Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 14, 2010 1:14 pm

měl jsi tam dobrý rozhled, co, Chardonneret..*usměje se a koukne na Man* nervózní?*usměje se a spustí ruce dolů, aby se konečně zbavil mokré látky..košile vzápětí skončí před "bazenovanou"* exactement, taky jsem to cítil...*rozhlídne se kolem, na vteřinku se zastaví pohledem na Asherovi a v očích mu zajiskří*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv říj 14, 2010 11:07 pm

Co? Koukne na ně, dokonce vypadá fakt nechápavě. Co zase já? Zatváří se jak kdyby mu všichni ubližovali. Ty v tomhle jezeře chováš i ryby, mon ami? Pozvedne obočí a s naprosto vážným výrazme zakroutí hlavou.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 14, 2010 11:13 pm

jenom někdy...a výhradně zlaté..*usměje se*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 14, 2010 11:15 pm

*otočí se a musí se uculit, jak se tak tváří* ty vůbec nic, hodný upírek, viď...*natáhne k němu ruku* a vůbec, nemyslíte, že koupat se v kalhotách je nepraktické?*zablýskne ji v očích*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » čtv říj 14, 2010 11:29 pm

Ovšem, já jsem vždycky ten hodný. Uculí se. No tak to potom jo. Pokýve hlavou, jakože to je teda v pořádku. Když jsou zlaté. No, upřímně je to nejen nepraktické, ale i docela....nepříjemné. Ale zkoušela sis ze sebe někdy sundávat mokré kožené kalhoty? Zakroutí bezmocně hlavou. Je to skoro jako svlékat se z kůže. Ušklíbne se.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 14, 2010 11:39 pm

tak nepříjemné? s tím bude třeba něco udělat...*zatváří se soustrastně* něco jako krví přilepené hedvábí?*zamrká a přisune se k němu blíž a šeptne* a chceš s tím pomoct?*sjede mu prstem po hrudníku až na břicho a zaháčí ukazováček za pas kalhot*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 14, 2010 11:41 pm

*jen přikývne* navíc, zkus to, když v té vodě pořád jsi...*přisadí si*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv říj 14, 2010 11:51 pm

Koukne s úsměvem na J-C. Jo, to je ještě horší. Utopení je prakticky nevyhnutelné. Uculí se. Jo něco na ten způsob. Ušklíbne se. Zvědavě její prstík pozoruje, pak k ní zvedne pohled svých ledově modrých očí. Budu ti velmi vděčný. Zašeptá a rty mu zvlní jeho typický zhýralý úsměv.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát říj 15, 2010 12:17 am

tak velmi vděčný,...*usměje se a nakloní se těsně k němu* nelekni se, možná to trochu zašimrá...*šeptne a snaží se neculit, sevře ruku na jeho břiše kolem kůže..v dalším okamžiku mu její magie přeběhne po kůži..nic dalšího se zdánlivě neděje, jen kožené kalhoty se objeví u umyvadla* hm..lepší?*přejede mu rukou po stehně pod vodou a pak se otočí na J-C, který je pozoruje usazený na protějším (břehu:)) konci vany a kývne na něj, aby se přisunul blíž..když na ni jen koukne, že on se nehodlá někam sunout a naopak se na ni vyzývavě podívá, tak se jen usměje* jak chceš..jestli přiberu něco navíc, tak promiň.. *natáhne k němu ruku a zdánlivě naprázdno škubne..v sevřené pěsti se jí objeví látka kalhot, které pošle přes okraj vany na zem*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát říj 15, 2010 12:20 am

*jen je pozoruje, opřený zády o mramor, paže opřené o okraj..*pojď ty sem, lištičko...*pak jen překvapeně mrkne a chce něco dodat, ale to už je bez kalhot...* mon dieu..to mi nedělej...* strne, jestli přišel jen o kalhoty a pak vydechne úlevně* rád bych ještě zůstal chvíli úplný...
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku