Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 3:45 pm

+Pměšně a potměšile se na ANgela spoza Neferetinýc zad uculuje. Sice to nadávání patří částečně i jemu, ale on si stím moc hlavu neláme+ Vánoce sou pro rodiny lásko +uzná ale Angelovu pravdu+ my nejsme rodina v pravim slova smyslu.... sice teda sme spřízněný krví, ale... +zasměje se a přivine si jí blíž+ Tak to bych si nechal líbit lásko +její nápad se u něj hned uchytí+ Kdy to podniknem? +odcházejícího Angela i moc nevšímá+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 3:54 pm

Tak to už chápu. +zamručí při zjištění, že neslaví vánoce, vrhá po Angelovi zarputilé pohledy kvůli tomu rozkazu, ale když zmizí za dveřmi, tak si k sobě talíř, s náležitým mumláním, opět přitáhne+Takže vánoce nebudou? +zeptá se po chvíli, zní jako dítě, kterýmu řekli, že Ježíšek neexistuje+ To nikdy nemůžu sníst. +mumlá směrem k talíři+ Nechceš mi s tím trochu pomoct? +nabízí Spikeovi hezky vypečenou slaninku+ Prosila jsem tě, abys toho pro dnešek nechal. +zaúpí potichoučku+ Ne dřív než se uzdravim. +nakonec odpoví na jeho otázku a stulí se u něj trochu pohodlněji+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 4:02 pm

Dobře +souhlasí z její nabýdkou jídla+ ale rychl než se vrátí. To by nerozdejchal mě vidět ti to ujídat +řekne spiklenecky a nastaví pusu+ Když si přitáhneš stromeček, tak klidně budou +zahuhlá s plnou pusou jak mu do ni Neferet dala slaninu+ Mohla by to být zábava +dodá. Nikdy by to nahlas nepřiznal, ale docela rád by narozeniny oslavil+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 4:14 pm

+usměje se a strčí mu do nastavené pusy velký výborný kousek slaniny, tak nějak se stočí a natáhne, aby ho mohla líbnout na tvář+ Přitáhnu. +přikyvuje nadšeně opět se opírajíc o jeho hruď+ A bude oooobrovskej. +rozmáchne se rukama, aby ukázala jak moc obrovskej bude, že je divu, že po místnosti nelítají kousky slaniny a vajíček, ted nejvíc připomíná nadšené dítě+ A bude pod ním hromada dárků. +dodá nadšeně, ale pak se zarazí, netuší co by jim mohla dát+ Nechceš mi prozradit, co by si chtěl k Vánocům. +zamumlá úplně nenápadně, stylem "já se na nic neptala, ale když odpovíš bude to super" a cpe se slaninou, sem tam nějakou podstrčí Spikeovi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 9:23 pm

+Trochu ho ho přejde to prvotní dobře skryté nadšení když slyší co Nef všechno plánuje. Něco takového nezažil od doby kdy byl člověk, vlastně i tehdy ke konci už moc ne+ Zas bych to tak nepřeháněl +klidní to její nadšení+ Snadpustíme nějaký ty koledy a koupíme krabici cukroví +uvažuje nahlas+ Co by potěšilo bručouna ti nepovim, však to je důvod že mu nic nekupuju. A mě potěšíš ty jen z mašličkou kolem boků.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 9:29 pm

+Vrátí se, vrhne na Spikea co zrovna mluví o Neferet opásané mašlí jeden dlouhý pohled, ale nic na to nepoví+ Tady +vykasá jí kalhoty taky odhalí oteklí kotník celí fialové a veliký. Položí na něj studený, mokrý ručník+ Bojím se jestli to nemáš zlomené. přes ten otok na pohmat nic nepoznám.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 9:40 pm

Nepřehánim. +brání se s úsměvem+ Já něco upeču. A můžete mi s tím pomoct. +navrhne, představa Spikea a Angela v zástěrách v kuchyni ji na tváři vykouzlí úsměv a jiskření v očích+ A nastrojíme stromeček spolčeně? +zajímá se dál nadšeně+ Řeknu ti, ty si tedy skromnej. +usměje se na něj při zjištění, že mu stačí ona sama, samozřejmě nahá, stočí pozornost na Angela, který se vrátil+ Oslavíš s námi Vánoce? +zeptá se hned nadšeně a v očích se jí nadšeně leskne, představa společných vánoc jí moc těší, zadívá se na svůj nateklý kotník, ručník jí příjemně zastudí+ Já myslim, že snad ne. +trošku se natáhne, jakoby chtěla mít lepší výhled, ale pořád má ruce obtočené kolem Spikeových, které si obtočila kolem pasu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 9:51 pm

Prrrr! +brzdí jí skoro zděšeně+ Proboha co to na nás kuješ? +zhrozí se+ Copak vypadáme jako nějaký zatracený lidi?! +volá pobouřeně+ Slyšíš ji? +zeptá se Angela docela hloupě+ Co na nás přichystá přístě? Pudem snad do Dysnilandu? Nebo si adoptujem děcko? +zakroutí hlavou+ Potřebuju si s toho zapálit... +pustí Neferet a jme se hrabat v kapsách+ Myslim že to zlomený nemá +zahuhlá jen co si s krabičky rty vytáhne cigaretu+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 9:55 pm

Vánose jsem neslavil už roky... +řekne místo jasné odpovědi+ Nevím co by bylo na návštěvě zábavního parku +zamračí se+ nebo dítěti špatného +zamumlá. Hned to ale zakryje tím že se rozčílí+ Opakovaně jsem tě žádala, abys mi tu nekouřil tyhle smrady +vytrhne mu cigaretu z pusy+ Copak mě vůbec nevnímáš? +řekne jako nějaká rozčílená manželka které z tohoto přečinu obviňuje manžela+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 10:05 pm

+Spikeovo zděšení a pobouření jí vezme všechen vítr z plachet, z očích se jí vytratí všechno nadšení a už mlčí, jen se na Angela při jeho slovech pousměje, najednou se cítí tak unavená, možná by se mohla trochu prospat, zavře oči ignorujíc rozčíleného Angela a hluk co nadělá, zatím se pohybuje na takové té hranici mezi spánkem a bdělostí, ale vypadá to, jako by spala+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion