozesměje se+ To viš že bych udělala lásko +má na tváří zlí úšklebek+ Nebo bych tě moh přivést k vrcholu tolikrát že bys prosila abych přestal +vrní jí trochu vrčivě do ucha. Zní v tom i něco výhružného, nebezpečného, zvířecího. Prudce jí obrátí pdosebe, vlípne jí plaskaví polibek na rty a sklouzne s postele. Pohybuje se o něco rychleji než člověk. Snedno jí zvedne do náručí+ Rád ti to jednou předvedu lásko. I se svíčkama si pohrajem, ale pořád si zraněná +začne sní tančit po pokoji, točit se, směřujíc ke dveřím+ Teď tě nakrmíme, ale dole v kuchyni +jen co vyjdou ze dveří postaví ji na zem+ Ke schodům dojdi sama lásko, pak tě zas vezmu do náručí +celou cestu chodbou jí podpírá, když přijdou ke schodům tak jí zase vezme do náručí+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion