Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » ned říj 17, 2010 1:25 am

Mem: Jiných důvodů? +je holka moc zvědavá, zamručí, když jí řekne, že jdou tedy na to+ Ehmn... +je to tlumené vzdechnutí ve chvíli, kdy jí zahýbe kotníkem+ Jo... +přikývne+ ... trochu. +dodá, aby si nemyslela, že jí to bolí tak, aby jí noha upadla+

Angel, Spike: +Angela, který se schoval ve stínu nechá být, docela jí vyhovuje, že nemá tolik řečí jako Spike, ke kterému vzápětí stočí pohled+ Vyber sí... +zamumlá+ Ale dej si pozor, abych se nezměnila v traktor já a nepřeválcovala tebe. +nevinně se na něj uculí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned říj 17, 2010 9:49 pm

Nef: Len zakrúti hlavou, že to nestojí za reč. "Hmmm..." zahmká si sama pre seba, keď Nef povie, že ju to bolí. "Tuším to máš zlomené." vytiahne prútik a diagnostickým kúzlom jej nožku kontroluje. "Máš ešte nejaké iné zranenia?" opýta sa akoby len tak mimochodom, ale aj keď svoju pozornosť venuje tomu, čo robí, pozorne (vrámci jej momentálnych možností) ju počúva.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned říj 17, 2010 9:57 pm

Zlomený? +nedůvěřivě koukne na kotník+ To mi ještě chybělo. +zamumlá nakonec+ No... +chvilku přemýšlí, jestli říct pravdu nebo ne, ale když už tu Mem je, tak se rozhodne říct pravdu+ Mam ještě malou ránu na hlavě a trošičku se mi točí. +přizná se+ Plus ještě hromada modřin, hlavně na hrudi. +mírně se zamračí, když si uvědomí, že modřiny nemá jenom na hrudi, koutkem oka mrkne na svoje zápěstí, kde se ji každém skví modřiny, jak jí Spike pevně držel, vypadají několik dní staře, i když tak staré nejsou, těkne pohledem jinam a založí si ruce na prsou, schovávajíc tak ruce téměř pod pažemi+ To je snad všechno. Tedy o ničem jinym si nejsem vědomá.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 17, 2010 10:03 pm

Ty lásko +natáhne se pro krabičku cigaret+ mi těžko můžeš ublížit... fyzicky +jednu si vytáhne a zapálí svým stříbrným zapalovačem+ Na to si moc slabá a stejně tě vždycky přeperu, když se snažíš zdrhnout +vesele se zašlebí+ Já si myslel že to je zlomený +podotkne, jakoby bylo nutné k dalšímu léčení aby souhlasil s Memory+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » ned říj 17, 2010 10:09 pm

"Na hrudi?" prudko zdvihne hlavu a prebodne ju skúmavým, trochu zamračeným pohľadom. To, že Nef schováva ruky si zatiaľ nevšimne, no aj tak sa jej to prestáva pozdávať. "Najskôr ti prezriem tú hlavu." Posunie sa k nej bližšie a začne sa jej opatrne prehrabovať vlasmi. "Kde presne máš tú ranu?" opýta sa, ale takmer vzápätí narazí na krv a tiež na ranu, ktorá teda rozhodne nie je malá. "Tak toto teda rozhodne malá rana nie je." povie takmer neveriacky, zohne sa po svoju tašku a vyberie odtiaľ roztok na čistenie a zaceľovanie rán a tiež druhý, na otras mozgu. "Ten kotník máš zlomený." povie, keď otvorí prvý flakónik.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned říj 17, 2010 10:21 pm

Mem: Spadla jsem ze schodů. +připomene, jako by to říkalo vše, i když vlastně asi říká, posadí se a skloní hlavu, aby měla Mem lepší přístup k ráně+ Mě nepřipadalo, že je nějak extra velká. +zamumlá s pokrčením ramen+ Sakra... +zakleje na zjištění, že ten kotník má zlomený+ Můžeš mi ho dát dohromady hned nebo to bude nějakou dobu trvat? +zajímá se a doufá, že si druhé téměř zahojené rány nevšimne+

Spike: +zašklebí se na něj+ Já nezdrham. Jen takticky měnim pozice. +připomene mu, že ona rozhodně nezdrhá+ Ještě že si neřekl, že si to věděl. +zašklebí se na něj+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 17, 2010 10:28 pm

+Pokuřuje a šklebí se na Nefere+ Copak bych si troufnul lásko říkat ti to? +pozvedne bočí+ vždyť bys nám zas chtěla vzít do zaječích +přiblíží se k Memory zezadu, nakloní se jí přes rameno+ Už sme jí to vyčistili a umyli jí vlasy +řekne přičemž jí vyfoukne kouř ze strany do obličeje+
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » ned říj 17, 2010 10:45 pm

Spike: "Nepochybujem o tom, že ste boli dôslední, ale radšej si všetko robím sama, predovšetkým, ak ide o mojich pacientov." Zamračí sa naňho, keď sa odrazu ocitne v oblaku dymu. "Mohli by ste o pár krokov zas ustúpiť? Na sústredenie potrebujem trochu priestoru."

Nef: "Áno, to si hvorila. Trochu to štípne." naleje jej na ranu elixír. Rana trochu zasičí a hneď sa začne zatvárať. "Len mi celkom nie je jasné, ako si padala zo schodov, keď máš modriny aj na hrudi." je totiž presvedčená o tom, že keď človek padá, brucho a hruď si automaticky chráni. "Toto vypi. Máš pravdepodobne otras mozgu. Pomôže ti to." podá jej druhý flakónik. "Pozriem sa na tie modriny." povie to skôr ako oznámenie, než prosbu. "Ten kotník ti môžem dať do poriadku hneď. Nie je to komplikovaná zlomenina." dodá a začne jej rozopínať košeľu. S Angelovou a Spikovou prítomnosťou si neláme hlavu. Predpokladá, že už Nef bez košele videli.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned říj 17, 2010 10:56 pm

Spike: Já nechtěla vzít do zaječích. +odporuje marně+ Jen jsem dostala chuť na koblihu. +v očích jí vesele zajiskří, když se na něj opět zašklebí, musí si lehce zkousnout ret, aby se nerozesmála, když Mem požádá Spikea aby si šel kouřit dál, to ona sama nějak neumí+

Mem: +nespokojeně zamručí, když jí v ráně zaštípe, ale není to tak hrozné, aby si nějak jinak nahlas stěžovala, mimo to, jí to přinese určitou úlevu+ To mě taky ne. +přizná se+ Jak jsem řekla, pamatuju si jen, jak už ležim na zemi. Z pádu nevim nic. +pokrčí opět rameny, tentokrát spíš tak trošku omluvně, vezme si od ní flakonek a chvilku ho si ho prohlíží+ Doufam, že to bude aspoň chutnat dobře. +pousměje se, flakonek odzátkuje a vyklopí do sebe jeho obsah, polkne a zašklebí se+ No tohle... +zamrmlá potichoučku, lehne si a pomáhá Mem s rozepínáním košile+ To by bylo skvělé. +usměje se na ni, při zjištění, že konečně bude moct chodit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 17, 2010 10:59 pm

Mem: +Znechuseně obrátí oči v sloup+ No jo pořád lásko... +zabrblá, ale ustoupí dozadu jak ho požádala. Je trochu uražený a dotčený že se k němu tak chová+

Neferet: Jo tak koblihu? +nevěřží jí ani slova+ Já myslel spíše že si celá posraná z doktorky, tak si zdrhala +nebaví ho stát, tak obejde Memory a sedne si z druhé strany na postel. Tak má skvělí výhled na to co Memory jeho hnědovlásce dělá+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion