Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Asher » stř říj 13, 2010 1:10 pm

Upřeně ji pozoruje jak jde k J-C. Přejde k vaně, kde se posadí na kraj a nepřestává je oba propalovat pohledem. Takhle nějak si představuju nějakou pohanskou bohyni. Nejspíš války... Pousměje se, vstane a postaví se vedle ní. Elegantně k ní natáhne ruku, v téměř totožném gestu jako J-C, na rtech slabý úsměv.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř říj 13, 2010 1:16 pm

eh..*snaží se nečervenat*hm..tak pohanská..to by i sedělo..*usměje se a chytne se jich za ruce* proč ne, když mě v té koupeli neutopíte...
(lach..bohyně..to mi připomnělo to naše scénické čtení v divadle...tam jsem taky chytla tuhle nálepku:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř říj 13, 2010 1:18 pm

*souhlasně kývne* máš pravdu, mon ami..*sevře její dlaň prsty, koukne po Asherovi a naprosto sehraně se pohnou, takže se octne ve vaně, ani neví jak* umí lištičky plavat?*napadne ho, jak si tak přeměří velikost vany*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř říj 13, 2010 1:27 pm

(heh no vidíš, tak to na tom asi něco bude:));) )

Pousměje se. No vidíš, jak jsme tě odhalili. Blýskne mu v očích nad tím, jak hezky dvojsmyslně to vyznělo. Hmm...hlavně aby nám neuplavala. Pousměje se a upřeně ji pozoruje.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř říj 13, 2010 5:36 pm

(heh..nj. akorát tamto byla "bohyně" pěkná svině:D a pak jsem to měla na talířu furt...ale mělo to i výhody výmluvy kantorům..na festivalu večer: "Vy nejdete na rozborový seminář?!" "Ne, bohyně nemusí." "Jo táák.")

*zajede do bublin bleskově* jo, odhalili...*koukne na něj nahoru uličnicky* že by?*rozhlídne se* vody by tu bylo dost...*pak se labužnicky ponoř až po krk* bože...to je balada...*na chvíli zavře oči* tak kdepak jsou ti umývači?*uculí se a pootevře jedno oko*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř říj 13, 2010 5:39 pm

*usadí se na mramoru, rukou se opře o okraj* Jean-Claude stačí, lištičko...*usměje se, jak se tam ráchá* no, umývači by byli, ale pokud si nechtějí hrát na potápěče, tak nemají co mýt...*komentuje to, jak je skoro po nos ve vodě*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř říj 13, 2010 10:40 pm

(tak víš jak...svině se prej maj nejlíp:D znáš to ne..."chceš se mít jak prase v žitě? buď svině:D" a taky bych řekla, že to není úplnej kec:D)

To by bylo. A tak mě napadá, Jean-Claude. Ty tomuhle říkáš vana? Není to už spíš bazén? Pozvedne pobaveně obočí.
No to je pravda, lištičko. Proti vodě sice vůbec nic nemám, ale dávám přednost tomu, když umývaný "objekt" vidím. Uculí se, ponoří ruku do vody a dráždivě pomalu jí vyjede po noze vzhůru.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř říj 13, 2010 11:06 pm

(no, na tom asi něco bude:))

pch...prý potápěči..můžu za to, že máš v koupelně místo vany půl Atlantiku?*zakroutí hlavou a pak se ošije* hm..aby jeden věděl, co to zrovna myje, že?*uculí se a vystrčí tedy příslušnou nožku z vody..pak chvíli zauvažuje, co ještě může vystrčit z vody pro J-C, aniž by se utopila a natáhne opačnou ruku, než prve nohu*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř říj 13, 2010 11:14 pm

*podívá se po Asherovi* to je otázka situace a počtu osob, které se hodlají koupat..*usměje se a pak jen zavrtí hlavou* i ty, lištičko? Co je na prostorné vaně*schválně dá na to slovo důraz* špatného?*zatváří se mírně nechápavě* asi vám to budu muset předvést, k čemu to je dobré...*zavrní si tak trochu pro sebe a pak se přesune a natáhne se, aby na ni došáhl* mohu si u pohanské bohyně ztěžovat, že mám menší kousek k mytí?*zablýskne se mu v očích, ale ruku jí nepustí, naopak ji začne velice pečlivě krouživými pohyby mýt*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř říj 13, 2010 11:36 pm

(určitě:) možná bych si to mohla vzít konečně k srdci:D)

S leskem v očích je chvíli pozoruje a zároveň jemně hladí hladkou kůži. Mučivě pomalu klouže po celé noze až na citlivou vnitřní stranu stehna, kde se zarazí a vrací se stejně pomalu zpět. V očích mu hoří přímo plameny pekelné. Pak mrkne na J-C. Tak názorná ukázka? Nejsem proti. Uculí se.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku