od Neferet » pon říj 11, 2010 1:45 am
+chvíli jen nechápavě na Angela kouká, myslela to dobře, nevěděla, že ho tak rozčíli, když mu bude chtít něco koupit, lomcuje s ní vztek, ale má i dojem, že se zachvíli rozpláče, tohle vážně nechtěla, ale nakonec se rozhodne pro vztek, dneska plakala už dost+ Teď už toho mám vážně dost. +odsune od sebe podnos, právě jí přešla chuť k jídlu+ Tady opravdu nemůže nikdo nic říct, aby se okamžitě někdo nenaštval nebo necítil ukřivděně. +zavrčí naštvaně, ruce si založí na hrudi, která se jí rychleji zvedá, i když se jí v ní rozlévá tupá bolest+ Dárky, Angele, to ti nic neříká? To se tak dává, když má někdo někoho rád. Ať už to jsou blbý košile, prsten nebo cokoliv jiného. +mručí s jistou úštěpačností v hlase+ Slavíte vůbec vánoce? +zeptá se najednou+ Nic, zatraceně nic mě nenapadlo. +vrčí dál+ Co chcete vědět? +dostává se do ráže+ Že mě napadlo, že kdyby měl moje prsty v zadku, že bys mu ho tam nemohl strčit? +dívá se nazlobeně na Angela+ Fajn, tak to víte. A teď s tim dejde pokoj. +to už zní trochu klidněji ba dokonce unaveně, když skloní hlavu a snaží se se zavřenýma očima uklidnit, nahmatá Spikeovi ruce a obtočí si je kolem pasu, aby ho náhodou nenapadlo ji pustit+
Draco dormiens numquam titillandus