Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 12:38 am

+překvapeně zvedne hlavu od zkoumání své hrudi, neuvědomila si, že už není v pokoji sama+ Jo. +přikývne+ Dýchá se mi dobře. +pousměje se, ale nesnaží se zakrýt, viděl jí nahou tolikrát, že jí to už nevadí+ Vypadam jak kdyby mě srazil náklaďák a nebo spadla z koně. +dodá i lehčí variantu+ Co myslíš? +našpulí lehce přemýšlivě rty, nechá ho ať jí zkoumá zranění, jeho prsty příjemně chladí na teplé kůži+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 12:49 am

+Vyjede po kůži na krk, položí dlań tam kde se krk stýká z ramenem a palcem začne hladit ohryzek+ Kdybys nebyla člověk už by ses uzdravila +odvětí nehledíc na to že to z její otázkou asi moc nesouvisí+ Kam šel Spike? Měl se o tebe starat +odtáhne ruku a zarazí se+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 12:56 am

+zakloní hlavu mírně dozadu a opře si ji, spíš než cokoliv jiného je to známka důvěry, moc dobře ví, že by stačilo, aby zatlačil, aby jí zabil+ Moje matka byla člověk. +řekne tedy, když nepočítá magii, kterou používala+ Uzdarvím se rychleji než člověk. Stačí tak polovina času, ale záleží na tom, jestli k tomu něco použiju. Pak to jde o něco rychlejš. I když sama tomu moc nerozumim. Vim, že krev hojení urychluje, ale tu používam jen zřídka. +vysvětlí klidně+ Třeba ty včerejší modřiny zmizí do pár hodin. +pokrčí lehce rameny+ Šel mi pro něco k pití. +vysvětlí+ Proč si odešel? +zeptá se po chvíli+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 1:06 am

+Přikývne. Pořád tomu moc nerozumí, ale je mu to vlastně jedno. Dokud nepoužije magii proti němu, tak jak to udělala tenkrát, nebo dokud jí nebude používat v jeho domě nezajímá ho to+ Nepoužívej tu magi +požádá jí zničehož nic+ Nechci aby to v srdci tohohle hotelu probudilo něco zlého +zadívá se jí do očí, potom sklopí hlavu+ Od doby co si tu se se Spike hádáme čím dál tím víc. Už jsem s toho unavený +přizná bez obalu+ Zapni se ať ti není zima +vstane, zavře okno a pustí topení na plný plin+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř říj 13, 2010 1:10 am

+Vypadne dovnitř podle svého stylu jako velká voda+ Tak sem tum lásko +zableskne úsměvem+ Ale! Kdopak se nám to vrátil? +nasadí posměšný ton hned jakmile spatří Angela stojícího u kamen+ Už ses dostatečně vytrucoval lásko? +zeptá se. Snadno otevře celou dvoulitrovou lahev coly, podá jí Neferet a zase si vleze do postele+ Jestli jo, tak zalez do postele a dej si taky jednu +se šustěním igelitu rozbaluje desetikrabičkové plato. Vážně hulí jako fabrika+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 1:18 am

Dobře, nebudu. +přikývne+ Aha... +sklopí při Angelově vysvětlení oči a zatváří se smutně, naa jeho doporučení si začne zapínat košili+ A pomohlo by třeba... já nevím... že bych na pár dní zmizela? +zeptá se, očividně je rozhodnutá skutečně zmizet, když se ti dva přestanou tolik hádat, i když se jí bude příííšerně stýskat, což jí musí být vidět na očích, kterými sleduje Angelovo počínání+ Spikeu... +zakroutí hlavou, nad jeho provokování+ Děkuju. +vezme si od něj lahev coly a pořádně se napije, trošku se zakucká+ Sakra, bublinky. +zamručí a dál pije pomaleji+ Kolik, že toho chceš ještě vykouřit? +zeptá se a požaduje od něj víčko+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 1:22 am

+Konsternovaně na mladšího upíra koukne+ Mohl bys toho prosím nechat. Bolí mě hlava +vytáhne si cigaretu z krabičky kterou mu Spike nabýzí, dokonce mu ani nevadí že to nejsou jeho mentolové+ Připal mi +nakloní se nad něm a nehcá si připálit. Skopne boty a vleze do postele z druhé strany, tak jak ho Spike požádal. Kupodivu+ Myslím že ne... +odpoví Neferet na otázku kterou Spike neslyšel+ S tebe musí mít výrobci cigaret opravdovou radost +podtokne+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř říj 13, 2010 1:25 am

+Zarazí se když mu Angel řekne prosím. to se nestává zas tak často, takže místo dalšího pošťuchování mi zapálí+ Kouřim jen z dobročinejch účelů +vysvětluje jim oběma, zatímc o zavírá lahev coly+ Je finační krize, lidi ve fabrikách nemaj práci, no a já jim tu práci dávam, když kupuju cigára +řekne tak přesvědčivě že by mu kde kdo skoro věřil+ zas tu bude zakouříno +upozorní, protože okno je zavřené+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 1:33 am

+je ráda, že se ti dva zatím nehádají a je ještě radši, když zjistí, že nebude muset na pár dní zmizet, i když se jí nezdá Angelova nálada, má dojem, že z něj táhne alkohol, ale mlčí, ostatně jako většinou, když jí něco vadí, trošku jí vykolejili, když si do postele lehnul i Angel, protože vůbec netuší o kterýho se má opřít, takže zůstane více méně sedět vzpřímeně předstrajíc, že si dopíná košili a rovná, doufá, že si ji aspoň jeden z nich přitáhne+ Tak to všechno vysvětluje. +zamručí na Spikeovo vysvětlení, proč tolik kouří, při jeho upozornění jen zaletí pohledem k oknu a potichu si povzdechne, zase to bude muset čuchat, jestli okno neotevřou, snad nakonec začne taky kouřit, i když se tomu snaží vyhnout+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 13, 2010 9:01 pm

+Vytáhne z krabičky cigaretu a vloží jí Neferet do ručky+ Nejlepší spůsob jak se vyhnout pasivnímu kouření je začít kouřit aktivně +prozradí s podivnou logikou jemu vlastní+ Když sme tu tak všichni hezky pospolu +nadhodí pozorujíc obláček kouře stoupající ke stropu+ co takhle se domluvit kam jí vezme k doktorovi? +koukne koutkem oka po Angelovi. Sesune se pohodlně do poste a dá si ruku pod hlav+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion