Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř říj 13, 2010 11:21 pm

(šmarja, jestli mě něco zabije, tak ty tvoje průpovídky:D přátelský člověk:D)

Ušklíbne se. To jsem ráda, mohla bych si to totiž vzít osobně. Myslíte? Koukne na meče. A to do toho ani netahám kouzla. Zajiskří jí v očích a vzápětí má pocit, že se tam někde zjevil kůň a nakopl ji do břicha. Vyhekne a je ráda, že tak akutně nepotřebuje dýchat. Vzpamtuje se však mnohem rychleji, než obyčejný člověk, bleskurychle se narovná, zabodne jeden meč, těsně vedle jeho hlavy a téměř zároveň ho pěstí praští do břicha. A když se zlomí v pase, seznámí jeho obličej se svým kolem. Pak od něj odskočí a pozoruje ho s mírně nezúčastněným výrazem. Mečem v pravé ruce zlehka pošvihává.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » stř říj 13, 2010 11:33 pm

+Stačí jen cuknou hlavpou stranou před mečem, potom už mu něco vyrazí dech a následně i zub. Vyplivne vyražený špičák a zaním proud krve z dásně+ Sfakra! +vyžbleptne, protože se mu pusa plní krví. Sotva to stačí vyplivávat ven+ Tohle +narovná se. Sice mu to jde ztěžka, jelikož má dojem že žaludek se mu omotal kolem páteře, ale nehodlá se jen tak vzdávat+ bude dorůstat týdny +krev mu teče po bradě. Setře si jí rukou+ Hrajeme tvrdě? +přehodí si mež z ruky do ruky a pak ho pevně sevře v obou+ Meče zabodnuté do žaludku? +z jeho výrazu se těžko pozná jestli se tomu chce vyhnout nebo naopak jí k tomu ponouká+

(Oh děkuji! :* )
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř říj 13, 2010 11:41 pm

Pokrčí rameny. Malý zádrhel v komunikaci. Mohlo se říct, rovnou, že se může kopat. Přimhouří oči a protočí meč v ruce. U mě vždycky jen tvrdě. A její vcelku fuk, že to vyznělo lehce dvojsmyslně. Ale popravdě...nerada bych našemu podniku udělala špatnou reklamu...že tady likviduju zákazníky. Jinými slovy...nevím, jak jste na tom z regenrací. Takže orientačně. Jak dlouho vám dorůstá useknutá ruka? Zeptá se tónem, kterým se většinou mluví o růstu kytek, ne končetin.

(Rádo se stalo;) )

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 14, 2010 12:03 am

+Olízne si krev ze rtů+ Ruce nechte napokoji, ty mají celou řadu uplatnění +vrací jí její narážky na "tvrdé" zacházení+ ale žaludek je vám k dispozici +odvětí poklidně. Neřekne tedy za jak dlouho, nebo jestli vůbec mu doroste, takže Becca ví zase prd+ A co vy? +dotáže se. Už ho vcelku přestal bolet připraštěný žaludek, možná se už dokonce i odlepil od páteře, takže zaútočí a v dlouhém oblouku před jejím břichem. Jak kryje útok jeho meče jednoduše jí bez rozpaků vrazí loket do obličeje. Zase se stáhne, dávajíc jí prostor si přepočítat zuby+ Emancipace je hold emancipace +nepěkně se usměje+ Máte co jste chtěla drahé dámy...
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 14, 2010 12:15 am

Ušklíbne se. Snady si nemyslíte, že vám odpovím, když jste na mou otázku neodpověděl. Jeho loket v obličeji ji sice moc nepotěšil, ale zažila už horší věci. Zadívá se na něj a olízne si krev ze rtu. Zabodne meč do podlahy (což pak samozřejmě opraví:D) a chvíli se na něj dívá, jakoby ho viděla poprvé. Dojde na délku ruky před něj a je nějak podezřele klidná. Pomalu ho obchází a propaluje ho pohledem, na rtech mírně arogantní úsměv. Tak..rovnoprávnost stranou. Teď jsem v nevýhodě, ne? Demonstrativně zvedne ruce.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 14, 2010 12:41 am

+Opře špičku meče o zem a na jeho hlavici si složí ruce. Držet ho zvednutý dá práci. Stojí klidně, dokonce ani nepotáčí hlavu za Becou. Je to prostě dokonali flegmatik. Snad ho ale přeci jen překvapí že se vzdala meče a jemu ho nechala+ Teoreticky nejste člověk, tudíž ani žena +obrátí se k ní, jednu ruku pořád na chladném kovu+ To jste... ale opět jen teoreticky +pustí meč na zem až to třeskne. Teď je vlastně v nevýhodě on, protože bez meče se nebude moci bránit jejím zubům+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 14, 2010 11:54 am

Zamračí se, když prohlásí, že teoreticky není člověk. Na tohle jsem docela háklivá. Zavrčí temně. Pak pozvedne obočí, když i on pusít meč. Takže si chcete vyzkoušet i boj zblízka?

(tsss, Becca by v boji zoubky nikdy nepoužila:P nikdy neplete práci a jídlo dohromady:D jenom zábavu a jídlo:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 14, 2010 12:38 pm

+Položí si ruku na srdce a mírně se ukloní+ Nemyslel jsem to hanlivě. Já osobně proti nelidem všeho druhu nic nemám. Defakto +mírně se poueměje+ ani já sám v něčem nejsem lidský +zůstane stát poklidně, jen kývne+ Bokud by vás to neobtěžovalo +zřejmě mu to že jí pořádně nezranil jaksi nepomohlo v jeho náhlém přímalu dasismu+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 14, 2010 1:00 pm

Dobře, nic jsem neslyšela. Pousměje se. Proč ne, já proti tomu nic nemám. Není nad to, protáhnout si kosti a nechat si zlomit pár žeber, že? Ušklíbne se. Dávám vám přednost v prvním útoku. Prohlásí ještě a zůstane stát uprostřed místnosti, tváří se lehce znuděně. Kdyby se tvářila ještě o trochu víc, nejspíš si začne lakovat nehty.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 14, 2010 7:22 pm

(Já tebe přivedu do hrobu? :-D Prej "Lakovat nehty")

+Její lhostejnost a znuděnost ho naštve a to dokonce tak že se zamračí. Kousek odkopne meč, aby nepřekážel pod nohama a vrhne se po ní. zvolí spíše boxerský styl, pro začátek. Pravačkou jde po její čelisti, když ho blokuje, zcela nehorázně jí vrazí pěsť do pravého boku. V krátkém okamžiku kdy je překvapená, jí chytne za vlasy, stáhne hlavu dolů a oplatí jí kolenov obličeji. Navíc sní smíkne stranou div jí neporazí. Zřejmě si nedělá žádné skrupule+
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny