Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » pon říj 18, 2010 1:22 am

Mem: +Jen tak na ni mávne rukou, slušné vychování hold není jeho doménou. Memory může být ráda že si vůbec jejího odchodu všiml+

Nef: Heh! +zaheká jakoby ho praštila kovovou tyčí. Je to děsný hypochondr a to přitom zvládá pobíhat s křížem v ruce+ Já můžu, sem tvůj milenec +pžipomene jí dál očumuje její vnady+ Se ti nesměju lásko... většinou... No dobře +protoči oči v sloup+ Směju se ti skroo furt, ale je to tvoje vina, když seš tak roztomilá.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » pon říj 18, 2010 1:27 am

Nef: "Beriem ťa za slovo." usmeje sa, aj keď je jej asi jasné, že pravdepodobne kecá. Keď si Spike vlezie k Nef do postele, radšej sa už na podrobnosti o tom pozeraní nepýta. Rýchlo sa pakuje preč...

Angel: Prekvapí ju, že s ňou chce hovoriť osamote a pri jeho slovách, že ide o vízie, sa zamračí. Nie je totiž k odhaleniu ich pôvodu o nič bližšie, než sú muklovia ku stretnutiu s mimozemšťanmi. Vezme si však všetky svoje veci a poberie sa za ním.

(jj, lepšie to bude až zajtra, ale pravdepodobne až okolo desiatej večer, dúfam, že to nevadí. Želám dobrú noc)

(Spike: Memory si toho nesmierne cení ;) :P )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon říj 18, 2010 1:30 am

Taky nevim co se ti na nich líbí. +mrkne dolu na svá prsa+ Jsou samá modřina. +trošku nakrčí nos, zvedne hlavu a pozvedne přitom i obočí+ Já že sem roztomilá. +tohle ještě nikdy o sobě neslyšela+ Od kdy? +lehce se nad tím podivý+ Ale proč se mi kvůli tomu směješ? +zní to hraně neštastně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 18, 2010 8:45 am

Modřina nebo ne, stejně sou hezký +vykouzlí zářiví sexi úsměv jaký umí jen on+ Pokud já vim tak odvždycky. Děláš hromadu roztomilích věcí. Jako naštvané krčení nosu. Špulení rtů nebo vztekání se +asi je jeden z mála muží kterému se líbí vzteklá ženská+ Nesměju se ti proto že by to bylo něco špatnýho +vysvětluje netrpělivě+ ale protože je to... prostě k smíchu. To sou zase dotazy +s očima pozvednutýma k neby zakroutí hlavou+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 18, 2010 12:22 pm

+s úsměvem nad tím zakroutí hlavou, našpulí rty, jak se zamyslí nad svojí roztomilostí a podezřívavě si ho měří+ Já se nikdy nevzte... +zarazí se a trošku se zamračí+ Tak jo... někdy... trošku... +dokončí větu neurčitým mručením, když si přizná, že se skutečně někdy vzteká+ Hmn... +zamručí a začne se lísat tváři k jeho hrudi, jelikož se jí plete košile, tak mu jí jednoduše rozepne, rozhrne a přilísá se mu k nahé hrudi, to už mručí spokojeně+ Taky umíš hezky špolut rty. +zamumlá a mrkne na něj nahoru+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 20, 2010 12:31 pm

Trošičku? +odfrkne si. Má dojem že se spíše vzteká hodně, potom se taky uráží a tváří ukřivděně, ale to už jí neřekne+ Já rozhodně rty nešpulím a když tak určitě ne hezky, nýbrž strašlivě nebezpečně +hezky a roztomile uraženě našpulí rty+ Víš lásko že si právě skoro vstala ze smrtelné postele? +zeptá se když se k němu tak podezřele lísá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 12:40 pm

+usměje se, když tak hezky špulí rty+ To je velice nebezepečný. +přikývne téměř vážně a natáhne se, aby ho mohla na roztomile našpulené rty líbnout+ Ze smrtelné postele? +zvedne obočí, narovná se a zdá se, že nad tím chvilku uvažuje, než se vyhoupne a rozkročmose mu posadí na stehna+ Ty toho naděláš.... Už jsem vypadala mnohem hůř. +zamručí, obtočí mu ruce kolem nahého pasu a přitulí se, hlavu si mu položí na rameno+ Se jenom tulim. +zamumlá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 20, 2010 2:54 pm

+Položí jí ruce kolem boků. Pohladí ji po vyklenutých zádech a bradu si uloží na její hlavu+ Jo, ale všichni víme jak takoví tulení dopadá +podotkne se smíchem v hlase+ Co dělaj rány? +zeptá se starostlivě+ Už myslíš že se dokážeš postavit na kotník? +ano, musí si přiznat že muset jí všude nosit je obtěžující+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 3:04 pm

Hmn... +zamručí jen a zavrtí se+ No... +vezme ho za ruku a položí si jeho prsty tam, kde měla ránu na hlavě+ Ta na hlavě je pryč. +řekne zcela zbytečně jelikož Spike nahmatá jen neporušenou kůži, tedy až na tu starší ránu+ A ani se mi už netočí. +pousměje se+ Nooo já nevim. Měla bych? +zavrní, jí osobně se líbí, když jí nosej na rukách+ Ale asi jo. Bych to nejdřív musela vyskusit.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 20, 2010 3:19 pm

+Prohmatává jí temeno hlavy, i když je to vlastně zbytečné. Jen se jí rád probírá ve vlasech+ Jen že vážíš pěkných pár kilo, takže se proneseš když tě musíme všude tahat +odpoví s naprostou čirou upřímností, kterou by si sice mohl odpusti, ale nechce se mu+ A navíc musíš ten kotník trochu zatěžovat, aby se správěně zahojil. Nepoužívanej sva krní +připomene jí+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion