Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 12:58 am

Potřebuje víc jíst +odpoví a položí Neferet tác na klín, chopí se jablek a nože+ Možná proto upadla. Nedostatek sukru v krvi +zvláštně se na ni podívá když se pouští do krájení jablka+ a málo vytamínů +zamračí se mírně na Spikea a na jeho řeči+ Taky bych se spíše stáhnul, kdybych vás dva přistihl v nejlepším +zastává se Neferet, i když mu přijde že reagovala přehnaně emocionálně+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 12:59 am

+Hlasitě se rozesměje+ Za co bysme ti nadávali? Že nás vidíš nahý? +zakroutí nevěřícně hlavou+ Prosimtě... už dávno si nás viděla tak jak nás Bůh stvořil +zaškaredí se nad slovem Bůh+ tak co by nám mohlo vadit? +tak trochu to nechápe, je upír, duše nebo ne, takže mu intimita nic moc neříká. Rozhodně méně než Angelovi+ No ty určitě +ohrne nos+ Jak tě znám ty prasáku, tak bys mi ho přitom s fleku vrazil do zadku.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 1:08 am

Děkuju. +poděkuje za jídlo a přikyvuje na to, že musí víc jíst+ Co? +hlesne, když se na ni tak zvláštně podívá a vděčně se na něj usměje, když se jí zastane+ O to nejde, to... +kroutí hlavou, ale jelikož neví jak to vysvětlit, jen si povzdechne+ Nechme toho prosím. +špitne a pustí se s chutí do slaniny s vajíčky, trošku se zakucká nad Spikeovým prohlášením a napadne jí opravdu něco, co by jí asi nemělo napadnout, několikrát zamrká, aby představu zahnala a dál se věnuje jídlu, sem tam si odhrne vlasy z čela, jak já padaj do obličeje+ Hmn... +zahučí nešťastně když si něco uvědomí+ ... asi jsem ti zničila košili. +podívá se na Angela, jelikož si je jistá, že límeček musí mít celý od krve+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 1:16 am

Není zač +pousměje se. Hřbetem ruky jí jemně přejede po tváři+ Ale nic... +zakroutí hlavou a zase posmutní. Ten nápad co ho napadl už dole ho rozesmutnil, protože racionálně ví že je to krajně nepravděpodobné+ Myslím že ty nejsi schopný složit jedinou smysluplnou větu bez sprostého slova +spíše si tak posteskne, než aby se zlobil. To už je dávno zbytečné+ To nevadí +tváří se pořád stejně, nechce dát najevo že mu to trochu vadí, protože je to přeci jen jeho košile+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 1:18 am

Co lásko? +neléhá na ní, chce vědět co chtěla říct a bude otravovat tak dlouho dokud mu to neřekne+ Vzrušilo tě to? +ptá s ejí stišeným hlasem+ Nebo tě vzrušila ta představa co ti teď proběhla hlavičkou? Jak mě Angel šuká... +vrní jí do ouška, čímž jí skoro mučí+ Sem takovej jakej sem +řekne lhostejně+ Už sis na to moh zviknout.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 1:26 am

Koupim ti novou. +řekne najednou+ Koupim ti jich kolik jen budeš chtít a jaký budeš chtít. +slibuje Angelovi trošku nadšená z toho, že mu bude moct tu košili vynahradit+ Nic. +špitne a přitom se cpe slaninou+ Spikeuuu.... +zaúpí, když jí tak šeptá do ouška, to jestli jí to vzrušilo nebo ne jistě musí cítit+ Jen mě něco napadlo... +skousne si ret, to nechtěla říct, to rozhodně nechtěla říct, stočí pohled k Angelovi prosíc ho aby jí hodil záchrané lano, jelikož si je jistá, že se bude Spike vyptávat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 1:31 am

Myslím Neferet +odvětí příkře a přísně+ že mám zatím dost peněz na to abych si koupil oblečení za vlastní. Ale děkuji za nabýdku, až budu na mizině řeknu si +je značně úštěpačné+ Co tě napadlo? +zeptá se neutrálním hlasem. Chce jí dostat do rozpaků, protože ona do nich dostala jeho. Takové podobné řeči on říkal ženám které sváděl, taky jim sliboval všechno nač si vzpomenou+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 1:33 am

+Zachechtá se+ Copak tě napadlo lásko? +naléhá dál, zejména když má Angelovu podporu+ Pověz nám to... pověz +brouká sladce+ Když námt o řekneš, tak to můžem uskotečnit, ale když ne +předstíraně zafňuká+ tak to budeš mít jen v hlavičce +líbne jí do vlasů kde nemá ránu a přejede prsty po spánku+ a nikdo si neužije zábavu.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 1:45 am

+chvíli jen nechápavě na Angela kouká, myslela to dobře, nevěděla, že ho tak rozčíli, když mu bude chtít něco koupit, lomcuje s ní vztek, ale má i dojem, že se zachvíli rozpláče, tohle vážně nechtěla, ale nakonec se rozhodne pro vztek, dneska plakala už dost+ Teď už toho mám vážně dost. +odsune od sebe podnos, právě jí přešla chuť k jídlu+ Tady opravdu nemůže nikdo nic říct, aby se okamžitě někdo nenaštval nebo necítil ukřivděně. +zavrčí naštvaně, ruce si založí na hrudi, která se jí rychleji zvedá, i když se jí v ní rozlévá tupá bolest+ Dárky, Angele, to ti nic neříká? To se tak dává, když má někdo někoho rád. Ať už to jsou blbý košile, prsten nebo cokoliv jiného. +mručí s jistou úštěpačností v hlase+ Slavíte vůbec vánoce? +zeptá se najednou+ Nic, zatraceně nic mě nenapadlo. +vrčí dál+ Co chcete vědět? +dostává se do ráže+ Že mě napadlo, že kdyby měl moje prsty v zadku, že bys mu ho tam nemohl strčit? +dívá se nazlobeně na Angela+ Fajn, tak to víte. A teď s tim dejde pokoj. +to už zní trochu klidněji ba dokonce unaveně, když skloní hlavu a snaží se se zavřenýma očima uklidnit, nahmatá Spikeovi ruce a obtočí si je kolem pasu, aby ho náhodou nenapadlo ji pustit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 3:39 pm

+Neřekl by do Neferet že se tak rozčílí za jakýchkoliv okolností, ale dotkne se ho to. Nasad neutrální prázdnou masku+ Ne, neslavíme. Nemáme si co dávat, všechno co chceme si jednoduše vezmeme +to zní skoro jako Angelu+ Dojez to +ukáže na talíř co odložila. Jeho hlas je nekompromysní, vlatně je to rozkaz+ Jdu ti pro obklad +vstane a odkráčí z pokoje+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion