Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce a vchod

Příspěvekod Ares » ned říj 10, 2010 11:14 pm

Nesmrtelný: K muži, co právě vešel se otočí, až když ho osloví. Prohlédne si ho zamračeným pohledem. Nemyslím. řekne velice otráveným tónem.
Ares
Bůh

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 10, 2010 11:20 pm

Ares: +jeho nerudný ton ho nijak nerozčílí ani nepobouří+ Když ne, tak se omlouvám +mírně kývne hlavou+ Viděl jsem už tolik tváří že se mi občas pletou +vlastně má dojem že ho nezná, ale viděl ho někde vyobrazeného. To si ovšem nechá prosebe a zase se otočí k pultu a dál si Arese nevšímá (chudák Ares :-D)+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Ares » ned říj 10, 2010 11:40 pm

(neboj se o něj, on až takový chudák zase není;))

Nesmrtelný: Nijak zvlášť ho to, co řekl, nepřekvapí. On taky už viděl leckoho a zrovna teď by nejradši neviděl nikoho. Takže Nesmrtelného jednoduše ignoruje.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon říj 11, 2010 12:00 am

Ares: No mě to tu tak napůl patří. Zamrká na něj nevinně a usměje se. Pak mrkne do kompu a najde si ho tam. Jasný, vidím to tu. Pak na něj krátce koukne. A koukám, že jsi vcelku a hádám, že i Postrach nepřišel o žádnou důležitou část těla. Uculí se, nacvaká to v kompu a podá mu účtenku. Tady to je. Doufám, že jsi byl spokojený? Sonduje zvědavě:))

Nesmrtelný: Dobrý den. Usměje se i na něj. Ano to je. Předpokládám, že budete chtít sparring partnera? Taky je to částečně řečnická otázka.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon říj 11, 2010 12:08 am

Becca: +Je rád že je tu ona+ To předpokládáte správně. Hlavně někoho kdo mě nezabije +zasvěceným osobám musí jeho výrok připadat směšný+ ale taky někoho kdo mě nebude šetřit. Myslím že mi nicnedělání leze na mozek +opře se o pult a nakloní k Becce+ začínám mít totiž dojem že vidím staré řecké bohy a to už je myslím na svěrací kazajku. Ještě bych mohl začít vídat mimozemšťany a rovnou mě budou moct někde internovat +je řečný jako vždy+ A co ten můj meč s podpisi krásnýmch majitelek obchodu? +změní téma+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Kocour » pon říj 11, 2010 10:18 am

Mňau! *vyskočí na pult zdánlivě odnikud*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon říj 11, 2010 11:52 am

Nesmrtelný: Ze všech sil potlačí uchechtnutí, ale koutky jí stejně trochu cuknou. No to jo, to už je docela vážný, řekla bych. Potřese soucitně hlavou. A na meči se maká dnem i nocí, řekla bych, že brzy bude hotový. Usměje se. Tak...a co s tím sparring partnerem? Myslíte, že byste vzal zavděk mou maličkostí? Zamrká na něj jak andílek.

Pak sebou trochu cukne. Kocoure?! Co ty tady? Hledáš Manori? Nebo Postracha? Zvědavě si ho prohlíží. A nebo hledáš spíš něco na zub, hmm? Uculí se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kocour » pon říj 11, 2010 12:18 pm

Mňau! *olízce Rebecce nos, zadívá se na oba jemu cizí muže a podezřívavě zfialový*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon říj 11, 2010 12:25 pm

Zasměje se. No jo, dobře, něco se tu určitě najde. A tohle jsou naši zákazníci, tak se chovej slušně. Zamračí se na něj, na chvilku odběhne dozadu a vrátí s plnou miskou voňavého masíčka a s druhou miskou vody. Tak tady to je, pane Kocoure. Položí mu to stranou na pult a podrbe ho za uchem. Dej si do nosu. Usměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon říj 11, 2010 3:22 pm

Becca: +Mírně pozvedne obočí+ Dnem i nocí? Čím jsem si zasloužil takovou nastandartní péči? +řekne jakoby snad nastandartní péči nikdy nedostal+ Bude mi neskonalou ctí s vámi skřížit meče +z rukou na srdci se mírně ukloní+ Jen abyste nebyla tvrdě sklamána mou lidskostí...

Kocour: +dlouze si ho prohlíží. Už viděl větší podivnosti než kočku měnící barvu+ Zdravím +řekne když se dostatečně vynadívá+ Něco mi říká že ty nejsi kotě na hraní +podotkne+
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins