Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 11:05 pm

+nejradši by se ještě jednou osprchoval, ale spěchá. Rozhlédne se po uklizeném pokoji, dokonce by měl tendenci věřit že je jinde než kde se před pár hodinami probudil, kdyby nevěděl že jediné obydlené pokoje jsou tu jejich. Vytáhne jedny čisté kalhoty a košili. Zrovna si zapíná knoflíčky když se haly ozve Spikevo volání.+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned říj 10, 2010 11:15 pm

+Vnese Neferet do pokoje, kopnutím zasebou zavře dveře+ Uložím tě +odnese jí k posteli, kterou si Neferet naštěstí předtím povlékla a složí tam svůj drahocený náklad. Opatrně aby sní moc nehoupal. Začne jí stahovat boty, protože by jí tlačili+ Podívám se ti an tu ránu na hlavě +skopne vlastní boty, sedne si, lékárničku připravenou, tak aby si jí mohl přitáhnout částečně na hrudník. zády se přitom opírá o čelo postele. Rozhrne jí vlasy+ Jedna ráda se ti ještě nezahojila a udělala sis novou +prohlíží si její hlavu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 10, 2010 11:23 pm

+trhne sebou, když uslyší prásknutí dveří a úlevně si oddechne, když konečně leží na posteli, jelikož se s ní už nic nekymácí a nehoupe. přikývne, když jí řekne, že se jí podívá na hlavu+ Ssss.... +zasykne, když jí odhrnuje vlasy+ Neni to tak zlý. +snaží se to zlehčovat+ Ale aspoň tý jedný nebude smutno... +pomalu se jí klíží očka, ale zatím se jí boj o to zůstat vzhůru daří, asi s ní bude muset Spike mluvit, aby neusnula+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 10, 2010 11:33 pm

Jo +zamručí+ Všem tvejm zraněním teď nebude smutno +vyndá z lékárničky desinfekci a vatoví tamponek+ Desinfekce nebo olízat? +dává jí vybrat, ale už nalívá desinfekci na tamponek. Přitiskne ho na ránu, takže to musí pekelně pálit+ Jetě si pořádně neřekla cos vyváděla za blbosti že si skončila let u paty schodiště jako fénix bez ocasních per? +chytla ho asi můza+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 10, 2010 11:40 pm

Aspon něco kladného. +řekne docela kliným hlasem+ A to jsem chtěla olízat. Proč mi dáváš vybrat, když pak sám zvolíš tu míň příjemnější variantu? +zamručí, když jí na ránu přitiskne tamponek. sykne, ale to je tak jediný co si dovolí, ale to jak jí to pálí prozrazují ruce, které zatíná do povlečení+ Řekla. +brání se chapě+ Zatočila se mi hlava a... pak už si pamatuju, že jen ležim dole. +částečně kecá, tedy spíš neřekla všechno a to, že ze schodů až moc překotně pospíchala a to, že se zabívala spíš faktem, že se jí pohled na ty dva zamlouval, možná je i na jejím hlasu a hlavně zaváhání znát, že neřekla všechno+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 12:20 am

Málo jíš +usoudí+ Hele lásko +hodí použitý tamponek na zem+ doufám že sme tě tak neviděsili my. Já s... Angelem +nějak mu nepřijde dobré zrovna teď použít Angelovu nehezkou přezdívku+ Protože... no myslel sem že ti nevadí... když mi dva spolu... +leze to z něj jak z chlupatý deky. Vtipkovat o sexu mu jde, ale mluvit oněm vážně to už je trochu větší potíž+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 12:26 am

+jen zamručí na jeho úsudek a zpozorní, když začne tak vážně+ Tošku jo... +špitne na to, že jí viděsili+ Ne. nevadí.... nevadí mi to. +leze to z ní jak z chlupaté deky+ Spíš naopak. +vypadne z ní, ošije se, tohle říct přesně nechtěla, takhle musí s barvou ven+ Ten pohled... na vás dva... +ošije se a těkne vyděšene očima přes pokoj+ Dokázala bych vás sledovat hodiny. +zašeptá nakonec, ruká jak rajče+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 12:34 am

+Dojde ke dveřím, pootevře je, ale jak slyší Spikea mluvit zarazí se a čeká co mu na to Neferet odpoví, tedy co vykoktá. Ďábelsky se usměje. Angeluse v sobě prostě nezapře, ani když se hdoně snaží a teď zrovna se jeho démon dere nadšeně napovrch. Otevře doveře dokořám v dramatickém gestu+ To klidně můžeš +řekne jenom a dojde k posteli i s tácem+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 12:39 am

+Potěšeně se usmívá. Prostě je rád že by se na ně ráda koukala, přestože to nemá tak docela žádnou logiku+ Stačí říct lásko a můžeš se klidně koukat +zavrní jí do ucha+ Teď ses taky mohla koukat, jen kdybys místo zbabělého útěku prostě dřepla na křeslo +poplácá jí po stehně+ Cos to udělal? +mrkne na porci na talíři+ Jdeš krmit dřevorubce nebo naší Nef... +kritizuje mu to, kritizoval by i kdyby přinesl porcičku malou jako pro ptáčka+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 12:45 am

+překvapeně sebou trhne, když se ode dveří ozve Angel, netušila, že je poslouchá. zrudne ještě víc, kor, když jí tak Spike šeptá do ucha+ Já jsem neutekla, ne zbaběle. +brání se+ Byla jsem překvapená a.... a.... a..... a jak jsem mohla vědět, že byste mi nevynadali? +vypadne z ní, jelikož neví jak větu pořádně dokončit+ Slanina, vajíčka.... +očička se jí rozšíří, když uvidí, co je na talíři, ani nekomentuje, že je toho tolik+ To jsem neměla ani nepamatuju. +konečně se usměje a trhne sebou, když se snaží napřímit, aby se mohla sama najíst a klesne zpět na Spikeův hrudník, trošku se jí zamotala hlava+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion