Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 9:17 pm

+vezme si od něj zapalovač a začne si ho prohlížet+ W jako William? +hádá+ Tak ti někdy říká Angel. A co to B? +zajímá se prstem přejíždějíc po iniciálech+ Proč říkáš Angelovi Angelus? +zeptá se najednou, když už je u těch jmen+ A proč si změnil jméno? +zdá se, že má spoustu otázek+ Myslím, že jste ho někdo zmínil. +pokrčí lehce rameny+ Co mi povíš? +vyhne se odpovědi na poslední otázku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 9:27 pm

+Vezme jí za ruku ve které drží zapalovač+ William Blood +odpoví+ Jo, Angelus mi tak říká každou chvíli, protože ví že mě to štve +zahučí+ Protože to je Angelovo skoro první jméno. Nedlouho potom co se stal upírem si začal říkat Angelus. Zlo s andělskou tváří. Když pak získal duši tak to, velmi ironicky, zkrátil na Angel +odfrkne si+ A proč ne? Všichni upíři si mění jména.... Je to znovuzrození, každý novorozenec dostane jméno, ne? +trochu se zamračí+ Nevim co bych ti o Buffy řekl... jenom... je to prostě nejsilnější přemožitelka co kdy tenhle svět nosil, snad s výjimkou První přemožitelky.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 9:39 pm

To je docela hezký jméno. +zamumlá s lehkým úsměvem+ William - zní to tak nějak vznešeně. +pousměje se+ Jaké bylo jeho první jméno? +další otázka+ Jo to jo.... ale... proč zrovna Spike? +opravdu je zvědavá+ Nevíš nebo nechceš? +zní to klidně, jako by jí bylo jedno jestli jí o ní něco řekne nebo ne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 9:59 pm

No jo +zahučí otráveně+ Je to taky rodiný jméno anglickejch králů. Kde kterej se jmenoval William, dokonce i nějakej ten dnešní se tak jmenuje +nevypadá to že by měl nějaké větší povědomí o vlastní rodné zemi+ Pokud vim tak Liam, ale jak dál to ti nepovim. Nikdy o lidskym životě nemluvil zrovna rád. Asi nějaký trauma z dětství, nebo tak... +ztichne, protože on už něco tuší+ Protože jsem rád přitloukal lidi hřeby k zemi, nebo kamkoliv... +vysvětlí+ Zeptej se na co chceš +zavrčí, protože se mu o Buffy moc mluvit nechce+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 10:08 pm

Trauma z dětství? +zpozorní+ Ahá... +řekne po chvíli přemýšlení, položí si zapalovač do klína a začne si hrát s prsty Spikeovi ruky, kterou jí svíral zápěstí+ Jak moc dobře jí znáte? +zeptá se nakonec, i když si není jistá jestli odpověď na tuhle otázku chce znát+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 10:24 pm

Však víš... 1750 nebyla zrovna moc civilizovaná doba z našeho hlediska. Kdo ví co se mu tenkrát všechno stalo +jisté podezření má, ale nemluvil otom s Angelem, natož s Neferet+ Oba jsme s Buffy... něco měli +odpoví vyhýbavím hlasem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 10:30 pm

Hmn... +zamručí, očividně nad tím přemýšlí a k žádnému výsledku se ne a ne dobrat, jejich dobu 1750 nezná a má jen malou představu jaká mohla být+ Něco měli? +má stále klidný hlas, má hřbe jeho ruky položený v dlani a prstem druhé ruky přejíždí po čarách na jeho dlani+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 10:55 pm

+Dlouze si povzdechne a protočí oči k neby+ Prostě sme sní oba... chodili +poslední slova řekne váhavě, protože si není jistý co s Buffy měli za vstah. Dřív by z jistotou řekl že chodili, ale když vystřízlivěl z poblouznění láskou, tak na to nazřel jasněji+ Ne teda dohromady, jako my teď. Angel s ní choidl když byla ještě na středí +zle se uchechtne, protože mu to připomene Angelovu zálibu v mladých dívkách+ Já pak když už byla starší.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 11:01 pm

Aha... +zamyslí se nad tím, sice jí prst, kterým mu přejíždí po dlani na chvili zrazí na místě, ale téměř okamžitě pokračuje v pohybu, ale jinak není znát, že by jí to nějak vadilo+ Máš ji... rád? +zeptá se nakonec, možná v její otázce zazní trošku žárlivost, ale je jí tam opravdu málo, jelikož se vážně snaží nedat na sobě nic znát+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 11:07 pm

+Nemusí se nad otázkou příliš dlouho zamýšlet, odpověď zná, ale zato se musí rozmyslet co Neferet říct. Co chce slyšet ua odpověď+ Už jsem ti jednou říkala že nejde přestat milovat a já jí miloval. Jedna láska se ale může změnit v jinou +řekne velmi filosovicky+ Copak nemiluješ toho... jak se jemnuje?... Mariuse?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion