Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » čtv říj 14, 2010 9:08 pm

+Ušklíbá se tak jak to umí jen on+ Budeš se muset vzdát lásko +ďábelsky se zašklebí+ nebotě začnu lochtat a budeš nadobro ztracená +výhružně zahábe prsty kousek od jejího těla. Veskutečnosti by jí ale nelochtal, protože má pohmožděná žebra+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 14, 2010 9:15 pm

+úsměv jí naoko zmizí z tváře, ale v očích se jí vesele blýská+ To ne... +zakňourá+ Co za to, kdybych se teoreticky vzdala? +asi se připravuje na vyjednávání, uvědomí si, že se Angel snaží zmizet a vůbec se jí nezamlouvá, že ho vyhnali+ Kam...kam jdeš? +nakloní se na stranu, aby viděla na Angela, zní to trošku smutně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv říj 14, 2010 9:20 pm

+Zarazí se. Útěk se mu nepovedl což se mu moc nezamlouví. Obrátí se na ni a křečovitě se usměje+ Nechtěl jsem vás rušit +zamumlá a střelí pohledem po Spikeovi který na něj zvědavě upírá modrá kukadla+ Víš... tohle +mávne k nim dvěma+ není zrovna můj šálek kávi +ošije se+ Já se neumím bavit... takhle +přizná se ztěžka+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv říj 14, 2010 9:24 pm

Mohl bych +pohladí jí po boku+ se stebou trochu pomazlit +otázkou je jestli to v Neferetině stavu je odměna nebo trest. Obrátí se na Angela zvědaví co odpoví+ Ty se neumíš bavit nijak, vyjma zabíjení nebo když se zhulíš +uchechtne se a provokativně vypne hruď, jakoby očekávala že za to dostane přes držku+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 14, 2010 9:29 pm

To zní lákavě. +zavrní a zavrtí se, modřiny jí už stejně tolik nebolí, tak je ochotná to alespon zkusit, potom stočí pozornost na Angela, podepře se na loktech a zadívá se na něj+ Oh... +překvapeně zamrká+ Tak proč si něco neřekl? +blbá otázka, ale neví co jiného by měla říct+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv říj 14, 2010 10:17 pm

+Tváří se nejistě, dost dobře si nedovede představit že by se najedou sebral a řekl jim aby toho nechala protože on sám se tak bavit neumí+ A co? +vrátí jí otázkou+ Zhulil jsem se za posledních deset let jen jednou +zavrčí na něj nevrle+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv říj 14, 2010 10:21 pm

+Sklouzne z Neferet a zase si sedne vedle ní+ To je sice možný, ale projednou stebou byla i sranda +prozradímu tentokrát se spíše milím úsměvem+ Sice si zabil pár démonu cos neměl... ale kdo je počítá +mávne rukou jako že je to přeci stejně jedno+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 14, 2010 10:31 pm

No já nevím... +vytáhne se do sedu a opře se opět o pelest+ Třeba, že si to máme nechat na jindy nebo prostě něco... +rozhodí lehce ruce+ Vždycky se bezeslova sebereš a zmizíš.... +nezní to jako víčitka, ale řekne to potichu a uhne pohledem, chvilku jen tak sedí, než si uvědomí, že má neodbytnou potřebu, ktero tak lidi občas mívají+ Ehmn.... +poposedne si a trošku zvedne ruku, aby na sebe upozornila a schová hlavu mezi rameny+ ... mam menší problém... +spíš zašeptá+ ... potřebovala bych do koupelny. +dokončí a střelí po nich krátký pohled, než opět uhne očima, pořád jí dělá problém jim oznamovat, že musí na záchod, kor, když ji nedovolí, aby si tam sama zašla+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv říj 14, 2010 10:56 pm

Tak to není +odporuje vzhledem k tomu že mu většinou věčnost rvá než se rozhodne jestli, jak a kudy uteče. Dokonce ani jemu chvilku nedochází co vlastně Neferet źvatlá. Přeci jen není zviklí na "lidké potřeby", ale pak se skoro praští do čela+ Vezmu tě tam, protože na ten kotník zaručeně ještě nedošlápneš +pokukuje po fialovém kloubu+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv říj 14, 2010 11:00 pm

Má pravdu není +ukáže na něj palcem a dívá se na Neferet+ On si útěky zásadně připravuje předem. Věř mi. Znám jeho bojovou strategii +uculí se směrem k Angelovi+ Co bys dělala v koupelně? Už ses dneska koukala nejmíň dvacetkrát. To není zdraví tolik mejdla a vody +mluví, dokud i jemu nedojde hlubší smysl jejího prohlášení+ Jooo táák! Ty potřebuješ na záchod! +pleskne se do čela+ Tak rpoč si to neřekla hend a rovnou +kroutí nad ní hlavou+ Já tu zatím vyvětrám
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion