+musí se usmívat když ju tak vidí+ taaaaak.... tradáááá! +vytáhne z košíku jedno koťátko Ocelota Velkého - je zatím takový malušenký - prostě jako kotě a dá ho Syr na klín... pak vytáhne druhýho a dá ho na klín sobě+ uuž!!! +a koťátka zmateně koukají a tváří se milounce+ tak co, líbí? (kdyžtak tady si o něm něco načti http://cs.wikipedia.org/wiki/Ocelot_velk%C3%BD)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -
°překvapeně otevře oči a dívá se přímo do té milunké tvářičky° Yohi, ti sou nádherní °začne je dlachmat a mazlit se s nima a koťata ju sem tam hravě škrábnou° Malá bude nadšená a Charlie taky. A co jsou? Kluci nebo holky? ať vím jaké jim dat ména, teda jestli už pojmenovaní nejsou ... °furt se culí a kočičky se pomalu začínají rozlézat a prozkoumávat své nové teritorium°
jsou to oba kluci.. ještě o kus vyrostou, teda doufám a... asi ti poškrábou nábytek +směje se+ a pojmenovaní taky nejsou, tak jim nějaký pěkný ména vymysli +a koťátka se prohánijou po obyváku, pak jedno vyskočí na stolek a mňoukne na Syr no a to druhý se začne opičit, tak vyskočí za ním+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -
Že poškrábou nábytek nevadí, jsem přece čarodějka, tak to lehce opravím. °Vezme si to kotě co na ni mnouklo° Ty budeš... °důležitě se zamyslí° MOON °pohladí ho, a podívá se na to druhé kotě° a ty SUN tak a máme to. °a zas je oba pustí a oni se prohánijou po pokoji° Naše dohoda stále platí? Sem nevěděla že v tom útulku máte tak nádherný zvířata. Asi ještě pošlu Charlieho, aby si tam nějaké další vybral. Draci mu jaksi chybí. °usměje se° Zlati nemáš hlad? Zrovna peču lasagne, doufám že mně neodmítneš...
To jsou ale pěkný ména! To víš, od té doby co do toho útulku chodím... to tam vypadá jinak. Jinak by tyhle berušky musely jít do zoo...No jasně že naše dohoda platí +směje se+ však se někdy zastav ke mě do Francie aji s masíkem, zvířata budou rády že budu mít návštěvu. Alee.. prvně mi dej vědět na Mýtinku... abych byla doma +jedno kotě skočí na sedačku a obě holky normálně přeběhne a zase seskočí+ to jsou turbokoťata! +směje se+ Tak lasagne říkáš +olízne se+ ty jsem nejedla ani nepamatuju!
Jasně, že ti dám vědět. Bych se bála, že jen co ti vlezu na pozemky, už by mě sežrala ta tvoje zvířena. To víš s tunama masa sebou, bych se mezi tím ztratila. °jenom se směje co koťata vyvádí° Tak poď, tahne ji do kuchyně...